AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-18-2011, 23:16   #1
Kullanıcı Adı
Darbeci Çoban
Standart Erdoğan Mehmet Ali Ilıcak'a imzalı Kur'an vermiş!
Mizah bölümüne açmak istedim.
Başka bölüme taşırsanız saygı duyarım.
Hallerine bakın.
Nedir ya bu?
=)
"İmzalı Kur'an" vermiş.
Vay anasını!
=)

Yazıyı ve altında bulunan birkaç yorumu taşıyorum buraya. Bir başka forumdan alıyorum, Radikal'den değil.

Buyurun:

Erdoğan Mehmet Ali Ilıcak'a imzalı Kur'an vermiş!

Twitter aleminin fenomen isimlerinden Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak hakkında merak edilen soruları yanıtlarken, Başbakan Erdoğan'ın kendisine verdiği hediyeden bahsetti...

Ilıcak, Başbakan Erdoğan ile tanışmasını anlattığı röportajında, Erdoğan sayesinde içkiyi bıraktığını ve geceleri Kur'an-ı Kerim okumaya başladığını söyledi. Ilıcak, Başbakan Erdoğan'ın kendisine "îmzalayarak" Kur'an hediye ettiğini de ileri sürdü.

Twitter aleminin en popüler isimlerinden biri olan Mehmet Ali Ilıcak, "Başbakan'a yağ yaptığına" yönelik iddialara bakın nasıl yanıt verdi:

"Keyfi her şey Türkiye�de ama Türkiye bir evreden geçiyor ve inanın inanmayın bu yolun sonu çok parlak. �Gelişmeleri takdir ediyorum� diye yazdığında da Twitter�a, yağcı oluyorsun. Hangi salak Twitter�dan, görmeyeceği yerden Başbakan�a yağ yapar."

Hayatında hiç kitap okumadığını söyleyen Ilıcak, "Okuduğum tek düzenli kitap Kuran-ı Kerim. Her gece okurum. Onun dışında okumam" diye konuştu. İşte Ilıcak'ın o sorulara verdiği yanıtlar:

- Basında nasıl çalıştınız o kadar zaman okumadan? Okusaydınız belki devretmezdiniz gazeteleri vs.

Aydın Doğan da gazetelerini satıyor, başarısızlık mı bu? Her patronun kendine göre tercihleri vardır. Doğru zamanda işten çıkmak, doğru zamanda iş kurmak, bunların hepsi ticaretin gereğidir. Okumakla işadamı olmak arasında bir bağ yok.

- Adam olmakla var mıdır peki?

Çok iyi okumak adam olmak anlamına gelmez. Üniversitede okuyan çocuklar yumurta atıyor Ali Ağaoğlu�na. Bunlar adam olmuş mu demektir?

- Twitter�a da yazmışsınız zaten �Terörist değillerse öğrenciler niye yüzlerini kapatıyor?� gibi bir şey. Geçende polis Ankara�da kafelerden topluyordu öğrencileri.

Taş atan gençlik, cam kıran gençlik doğru gençlik değil. Ali Ağaoğlu�na yumurta atan gençlik doğru gençlik değil.

Neyse biz magazin âlemine geri dönelim. Hayko Cepkin�e de tepki gösterdiniz. �Bu tipte insan mı olur?� diye.

İnsan olarak tanışsak belki anlaşabiliriz ama o görüntüyü ilk defa gördüm hayatımda.
O kadar Amerika�da okudunuz. Hiç punk görmediniz mi mesela?
Gördüm de Türkiye�de hiç punk görmedim.

İstiklal Caddesi�nde hiç gezinmediniz mi?

Yok. İstiklal Caddesi�nde gezmem fazla. Punk değil Hayko, bambaşka bir şey.

Siz de bir ara şarkı söylediniz değil mi?

1989-91 yılları arasında Alem diye bir gece kulübüm vardı. Aydo diye sanatçımız vardı. Ben de iki-üç tane şarkıyı gece kulübü patronu olarak okurdum.

Bu dünyadan, geceleri Kuran-ı Kerim okumaya nasıl geçtiniz?

Babamdan gelen böyle bir tarafım vardır ama gençken içki içerdim mesela. İçkiyi bırakmama sebep Tayyip Bey�dir. Tanıştığımızda daha Belediye Başkanı bile değildi. �İçki içiyor musun?� dedi, �İçiyorum� dedim. �Niye?� dedi, �Bak yaradan o kadar güzel şeyler yaratmış. Dalında yetişen portakal, üzüm� Neden onlardan içmiyorsun da bundan içiyorsun?� O gün akşam karar verdim. Vesile oldu. O tarihte bana bir de Kuran-ı Kerim vermişti, imzalı.

İmzalı derken?

Hediye mantığıyla. Kıymete bindi bak şimdi. O zamandan beri de Kuran okurum.

Mekke�ye de gittiniz. Nasıldı?

Mekke�ye de, Medine�ye de gittik. Kelimelerle ifade edilmesi zor. Çok farklı duygular. Meyra ve annem de geldi. Onlar da çok memnun kaldı. Ailece çok beğendik yani oraları.

Bu ruhani duygular içinde telefonla tweet yazmak tuhaf değil mi?

Bütün gününüz orada ibadetle geçiyor. Bambaşka bir duygu yapısı oluşuyor. Çok da tweet atmış olmamam lazım. Belki beş-altı günde üç-beş tane ama onu da paylaşmak istedim belki. (Radikal)

BİRKAÇ YORUM:

-Çarpıtma şimdi Kuran vermesinde sorun yok ki.Onu hangi mantık imzalar haşa sen mi yazdın onu.Ders kitabı mı bu karalıyorsun.Allah'ın kelamını içeren ve evimizin en yüksek yerine koyduğumuz Kuran'dan bahsediyorum.Başkası yapsa zındık,dinsiz dersiniz ama kendi adamınız yapınca sorun yok.

-kendini peygamber zannettiği bilinen bir şeydi ama abartmış lan bu sefer...

-Vaynasını ya kitap fuarında AKP standında imzalasaymış bağğri :D
İşlediği sevap *2 ye katlanır. :D :D :D :D :D : D: D:D:D D:D D:aşd,iasşfaşlvgğslü

Darbeci Çoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)