![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar seçim barajı degişmeli
mesela seçimlere giren parti sayısı 20 ise 100 / 20 = &5 YANİ SEÇİM BARAJI %5 olsun. nasıl fikir sizce? eger 25 parti giriyorsa 100 / 25 ten baraj = %4 olması gerekir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben de diyorum,şuan 2 tane kuşum var,biri beyaz diğer sarı/yeşil renkte.
Kafeste yenilenmişken acaba her çeşit renk olması açısından alsam mı başka kuşlar ? Gri renk,yeşil renk,mavi renk. Her renkten olmasını istiyorum ama kafes içinde yaşayacakları kavgadan dolayı,eşlerinde çifleşmekten kaçınacağından ve verim alamayacağımdan dolayı,ayrıca giderinde olcağından caydım. 2 tanesi şimdilik kafi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yok oyle bir is....
scim baraji iyi su anda... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() aga peki bunu bulunca evreka diye bağırdın mı...
çünkü dünya siyasi tarihini değiştirecek bir düşünce bu... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() iyi o zaman yüz tane parti kurarız tabela partisi 100/100
%1 baraj olsun :p |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 2 parti varsa baraj yüzde 50 olacak! ==PP
Biri yüzde 51 alır da diğeri yüzde 49 da kalırsa barajın altında kalmış olacak ve giremeyecek meclise. =P Herif yüzde 51 oy ile yüzde 100'e hakim olacak. =P Hiç demokratik bir yöntem değil. =P 000000 Bence de seçim barajı düşsün. Ama böyle parti sayısıyla alakalı olarak belirlenmesi çok iyi bir fikre benzemiyor. Neden bilmem ama yüzde 5 iyi diyorum. Olsun, yüzde 5 olsun. Kaç parti olursa olsun yüzde 5 olsun baraj. Konu Darbeci Çoban tarafından (02-17-2011 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Adamın şehvetini kırmayın beyler, arkası olmasada en azından fikir üretiyor
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Şu dalkavuk darbeciler ülkemizden temixlensin bakarık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bence memlekette oy kullanabilen herkese bir parti kuralım
![]() herkes meclise girer o zaman ![]() kılıçdaroğlu hariç kendine oy kullanamaz... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() teklifin 2015'e kaldı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|