AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 04-19-2011, 20:04   #71
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kardeşim Kilitlenen konuda size bu video ile ilgili açıklamaları yapmıştım... Lakin sizler fazla taassup ve alınganlık gösteriyorsunuz... Medyadaki yanlışlıklar ayrı bir mevzu lakin bu videoda yanlış olan nedir Kelimesi kelimesine aynen doğrudur söyledikleri... !!! Eğer siz Hizbul Vahşet kavramını kendi alanınıza çekiyorsunuz siz konuşmanın içeriğinide anlamıyorsunuz... ! Bu ülkede 'Hizbul Vahşet' ismi adı altında cinayetler işlenmedi mi ? Bunlara karşı 'Dahilde kılıç çektirmek' isteyen Askeri istihbarat ve Masonlar Yok mu O zaman sorun nedir ? Bunlar uyarılardır ve Bu uyarılar haklı uyarılardır... ! Hizbullah yahut, El Kaide yahutta 'Tahşiye' diye anlamamak ''Bunların üzerinden Fitne çıkarmak isteyecekleri' hakkında uyarı yapmak ! Ne kadar farkındasınız lakin 'El Kaide', 'Tahşiye' fitnelerine başlayacaklardı ki Bu uyarı fitne sahiblerini durdurdu ! Bunu bilmiyorsunuz... Acizane ben biliyorum !!!

Örnek mi ?

http://www.yenibursa.com/El-Kaidecil...ede-23396.html

http://video.cnnturk.com/2010/haber/...-cihat-cagrisi

Bu Fitneleri çevirenlere karşı uyarıdır bu video ! Cnn'in videosuna dikkat et... Ali Doğan'ı nasıl takdim ettiğine bir bakınız !!! Bunun Toplum nazarındaki değerlendirmesini takdirinize bırakıyoruz... !

El kaide beni bağlamaz. ama ben yinde Gülen, gülen medyası ve Gülen cemaati mensupları gibi onlara terörist demem. onlara atfedilen suçların ne kadarı doğru ? Hiç ama hiç olmayan suçlardan yargılanabiliyor insanlar. onun çin ben vebal almak istemediğim gibi alma gücümde yoktur.

Gülen diyor ki Birden bir Hizbulvahşet diye bir şey çıkarısınız sonra çıkar temiz vatan evladı eşkiyaya karşı mucadele ediyor diyeceksiniz ve asit kuyuları çıkar sonra yüzlerine çarpılıyor diyor.. Allahtan korkusun yaw Allahtan korksun o kuyulardan yüzlerce kayıp kardeşimiz var PKK yi demiyorum Müslümanları diyorum. Fethullah gülenin kaynağı nedir ? Arif doğan değil mi ? yada yıllarca kendi kanalında stvde çalışan Tuncay mı ? tuncaya benzer tek adam hizbullahın içinde çıkmış olsaydı siz o zaman görürdünüz yaygarayı. şimdiye kadar hani kuyudan Hizbullah öldürdüğü kişiler çıkmış. Hizbullah kendi arşivlerideki sorguların kamuoyu ile paylaşmasını istiyor 11 yıldır neden Gülen medyası budan hiç bahsetmiyor. hiç sorguladınız mı ?

STV de not düşmeyi ihmal etmiyor. PKK donra Hizbullahvahşet kuruldu diyor. ( herkes bilir ki HİZBULLAHtan bahsediyor ) Hizbullah 1978-79 de kurulmuş nasıl oluyorda PKK dan sonra kurulmuş oluyor.

Hizbulvahşeti neden üsüne alıyorlar diyorsun. lütfen rica ediyor senden benden çok daha iyi biliyorsun ki Hizbullah için söylüyor.

