AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-11-2011, 11:15   #1
Kullanıcı Adı
Katade
Standart Başörtülü öğrenciye inanılmaz zulüm - VİDEO
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Gezisi sırasında bölüm hocalarından biri büşörtülü öğrensine BİRA aldırıyor ve içiyor... Ortaya işte bu inanılmaz görüntüler çıkıyor...

Uploaded with ImageShack.us
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyelerinden Gökhan Eken'in, bir gezide, başörtülü öğrencisine “mahalle baskısı” ile bira aldırdığı iddia ediliyor. İşte o görüntüler:

HABERVAKTİM.COM

Youtube'da yayına konulan videoda görüntülerin Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Gezisi sırasında çekildiği iddia ediliyor.

Videoda, bir büfe önünde içi dolu bir minibüs ve başörtülü bir bayan görülüyor.

Bayan çantasından para çıkarırken, minibüstekiler “hadi hadi” diye, arkadaşlarından bira almasını istiyorlar.

Başörtülü bayanın çekincen davranışları karşısında minibüstekiler, gülerek onla alay ediyorlar ve “hadi hadi” demeyi sürdürüyorlar.

Sonra başörtülü bayan siyah poşet içinde bira alıp, minibüse biniyor. Başörtülü bayanın içinde bira bulunan poşeti parmaklarının ucuyla tutuyor olması rahatsızlığını gösterirken, diğer taraftan arkadaşlarına bir şey ispat etmek istercesine gülümsemeye çalışıyor.

Kindisini bekleyen minibüsteki arkadaşları başörtülü bayanın bu haline gülüyor.

Minibüse bindiğinde başörtülü bayanın ilk sözü “vücudum titriyor” oluyor.

Bu sözüne karşın Öğretim Üyesi Gökhan Eken olduğu iddia edilen kişi “Vücudum titriyor falan demiyeceksin. Aldın, yüzün gülecek, afiyet olsun diyeceksin” diyor.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konu Katade tarafından (02-11-2011 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir..
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-11-2011, 11:22   #2
Kullanıcı Adı
Sevban
O şişeleri kafalarında kırsaydın ya. ah be ah...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2011, 11:23   #3
Kullanıcı Adı
Katade
Kız ortam ayağına gitmiş hiç masum değil saflığınada gelmiş arkadaşlarını kırmamak için ama yapmaması gerek bi haraket hocalarına gelirsek yaptığı serefsizlikten başka bişey değil.
Alt 02-11-2011, 11:24   #4
Kullanıcı Adı
Sevban
Alıntı:
Yetkin1st Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kız ortam ayağına gitmiş bence hiç masum değil hocalarına gelirsek yaptığı serefsizlikten başka bişey değil.
Başörtüsü takanlar bir misyon taşıdığını unutmamalı... Neyse ben sabah sabah ağzımı da kalbimi de bozmim...

Konu Sevban tarafından (02-11-2011 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir..
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2011, 11:27   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Her zaman her şey yapılmaz,kulu değil kölesi değil,disiplin dışı bir şey değil.
Ha,hep böyle baskı yapıyorlarsa,ders notu vs.,gidip şikayet edecek.Yok hocayı sevdiğinden yapıyorsa,günah boynuna.İzlemedim izlencek yanı da yok.
Alt 02-11-2011, 11:27   #6
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Tatmin olmaya çalışmak asimile ettiklerini veya caresiz olanın üzerinden varlıklarını hissettirmek ancak ahlaksızların yapacağı iştir. Bu ve buna benzer bir çok vaka ile şeref yoksunları tatmin olmaya devam etsin.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2011, 11:37   #7
Kullanıcı Adı
TYH
Hepsi salak,kız dahil...
Alt 02-11-2011, 11:38   #8
Kullanıcı Adı
depare
Almasın kardeşim zorun da değil ki niye kendini günaha sokuyor emir eri değil ki zorla aldıracak..!
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2011, 11:39   #9
Kullanıcı Adı
Katade
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Almasın kardeşim zorun da değil ki niye kendini günaha sokuyor emir eri değil ki zorla aldıracak..!
Evet kardeşim kız burda hiç masum değil ortama uyucam diye neler yapmış saf kız
Alt 02-11-2011, 11:56   #10
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kızın yerinde olsam belki yapmazdım. Ama askerde komutanlara bira aldığım oluyordu. Mevlam kimseyi bu durumda bırakmasın. Zordur güçlü olanın despotluğuna direnmek. Bayanı aşağılama yerine öyle bir anı bizlere yaşatmaması için mevlaya dua etmek gerek. Mümin bir kardeşinizin bu gibi durumlarından kendi lehimize pay çıkarırken aynısı ile imtihan olmadan mevlam canımızı da almayabilir. Empati şart depare kardeşim.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)