AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 03-20-2011, 21:12   #1
Kullanıcı Adı
AKTURKS
Standart bedelli askerlik isteyenlere gelsin
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

bir kez daha düşünün kardeşlerim düşünün ALLAH aşkına düşünün

AKTURKS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-20-2011, 21:16   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
“Kısaca, Kemalizm bir dindir. İslam da bir dindir. Enver Aydemir Müslümandır, İslam’dır ve bu haliyle Kemalizm Dini’ne askerlik yapmak istememiştir. Kemalist ordu, kendi dininden olmayan herhangi birisine zorla askerlik yaptıramaz. Ancak Aydemir zorla tutuklanmış, hapis ve işkence edilmiştir. Biz de Kemalist değiliz, Müslüman’ız ve Enver Aydemir’i destekliyoruz! Ona yapılanları protesto ediyoruz’
fatih tezcan
Alt 03-20-2011, 21:37   #3
Kullanıcı Adı
AKTURKS
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fatih tezcan

kardeşim olayın çok farklı yönündesin bir sürü düşünce sabit ALLAH a emanet ol ...
Alt 03-20-2011, 21:54   #4
Kullanıcı Adı
duman
Akturks paylaşım için çok sağol.... Görüntüler neden askerlik yapılması gerektiğini özetliyor. Milli şuuru olmayanın bu memlekete bir faydasıda olmaz... Biz şunu diyoruz herkese eşit süreli ve tek bir çeşit askerlik modeli.. Ayrım yok. Madem vatan bizim o halde neyin sıkıntısı var. Ömürden 15 ayın lafı vatan için harcanmış çokmu... Benim temennim sürenin 12 ay ile sınırlandırılması ve ordunun daha profosyonel hale getirilmesi... Bu benim düşüncem. Katılan olur katılmayanda... Saygılarımla..
duman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2011, 21:59   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
duman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akturks paylaşım için çok sağol.... Görüntüler neden askerlik yapılması gerektiğini özetliyor. Milli şuuru olmayanın bu memlekete bir faydasıda olmaz... Biz şunu diyoruz herkese eşit süreli ve tek bir çeşit askerlik modeli.. Ayrım yok. Madem vatan bizim o halde neyin sıkıntısı var. Ömürden 15 ayın lafı vatan için harcanmış çokmu... Benim temennim sürenin 12 ay ile sınırlandırılması ve ordunun daha profosyonel hale getirilmesi... Bu benim düşüncem. Katılan olur katılmayanda... Saygılarımla..
arkadaş neden eşitlik?
adam lise mezunu 18 yaşında atılmış hayata...
diğeri üniversite okumuş kafadan 4 yıl içerde...
özel sektör zor kpss çalışacak adam 1 sene geçicek bu bilgileri nasıl hatırlayacak?
ben devleten kredi aldım okumak için 10 milyar borcum var devlete mezuniyetten 2 sene sonra parayı istiyorlar taksitle ben 1 senemi askere harcadım kalan 1 yılda nası toparlancak bu para?
onuda geçtim benim 12 ay vaktim olsa mezun olmaya çalışmam 1 sene daha okurum rahat rahat...
Alt 03-20-2011, 22:01   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Ne eşitliği ya kusura bakmasın kimse bir savcı doktor hakim onca yıl çalışıp didinip askere gidip komutana çay taşımaz patates soymaz . Komutan savcıya doktora çay taşısın !
Alt 03-20-2011, 22:11   #7
Kullanıcı Adı
AKTURKS
Alıntı:
duman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kardeşim senin gibi KARDEŞLERİMİN olduğunu bilmek güzel DİĞER Arkadaşlarımada kızmıyorum çünkü şimdi ne desek boş o videoları bile izlediklerini zannetmiyorum zamanı gelince İNŞALLAH farkına varacaklar hepiniz ALLAH a emanet olun...
Alt 03-20-2011, 22:15   #8
Kullanıcı Adı
duman
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne eşitliği ya kusura bakmasın kimse bir savcı doktor hakim onca yıl çalışıp didinip askere gidip komutana çay taşımaz patates soymaz . Komutan savcıya doktora çay taşısın !
Arkadaşım senin askerlik yapıp yapmadığını bilmiyorum ama yorumuna bakarsam yapmadığın kanaatindeyim. Doktorlar askeri tabib olarak savcılar ise askeri mahkemelerde yada pozisyonlarına uygun görevlerde değerlendirilir.. Çay taşıyan ne doktor gördüm nede savcı... Öyle insanlar gördüm kü askerde bırak okuyacak maddi durumu askere gelecek para bile bulamayan insanlar vardı... Gelirken köylüsü akrabasının harçlıklarıyla terhis olurkende asker arkadaşlarının yardımlarıyla otobüs bileti alıp gidenler vardı.. Bu adam sırf bedelli askerlik yapabilmek için üniversite okumasını beklemek sizinle aynı klasmana dahil olmasını beklemek imkansız birşey.. İzahını yapabilecek varsa buyursun. Bu adamların suçu ne.. Hayat boyu zaten yaşamlarında gün yüzü görmedikleri yetmezmiş gibi birde sen okuyamadın imkansızlıklarında bahane değil hadi 15 ay yap askerliğini demek adalet mi... Kendini öyle bir insanın yerine koy..ve düşün... Aynı şey sana yapılsa ne düşünürdün.. Elini vicdanına koy... Yasalar önünde eşitiz demi birde....Saygılarla...
duman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2011, 22:28   #9
Kullanıcı Adı
AKTURKS
Atatürk
ATATÜRK, büyük bir milletin yeniden dirilişidir.
ATATÜRK, milletine kendini feda eden kişidir.

