02-26-2011, 18:56 | #1 | |
"Ya Allah Bismillah dedi, kilise açtı " yalanı
Alıntı:
Ancak bu çarpıtmacı medya sanki sadece başbakanımız kilise açmış gibi göstermkte ve kilise açılışında başbakanımızın besmele ile kilise açtığı gibi bir izlenim oluşturmaktadır. http://www.vgm.gov.tr/vakifhaftasi/2010/1111eser2.cfm Vakıflar Genel Müdürlüğünün sitesinde ve diğer haber sitelerinde bu olay anlatılmıştır. http://www.sabah.com.tr/Gundem/2010/...andan_aciklama O gün İstanbulda da Mevlevihane açılıyor. Vanda Hüsrevpaşa camii gibi daha bir çok eser. Başbakan mevlevihanenin kurdelasını kesip ya Allah bismillah diyor. Diğer illerde de Vali, Belediye başkanı aynı anda restore olan tarihi eserlerin kurdelası kesiyor. Al buda hatay daki aynı anda kesilen kurdela resmi. Buda başbakanın mevlevihanedeki kurdela kesimi Yalnız o günün haber videosu lazım bilginize, bulan arkadaş olursa burda bana link versin. Çünkü haber linki tam provakatif bana orjinali lazım.
|
||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-26-2011, 21:24 | #2 |
|
|
02-26-2011, 23:05 | #3 |
O zaten üstteki linkte var. Bu video zaten kırpılmış olanı yalan olanı
|
|
02-26-2011, 23:14 | #4 |
ihtiyac varsa kilise acilmasinda da bir mahsur yoktur sonucta ülkemizdeki vatandaslarin dini ihtiyaclarini devlet karsilamak zorundadir..
|
|
02-26-2011, 23:38 | #5 |
Mesele o değil dostum adamlar videoyu kırpmış birleştirmiş. SAnki sadece kilise açılıyor ve kilise açarken besmele çekiyormuş gibi yansıtmış
Yoksa o gün 1111 tarihi eserin açılışı var. Bunların içine cami, mevlevihabe vs vs de var. Kiliseye özel bir durum değil. Adamlar 1 yıl önceki konuyu seçim önü propaganda amaçlı tekrar haber yapıyor. O yüzden o günün videosu lazım |
|
02-27-2011, 00:52 | #6 |
İSABETLİ bir paylaşım olmuş.Üçkağıtçılıklarında üzerlerine yok.
Erdoğan gibi reise yapılacak en son numara ayar çekmeye çalışmaktır. |
|
02-27-2011, 03:31 | #7 |
Analarına küfür ettirmeye bayılanlar bu tür salakça malca saçma sapan şeyleri ortaya atıp bir şeyler ima etmeye her zaman çalışır.Belli ki milli görüşçü birisi yapmış bunu.
Dese ne olur ? Neye kızmışlar ? Sanırım istavroz çıkarmamasına alındılar. Mallar,malaklar,hep mal kalacaklar |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
açtı, allah, bismillah, dedi, kilise, ya, yalanı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|