![]() |
#61 | ||||
![]() Alıntı:
neden diyorlar acaba ? videonun 3:35 dk sina dikkat. Gülenin kendi ağzından.
ben şahsım adına Gülen medyasınıon tüm haber karalama ve iftiralarına rağmen onu savunan ve aşırı olmasa da bi alim olarak sevedim taki kendi ağzından duyudum ve ve asıl haber ve manşetlerin onun ağzı olduğunu öğrendim. NOKTA konuldu işte. bir şey irdelenecekse önce sebebi irdelenir. etki tepki meselesi vardır. en azından Fethullah gülen ve onun medyası ve onun çoğu mensupları gibi terörist. vahşet ergenekoncu demiyor. en önemlisi Siz müslüman değilsiniz demiyorlar. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Bu fetho demeye dayanak mı ? Siyonist Fethoş demeye dayanak mı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Evet dostum...Hizbulvahşet-Pkk ilişkilerini çok iyi biliyoruz..
Sizin imamınız veli küçük değil mi? Evet...Sizin yüzünüzden millet ismimi duyunca bön bön bakıyor.. Öyle bir intiba bıraktınız ki millet böyle yobaz kesici yıkıcı vurucu olarak görüyor.. Sizin yüzünüzden gençleri namaza sohbetlere çekemiyoruz.. Hep siz korkuttunuz bu halkı.. Sizin ölüm evleriniz yüzünden millet çocuğunu en basitinden camiideki yaz kurslarına dahi korkuyor yollamıyor ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Kardeşlerim konuların özü kayıyor... ! Dikkat-i nazar ederim acizane...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
![]() Alıntı:
sevgisizliğe sonra nefrete sonrada kine dayanak olur. bu ve benzeri söz ve hakaretler. Gülen kendi ağzı ile hayatında tek kelime kendileri ile konuşmadığı kendileriden bildgi edinmediği bir cemaat hakında vahşet diyor, terör diyor. sonra yine kendisi başka bir konuşmasında diyorki terörist olan müslüman olamaz. müslüman olan terörist olamaz diyor. ( doğrudur. ) bu ne demek oluyor AÇIKÇA siz MÜSLÜMAN değilsiniz demek oluyor. fetoş veya Feto demek mi yoksa Bu dedikleri mi daha kötü hangis. ÇOK önemli NOT: Fethullah gülen adamlar Feto Fetoş dediği için söylemiyor söyledikleriniz ama Feto Fetoş Diyenler Fethullah Gülen ağzına geleni Söylediği için Söylüyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
bu izlenimi Arif Doğanları ilham alan ve onun gibilerin ve zamanın ergenekoncuların zamanında medyaya servis ettiği haberleri çarçaf çafçaf maşet eden o çok sevdiğiniz 1 milyon satan Zaman ve STV olmasın ? Ve kartel medyası ? ve PKK medyası O günde propangandaları bu idi şimdi bu ve senin gibi kanan binlerce müslüman kardeşimiz. yanlış yerde yanlışı arıyorsun doğru yere bak. camilerden toplanan camilerde taranan siz değilsiniz. Cami sorumlusu, cami ayakkabı sorumlusu, koku sürmem sorumlusu, tesbih dağıtma toplama sorumlusu vs. diye 15 gün ve üstü iskence görenler yine en az 12 yıl hapis yiyen çocuklar sizin değildi yada gençler sizin değildi. Savaş meydanında olmayan Aslan kesilirmiş. tarih yaşadığı şartlar altında incelenir. yazılan veya söylenen zaman değil. not: Allah binlerce kes şükürler olsun o bön bön bakıyor.. bakıyor dediğiniz gençler kafile kafile islami şuura erişiyor. biraz daha çalışırsanız karalama yerine emek harcarsanız sizde başarırsınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Örnek mi ? http://www.yenibursa.com/El-Kaidecil...ede-23396.html http://video.cnnturk.com/2010/haber/...-cihat-cagrisi Bu Fitneleri çevirenlere karşı uyarıdır bu video ! Cnn'in videosuna dikkat et... Ali Doğan'ı nasıl takdim ettiğine bir bakınız !!! Bunun Toplum nazarındaki değerlendirmesini takdirinize bırakıyoruz... ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
![]() Alıntı:
tevhit bayrağı sallayıp tekbirler getiriyorlardı... hiçte korkuyor gibi değillderdi... hatta gençler değil bebekler çocuklarda oradaydı... sorunu kendinizde arayın neden bu insanlar bizim sohbetimize gelmiyor diye biraz düşünün... |
||
![]() |
![]() |
#70 |
![]() öğğğ geldi beyler...!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|