Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
|
eski mensubu oldugum ve baskanina hala daha sempatiyle baktigim parti..o halde söylediklerinizle mhp den farkinizi gösterinde bizde gereken saygiyi gösterelim...;)
|
KİMSEDEN SAYGI GÖRMEK GİBİ BİR DERDİMİZ YOK
KİMSENİN ZIRTIMIZI SIVAZLAMASINA İHTİYACIMIZ YOK
BEN BURDA ÜLKÜDAŞLARIMA HAKSIZLIK YAPILDIĞINI GÖRDÜM VE ONLARI ELİMDEN GELDİĞİNCE MUDAFAA ETMEYE ÇALIŞIYORUM.AYNI HAKSIZLIK AKGENÇLİĞE YAPILSAYDI YİNE AYNI ŞEKİLDE DAVRANIRDIM.
İNSAN OLAN HER YERDE OLDUĞU GİBİ ÜLKÜ OCAKLARINDA DA ÇÜRÜK YUMURTALAR VARDIR.SANKİ AKGENÇLİK DÖRTDÖRTLÜK İNSANLARDAN OLUŞUYOR.
BAZI ARKADAŞLAR SİZİN EJDADINIZDA ADAM OLSAYDI DİYEREK,KAHRAMAN TÜRK ATALARIMIZA HAKARET BİLE EDEBİLİYOR.ANCAK BU AKGENÇLİĞİN BU DÜŞÜNCEDE OLDUĞUNU GÖSTERMEZ...
|
önce sapla, samani ayirt edelim mhp limisin, bbp limisin ikisi farkli seyler ayni olsaydi ayni partide olurdular..önce tam olarak neyi savundugunu bir ortaya koy!..
sonra herkes kendini savunabilir senin onlara savunmana gerek yok sonucta ülkücülerin neler yaptiklari, basinda isimleri nasil ciktigi, ülkü ocaklarinin durumunun ne oldugu ortada!..
bizleri sivazlamana yada ak partiyi övmene gerek yok sonucta ak parti demek bu ülkenin yarisinin destegini almis bir parti demek yani öyle disarida birilerinin destegine ihtiyacimiz yok sadece güzel islere köstek olmayin bu yeterlidir..