ATATÜRK, zor şartlarda mucizeler yaratan adam.
ATATÜRK, çağın dehası,bir başbuğ, yol, yordam.

ATATÜRK, yaşadığı zamanın tek doruktaki lideri.
ATATÜRK, asil Türk milletinin umudu, ulu önderi.

ATATÜRK, damarlarında asil Türk kan taşıyan heybet.
ATATÜRK, bir efsane, yoktan var eyleyen bir hayret.

ATATÜRK, yüreği millet sevgisi ile dolu bir insandır.
ATATÜRK, hem yiğittir, hem cengaverdir, hem candır.

ATATÜRK, inanılmazları başaran, bir büyük inanıştır.
ATATÜRK, askeri, siyasal gerçektir, savaşan barıştır.

ATATÜRK, pes etmeyi bilmeyen sıra dışı bir yaratılış.
ATATÜRK, düşman topuna, tüfeğine süngü ile dalış.

ATATÜRK, Kocatepe, Conkbayırı, Anafartalar, Sakarya.
ATATÜRK, sarı saçlı, mavi gözlü, büyük Türk var ya....

ATATÜRK, geri dönüşü olmayan yürüyüş, maraton, görev.
ATATÜRK, bir büyük komutan, bir büyük kahraman, bir dev.

ATATÜRK, bulutsuz yağmur, susuz ırmak, mermisiz vuruş.
ATATÜRK, eğilmeyen, bükülmeyen, yenilmeyen onurlu duruş.

ATATÜRK, Samsun'dan başlayıp sonsuza gidecek yolumuz.
ATATÜRK, yani özümüz, yani ruhumuz, kanadımız, kolumuz.

ATATÜRK, Türkiye mimarı, Dünya' nın kabul ettiği büyük Türk.
ATATÜRK, Azeri, Türkmen, Özbek, Tatar, Kazak, Kırgız, Yörük.

ATATÜRK, Metehan' ın, Attila' nın, Timur'un, Fatih'in, yılmaz torunu.
ATATÜRK, bir Atatürk ki bütün dünya savaş açtı, yenemedi onu.
Mehmet Yücel

ALINTIDIR...
Alt 03-20-2011, 22:33   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
YouTube Video

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)