AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-18-2011, 02:41   #1
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
Standart Twitter'da Kılıçdaroğlunun Yürüyen Merdiven Geyikleri:)
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş’ta düzenlediği basın toplantısının ardından yürüyen merdivene tersinden binince Twitter’da espiri konusu oldu.

Bilgisayarının başına geçip Twitter’de bu olayı değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Zaman gazetesi yazarı Ahmet Tezcan, Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu, Taraf gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, gazeteci ve televizyoncu Fuat Uğur bakın neler neler yazdı:

Ahmet Tezcan: Kılıçdaroğlu yürüyen merdivenin tersinden inerek "Ben de sizden biriyim" demek istiyor bence )

Emre Uslu: Anadoluda bir söz var: Liderin iyisi merdiveni ters iner Kılıçdaroğlu Ergenekon'a üye olmaya gidiyormuş o merdivenden )

Fuat Uğur: Evet onun adı KEMAL.. Bir sorum var: Kemal bey sakız çiğnerken merdiven çıkabilir mi?

Ahmet Hakan: Herkeslerin cin olmadan adam çarpmaya kalktığı bir ülkede yaşıyoruz ya... kemal kılıçdaroğlu'nu bu yüzden seviyorum. Alem cingöz recai olmuş, basamak falan dinlemiyor ya... işte bu yüzden seviyorum Kemal Kılıçdaroğlu'nu...

Yıldıray Oğur: Chpye seçim şarkısı önerisi: Beraber yürüdük biz bu ters merdivenlerde.... Kılıcdaroğlunun merdiven krizinde haklılığını savunmak için aynı merdivenle asağı inmeye çalışan hürriyet yazarı hastaneye kaldırıldı.

Melih Gökçek: Herkes gider mersine bizim ki gider tersine )) Ben Kılıçdaroğlu'nun Brüksel’de yürüyen merdivenlere binip elektrikler kesilince 5 dakika beklediğimi söylediğimde fıkra demiştiniz..

Kılıçdaroğlu, Danıştay'a başvurarak yürüyen merdivenler hakkında "yürütmenin durdurulması" nı talep etti!

Kılıçdaroğlu: "Ülkemizde yargıdan sonra yürüyen merdivenler de güvenilirliğini yitirmiştir, baskı altındadır!"

Allah Kılıçdaroğlu' nu bizlere bağışladı. Ya karşıdan gelen olsaydı. :D

Nasrettin Hoca eşeğe ters binerken düşündürüyorken Kılıçdaroğlu'nun merdivene tersten binmesi hüzünlendiriyor! Kara mizah

Ergenekon'dan Kılıçdaroğlu'na cevap; "Her derdimiz bitti bir sen kaldın!"

Bu gün Kızılay da tüm yürüyen merdivenler devre dışı bırakılmıştı. Kılıçdaroğlu Ankara'da da değil. Önden önlem mi alındı acaba.

Bız bıdon kafali halkız ama hangı ucaga bınecegımızı bılır,secımde adam gıbı oyumuz kullanır,yuruyen merdıvenın yonunu biliriz.

Allah Kılıçdaroğlu'yu bizlere bağışladı. Ya karşıdan gelen olsaydı.

Kemal Kılıçtaroğlu Melih Gökçeğe meydan okuyormuş. çıkan merdivenden daha hızlı inerim diye. Uğur Dündar'un hakemliğinde yarışalım diyor =)

KK dan aciklama:"mineb mida lameK,neb murulub"

Vıp ucus sahasından ıc ve dıs termınallarınden,yuruyen merdıvenlerden doner kapılardan uzak tutunuz KK)

"Arkadaşlar çalışmaya başladı,dosya hazırlıyorlar, belgelerimiz var. o merdivenler iktidar yanlısıdır" Kemal Kılıçdaroğlu

bütün kızlar toplanmış merdiven muhabbeti yapıyo

Oy kullanamayı bilmiyor, hangi uçağa bineceğini bilmiyor, hangi merdivenden ineceğini bilmiyor kim bu beceriksiz başkan )

Yetenek sizsiniz Türkiye de bu haftanın süprizi ''yürüyen merdivene tersten binen adam'' voooovvvvvvvvv)) ben evet diyorm

SİMDİ ANLADİNİZ Mİ CHP ve KK MUHALFETTE NEDEN BU KADAR İSRARLİ

K.K muhtelemen yürüyen merdiven olayını anayasa mahkemesine şikayet edebilir, mecliste gensoru verebilir...

yazık ama yaa.. bu kadar da çok yüklenilmez ki.. gitmeyin üstüne adamcağızın )

ne var canım benim yeğenimde bayılıyor yürüyen merdivene tersten binmeye.İÇİNDEKİ ÇOCUK SAĞLIKLI DEMEK Kİ

Danıştay; merdivenlerin yukarı doğru olan yürütmeleri iptal ettiğini açıkladı. Bundan böyle tüm merdivenler aşağı doğru yürüyecek

KK iktidara tersten çıkan ilk başbakan olma yolunda )

4 kişilik asansörün önünde bekleyen kk'ya sormuşlar,ne bekliyosun diye,üç kişinin gelmesini bekliyorum demiş!

KK : ELİMDE BELGELER VAR MELIH GOKCEK MERDIVENLERIN YERINI DEGISTIRMIS YOKSA BEN NIE TERSTEN BINIYIM =)

adamcağız tipitip karekteri gibi ne yapsa bir taraftan fire veriyor...sempatik gelmeye başladı ))

ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-18-2011, 04:29   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yıldıray Oğur: Chpye seçim şarkısı önerisi: Beraber yürüdük biz bu ters merdivenlerde....

Kılıçdaroğlu: "Ülkemizde yargıdan sonra yürüyen merdivenler de güvenilirliğini yitirmiştir, baskı altındadır!"

KK dan aciklama:"mineb mida lameK,neb murulub"

4 kişilik asansörün önünde bekleyen kk'ya sormuşlar,ne bekliyosun diye,üç kişinin gelmesini bekliyorum demiş!
Alt 02-22-2011, 23:34   #3
Kullanıcı Adı
fortunasuper
Başbakan konuyu alay konusu yapmamış ancak kemal bey sanki alay edilmiş gibi 4 kişinin tuttuğu attan düşme ve ayakla oynanan futbolda kol kırma birde balyoz davasıyla(makam arabasının camının kırılması) durumu abartmıştır.
fortunasuper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)