AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-14-2011, 09:29   #41
Kullanıcı Adı
El Emin
"Gelir dağılımı... konuları olunca sanırsın ülke süper. Dünyada tekiz. En iyi bizi. Sanki hiç sorun yok.

Var işte sorunlar. "Yetmez ama evet. Yetmez ama Ak parti diyorum." =)"

Çoban şurasına katılıyorum.Evet en iyide değiliz.
Fakat ülke bu kadar iyisini hiç görmedi bunu diyorum.
Tabi ki devletler muvazenesinde hala muhteşem bir yerimiz yok.
Ama eskiye göre gayet güzel bir yerimiz var ve gayet güzel yol katettik.
Benim dediğim odur.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2011, 09:32   #42
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
la de get izmit sanayi kentı işçiden emekçiden geçilmiyor. Hepsi çıldırmış gibi alışveriş yapıyor. Avm üstüne avm açılıyor. 500 binlik izmit kent merkezinde kaç tane avm var söylesem ağzın açık kalır . Çevremdeki herkes çatır çatır ev araba alıyor . Mağazalar çılgınca yağmalanıyor. Lokantalarda oturacak yer yok . Cafelerde 3 liraya çayı içen içene . Alım gücü düştü diyorsun. Tamam asgari ücretle geçinilmez ama zaten eşte çalışıyor ek gelir yapıyorlar idare etmeye çalışıyor insanlar ama eskisinden epey iyiyiz refah olarak .

Ya birde ben daha direk asgari ücrete çalışan görmedim.
En düşük işçi maaşları 900-1000 tl arasında.
Resmiyette asgari ücret o olabilir ama çok az insan o fiyata çalışıyor.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2011, 10:22   #43
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
allahbilir son model tel alıyordur ama ozelliklerinin sadece % 10 unu kullanıyordur % 90 nı kullanmadıgı halde boşa para verir.
işte boş konuşmakta sınır olmadığının ispatı bu...
nerden biliyorsun %10'nunu kullandığımı?
o telefon tam performans çalışıyor her zaman...
istemiyorsan gel yaklaşık içinde 60'a yakın program var hepsinin tek tek nerde ve nasıl kullandığımı göstereyim....
sonra biraz morarsın ama....
1,2 ghz'Lik işlemcisi bazen yetmiyor uyarı veriyor...
kendin gibi marabalarla karıştırma beni
Alt 04-14-2011, 10:25   #44
Kullanıcı Adı
unnamed
çobanmısın nesin?
koyun otlatmaktan bile anlamayan hırbo ağzından çıkan lafa dikkat et bir dahakine...
bu adam gibiler derken?
gerçi anlatsamda o ufacık beynin yine idrak edemeyecek başlayacaksın burda şebeklik yapmaya...
bu seferde seni pas geçiyorum....
Alt 04-17-2011, 18:27   #45
Kullanıcı Adı
polatinum
ENFLASYONUN Türkiye ekonomisinin 80 yılı aşkın Cumhuriyet döneminde yol açtığı zararın sayısal büyüklüğü şaşırtıcı.1923-2004 yılları arasındaki 81 yılda Türkiye Cumhuriyeti’nde fiyatlar 7 milyon 147 bin 263 kata ulaştı.

Merkez Bankası, Tarih Vakfı ile birlikte, enflasyonun dünyada ve Türkiye’deki tarihçesini belgeleştirdi. Prof. Dr. Fatma ve Suut Doğruel’e hazırlatılan "Türkiye’de Enflasyonun Tarihi" adlı kitaptaki araştırmalara göre, 1923-2004 yılları arasındaki 81 yılda Türkiye Cumhuriyeti’nde fiyatlar 7 milyon 147 bin 263 kata ulaştı.

ENFLASYONUN Türkiye ekonomisinin 80 yılı aşkın Cumhuriyet döneminde yol açtığı zararın sayısal büyüklüğü şaşırtıcı. 1923-2004 yılları arasındaki 81 yıllık dönemde, Türkiye’de mal ve hizmet fiyatlarındaki artışın 7 milyon 147 bin 263 kat olduğu belirlendi. Merkez Bankası ve Tarih Vakfı tarafından Marmara Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Fatma ve Suut Doğruel’e hazırlatılan "Türkiye’de enflasyonun tarihi" adlı kitapta, Osmanlı ve Cumhuriyet döneminde Türkiye’de enflasyon ile ilgili gelişmeler incelendi. 225 sayfalık kitapta, Türkiye’nin yanısıra enflasyonun dünyadaki tarihçesine de yer verildi.

