AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü.

Anketimiz: Forumdaki konularımızı üye olmayanlar görsünler mi
Görsünler 13 35.14%
Görmesinler 23 62.16%
Şuanki hali iyi 1 2.70%
Katılımcı sayısı: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-21-2011, 15:53   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Forum konularımızın görünürlüğü
Evet arkadaşlar seçim yaklaşırken forum ekibi arkadaşlarımıza gelen bazı fikirler doğrultusunda izleyeceğimiz yola beraber karar verelim dedik.
Sorunuzmuz şu; foruma üye olmayan misafirlerde dahil herkes foruma ait konuları görüp görmemesi konusundaki çelişkimiz..şuan da formumuzda belli konuları üye olmayanlar görebiliyor belli konuları ise göremiyorlar..
Şimdi sizlerin fikirlerinizi bekliyoruz...çoğunluğa göre yolumuzu çizelim..
Formumuzdaki konuların hepsini üye olayanalar görsün mü yoksa görmesin mi

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-21-2011, 16:03   #2
Kullanıcı Adı
ALmi´
Ben görmemelerinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Bunu izah etmiştim zaten sizlere.

Dün şöyle baştan aşağı forumu inceledim. Çok önemli konular var forumda. O çok önemli dediğimiz konuları sadece üye olan arkadaşların görmesi daha makul geldi bana. O tür konuları merak eden arkadaşlarımız da misafir olarak gelmektense üye olup o şekilde gelip görsünler.

Sonuçta ortada büyük bir emek var. O emeğin karşılığı da buraya gelen üyelerin bir hesap açıp üyelik almaları olsun. Bu durum hem yeni üyelik alan arkadaşlarımız için hem de zaten bugün forumda aktif olan arkadaşlarımız için daha iyi olur diye düşünüyorum.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-21-2011, 16:08   #3
Kullanıcı Adı
Katade
Konuların açık olması bi yandan foruma ilgiyi arttırıyor içerikleri görmek düşüncelerimizi,görüşmelerimizi görmeleri önemli onlar için yanlış bizim için doğru bunu kimseden saklamayalım üye olmak çok zor bişey değil zaten
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-21-2011, 16:13   #4
Kullanıcı Adı
Gönülden
Açıkçası benim fikrimde görünmesinden yana...yani üye olmak zor değil üye olan herkes bütün konulardan istifade ediyor...ben konuların içeriğine, tartışmalarımızdaki hararete, farklı fikirler bakılınca üye sayısının ve ilginin daha daha fazla arttığını düşünüyorum...mesela ben bir foruma üye olmadan direk konuların içeriğine, konulardaki usluba ve kişilerin yorum yapmasını inceliyorum nasipleneceğim bir yer ise öyle üye oluyorum...
Tabi çoğunluk neyse uygulamamız o yönde olacak

Konu Gönülden tarafından (02-21-2011 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir..
Alt 02-21-2011, 16:21   #5
Kullanıcı Adı
Beritan
görmesinler
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-21-2011, 16:25   #6
Kullanıcı Adı
Katade
Benim düşüncemde bu yana konuyu içeriğinin görülmemesi ilgiyi arttırmaz tartışmalar düşüncelerimiz paylaşımlarımız gelicek kişileri heycanla aramıza katar buda devamlılık demektir Aslında görülmeme seçeneğide denememez gerekir ortada bi fikir var sonuçta
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-21-2011, 17:37   #7
Kullanıcı Adı
Gönülden
Evet açtığımız yeni başlıklar itibariyle konularımız kaydı...şöyle bir güncelleyelim

Alt 02-21-2011, 20:25   #8
Kullanıcı Adı
BlueMoon
biz evrensel olmalıyız. içimize kapanık olmaz. her kesime hitap etmemiz lazım. elbette üye olmayan da görsün ki belki beğenip üye olabilir..
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-21-2011, 20:50   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
görmesinler...
görmek isteyen üye olsun...
adam yemiyoruz...

Alt 02-21-2011, 21:47   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Başlıkları görsünler,ama konuları görmesinler.
Başlıkları görünce dayanamazlar içlerini içlerini yer yazmak için
Bu sayede üye olurlar.
Yani görmesinler,ama mümkünse başlıklar görülsün.

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)