![]() |
#11 |
![]() bir basörtülünün araba kullanmasindan bir mahsur varmidir yada en azindan lüks arabalar kullanmasinda..
elbetteki bir mahsuru yoktur, israf olmadığı sürece tam aksine özelliklede kapalı bayanların şık, bakımlı, güzel olmasından yana olan bir insanım, imkanı varsa lüks arabalarada binebilir... bu gösterişli olsun manasında değil, teşhir ediciliktende, israftanda, gösteriştende uzak bir şekilde bu bahsedilen hususların olması mümkündür, olmasındada bir sakınca görmüyorum. ayni sekilde basörtülü birini sigara icerken görürseniz ne düsünürsünüz.. sigarayı kimsenin eline yakıştırmıyorum... 20 yıldır sigara içen babamın bile... peki konserlerde boy gösteren ve göbek atan basörtülüler cok normal mi yoksa biz onlari teshir mi ediyoruz.. bu konuda benim düşüncem önemli değil... dinimiz Efendimiz a.s.v. takvayı her boyutuyla ele alıyor anlatıyor.... peki izdivac programlarinda koca arayanlarda mi cok masumane yoksa biz iyice artniyemiyiz.., izdivaç programlarına katılanlarada, onları izleyip Rabbimin verdiği kıymetli vakti ziyan edenlerede Rabbim hakiki istikamet nasip etsin. Konu _Ednâ_ tarafından (02-08-2011 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|