SADECE EKONOMİK DEĞİL: Merkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti, kitabın ’Sunuş’ yazısında, 1970’lerde başlayan ve 30 yıl boyunca süren yüksek enflasyonun, Türkiye ekonomisinin yakın tarihindeki en önemli sorunlardan biri olarak yer aldığını vurgulayarak, şöyle devam etti: "Gerek diğer ülke örnekleri, gerekse Türk toplumunun tecrübesi yüksek enflasyonun sadece ekonomik bir olgu olmadığını göstermiştir. Yüksek ve kronik enflasyon, yol açtığı belirsizlik ortamı ile aynı zamanda çok ciddi sosyal sorunları da beraberinde getirmektedir. Dünyada pek benzeri olmayan bir biçimde ülkemizde onlarca yıl süren enflasyonist dönem, toplumsal yaşamımızda çok derin izler bırakmıştır. Bu dönem, gündelik yaşamın her alanında kısa vadeci yaklaşımı körüklemiş, halkın geleceğe güvensiz bakmasına yol açmış, gelir dağılımını olumsuz etkilemiş, yoksulluk ve yoksunluğun önemli nedenlerinden biri olmuş ve siyasi istikrarı bozucu bir rol oynamıştır."
polatinum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 19:48   #46
Kullanıcı Adı
Darbeci Çoban
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çoban kalbini kırarım kendine gelemezsin ;)
Lafı kıçından anlayarak okuma,forumda en nefret ettiği şeydir bu,kim olursa olsun isterse forumu açan kişi olsun okuduğu şeyi anlayarak okumasını isterim tabi benim yazdığımı.
Haram zade oğlu kemal ne diyor ? ''600 lira içinde refah içinde insanımız yaşıcak''
Benim burada dikkati çektiğim şey ne sence ? O şeye örnek olarak kuşlarımı neden örnek verdim sence ?
Bunu bir düşün sonra yazmaya kalk kapiş.

600 liradan aşağı gelirle yaşayan insanlarımızın olduğunu öne koyup 'vay ipneye bak kuşlarına bu kadar yetmez bile diyor utanmadan' demektense,'vay ipneye bak kim 600 liraya refah içinde yaşayabilir' denmeli ki benim dediğim de budur zaten.

Bugün ak parti standına chpli gibi girince,adam bilgi vermeye başlayınca kişi başına düşen geliri dillendirince,söze girmeye çalıştım,sözüne ısrarla devam etti ve dedi ''eşitlik yok ama bunun için çalışılıyor en iyisi yapılmaya çalışılıyor''.Demek neymiş ? Partinin yaptığını böğüre böğüre anlatılmıyormuş,neymiş ? Hala eksiklikler varmış ,bunun da farkındayız,neymiş ? Eksikliklerin giderilmesi için ak parti gerekliymiş.Neymiş ? chp boş vaadlerini gerçekleştirse bu ülkenin anası satılırmış.
Bazı değerler neymiş ? Hala muahafaza ediliyormuş.

Şunu da ekleyim,ben öyle mallar gibi,yavşak olarak nitelendirdiğim tipler gibi gidip en pahalı yerden,veya büyük bir AVM den,eminönü pazarında aynı kaliteden 5-10 liraya alacağım tişörtü 50 liraya,50 liraya alacağım kotu 150-200 liraya,sürekli her ay yenilenip önümüze sunulan aslında hiç bir farkı olmayan telefonlanları alacağıma,giderim kuş beslerim kendimce daha iyi.Kuşun aylık masrafı en pahalı yemi 10 lira.4 kuşun aylık masrafı 40 lirayı aşmaz bile.İsrafı sevmem,markadan nefret ederim,kıçımdaki kotun kıç cebine yapışmış markayı kim nasıl görsün domalmadıktan sonra ? Domalma sevdalısı da değiliz.Anca marka sevdalıları domalma sevdalısıdır benim gözümde.5200 telefonumun markası,fiyatı almaya kalksan 15 lira.
Kuşlarımın aylık masrafı 600 lira değil derken neyi kasetmişim ? Bir daha düşün.

Kır la ne olacak =) Senden kıymetli mi =)

Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çobanmısın nesin?
koyun otlatmaktan bile anlamayan hırbo ağzından çıkan lafa dikkat et bir dahakine...
bu adam gibiler derken?
gerçi anlatsamda o ufacık beynin yine idrak edemeyecek başlayacaksın burda şebeklik yapmaya...
bu seferde seni pas geçiyorum....
Eyvallah
Darbeci Çoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 19:53   #47
Kullanıcı Adı
Darbeci Çoban
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

.Evet en iyide değiliz.
Fakat ülke bu kadar iyisini hiç görmedi bunu diyorum.
Tabi ki devletler muvazenesinde hala muhteşem bir yerimiz yok.
Ama eskiye göre gayet güzel bir yerimiz var ve gayet güzel yol katettik.
Benim dediğim odur.
Doğru diyorsun. Aynı benim gibi demişsin.
Darbeci Çoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)