![]() |
#1 |
![]() Bir dönem Milli Görüş çizgisinin partisi olan Fazilet Partisinden milletvekili seçilen Nazlı Ilıcak, katıldığı televizyon programında çarpıcı bir açıklama yaptı.
Eski Başbakanlardan Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın vefat etmesinin ardından bir televizyon programına katılan Nazlı Ilıcak, herkesi şoke etti. Nazlı Ilıcak, katıldığı programda Necmettin Erbakan'ın vefat etmesini değerlendirdi. Televizyondaki sözlerine "Gerçekten çok üzüldüm, beklemiyordum. Ben doğrusu Erbakan'ı severdim. Karşılaştığımız zamanlar da oldu. Türk siyasetine damgasını vuran siyaset adamı olarak hatırlanacak. Bugün iktidarda gördüğünüz isminin çoğu onun rahle-i tedrisatından geçti. Allah rahmet eylesin." diye başladığı konuşmasının devamında, kimileri için gaf, kimileri için de itiraf olarak değerlendirilecek sözler söyledi. "BEN HİÇ OY VERMEDİM" Ilıcak kendisine yöneltilen soru üzerine "Ben hiçbir zaman Refah Partisi'ne oy vermedim. Kendisinin politikalarına çoğu zaman hak vermedim. Siyaseten yaptığı yanlışlardan dolayı mutlaka konuşulacaktır. Kendisinin müthiş bir örgütçülük yeteneği vardı, bunu takdir etmek lazım." dedi. Ilıcak'ın bu sözleri ekran karşısındaki izleyicileri şoke etti. Çünkü Ilıcak, 1999 yılında Erbakan'ın Milli Görüş çizgisinin partisi olan Fazilet Partisinden milletvekili seçilmişti. Video: http://analiztv.aktifhaber.com/news_detail.php?id=21780
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güzel yorum.Yiğidi öldür hakkını yeme.
Herkes bunu şiar edinebilse ne ala.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Düşüncesini açıkça söylemesi güzel Erbakan hocanın hakkını vermeside güzel de..
İnanmadığı, savunmadığı, demokrasi anlayışını benimsemediği bir partide kime hizmet edecekti yada neyi değiştirecekti...refahtan değil faziletten aday olmuştu kendisi ..böyle bir savunmayla gelebilir mi kamuoyu karşısına... İlginç gerçekten çok şeffaf konuşmuş |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() iyide kendi adaylığını koyduğu ve milletvekili olduğu partiye vermemesinin neresi güzel..
Resmen riyakarlıktır bu.. Resmen emelleri için kullanmaktır. Şimdi oy vermedim demesi yiğitlik olarak görülebilir fakat bu yiğitlik değildir riyakarlığın deşifre edilmesidir. Bir taziye konuşmasındada bu konuşmanın geçmesi Hocama saygısızlıktır.. Nur içinde yat Hocam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|