AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-14-2011, 01:07   #12
Kullanıcı Adı
münih
Exclamation
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vay ne büyük lütuf verdiniz öyle evlerde konusuyorlar yetmiyormu!.. klasik fasist zihniyet ama senin almanyada yasayan bir gurbetci olman ve ayrimcilikdan dem vurmanda ayri bir ironi olsa gerek!.
Ne diyelim tanri türkün yaninda türkceyide korusun!
Konuyu taraflı çekme. Mavera kardeş,im. mecliste bdp harici kaç kişi kürtçe anlıyor? İnadınız niye , kime? illada kürtçe konuşacağız diye diretiliyor?

Resmi dilimiz türkçe ise, öyle, resmi dairelerde türkçe konuşulacak,konuşacaksınız. Resmi daire dışında hangi dili konuşuluyor diye soran, sorgulayan mı , yasak mı var. Kimse karışmıyor ne dili konuştun, konuşuluyor diye.
Öyle bilmeden fasistlik suçlaması da yapma. Üstelik imam hatibi bitirdim diyorsun, dinini diyanetini bilendensin. Bir imamhatipliye yakışmaz fasistsin suçlaması.

Niye bu kadar olaylar kürt kardeşlerimiz bölgesinde oluyor? Polis taşlanıyor. bir sürü hasar, mala mülke zarar veriliyor? Niye pkk yı savunalar hemde mecliste kürt kardeşlerimizden oluyor? Pkk yı savuna milletvekilleri niye kürt kardeşlerimiz bölgesinden gönderiyor meclise? Barajı aşarsalar daha azlı pkk lılar mecliste olacak, inşAllah giremezler. Bizim kürt kardeşlerimizi sevdiğmiz kadar onlar bizi seviyormu?

Almanyada resmi dairede bir almanın almanca dışında bir dil kullandığını gördünüzmü? Ben görmedim.

Konu münih tarafından (03-14-2011 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir..
münih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)