Konu Ammar tarafından (04-19-2011 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir..
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2011, 20:07   #72
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o korkuyor sohbete gelmiyor dediğin gençleri en son batmanda gördüm muhammed geçen pazar...
tevhit bayrağı sallayıp tekbirler getiriyorlardı...
hiçte korkuyor gibi değillderdi...
hatta gençler değil bebekler çocuklarda oradaydı...
sorunu kendinizde arayın neden bu insanlar bizim sohbetimize gelmiyor diye biraz düşünün...
nedan düşünsünler ki bulmuşlar bi Günah keçisi beğenmedikleri yapmadıkları yapamadıkları hatta kendi yanlışlarını bile çekinmeden yüklüyorlar. yıllarca can ciğer oldukları HanefiAvcı ergenekoncu olduğu belli olunca hemen ertesi STV Hizbullahla ilişklendirip haber yapmıştı. arkasından da H.Gülerce onu çok sevdiğini falan söyleyip sitem ediyordu.
Alt 04-19-2011, 20:15   #73
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
El kaide beni bağlamaz. ama ben yinde Gülen, gülen medyası ve Gülen cemaati mensupları gibi onlara terörist demek. onlara atfedilen suçların ne kadarı doğru ? Hiç ama hiç olmayan suçlardan yargılanabiliyor insanlar. onun çin ben vebal almak istemediğim gibi alma gücümde yoktur.

Gülen diyor ki Birden bir Hizbulvahşet diye bir şey çıkarısınız sonra çıkar temiz vatan evladı eşkiyaya karşı mucadele ediyor diyeceksiniz ve asit kuyuları çıkar sonra yüzlerine çarpılıyor diyor.. Allahtan korkusun yaw Allahtan korksun o kuyulardan yüzlerce kayıp kardeşimiz var PKK yi demiyorum Müslümanları diyorum. Fethullah gülenin kaynağı nedir ? Arif doğan değil mi ? yada yıllarca kendi kanalında stvde çalışan Tuncay mı ? tuncaya benzer tek adam hizbullahın içinde çıkmış olsaydı siz o zaman görürdünüz yaygarayı. şimdiye kadar hani kuyudan Hizbullah öldürdüğü kişiler çıkmış. Hizbullah kendi arşivlerideki sorguların kamuoyu ile paylaşmasını istiyor 11 yıldır neden Gülen medyası budan hiç bahsetmiyor. hiç sorguladınız mı ?

STV de not düşmeyi ihmal etmiyor. PKK donra Hizbullahvahşet kuruldu diyor. ( herkes bilir ki HİZBULLAHtan bahsediyor ) Hizbullah 1978-79 de kurulmuş nasıl oluyorda PKK dan sonra kurulmuş oluyor.

Hizbulvahşeti neden üsüne alıyorlar diyorsun. lütfen rica ediyor senden benden çok daha iyi biliyorsun ki Hizbullah için söylüyor.
Kardeşim Askeri İstihbaratların 'Kırmızı Kitabı' ve 'İç Tehdit' kavramları uyarınca 'İrtica ile Mücadele' adı altında Yabancı Ülkelerin servisleri ve Devletler arası andlaşmalar söz konusu basit şekilde algılanacak şeyler değildir... Yoksa Türkiye'de 'El Kaide' mi var ki ! Varsa 'El Kaide' mi yoksa bir takım Mücahidleri koruyan ve savunan Fethullah Hocanın dediği gibi çulsuz insanlar mı ? Ama 'İrtica zihniyeti' bunu malzeme olarak kullanır ! Kullandıda ! Bunuda bu cemaatin üzerine kaydırır ! Kaydırmaya çalıştıda ! Amaçları Ülkede Mücahidleri ve İslami hassasiyetleri 'Kıstırma' taktiğidir...! ''Sinagoglara yapılan bombalama eylemlerini yapanlar'' Ergenekoncu zihniyet idi ! Önce karar veremediler ! Dediler ki Hizbullah diyelim ! Sonra Masonlardan haber geldi ! Şu anda 'Teröre karşı savaş konseptimiz var' 11 Eylül olayları ile Müslüman olan Türk Halkı 'El Kaide' adı altında Mücahidleri destekleme oranı fazla ! El Kaide'ye atalım suçu dediler ve attılar... ! Sonra ne hale geldiğini iyi biliyoruz... ! Andlaşmalar var devlette eğer sen Pkk'yı terörist ilan edersen sende El Kaide'yi terörist ilan etmek zorundasın !!! Medyadaki ağızları bu şekliyle değerlendirmelisin !!! Bilmediğinizi düşündüğüm kavramlar var kardeşim... İşler yoluna girdikçe hakikatler ortaya çıkacaktır :

http://www.samanyoluhaber.com/h_4027...n---video.html
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2011, 20:44   #74
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim Askeri İstihbaratların 'Kırmızı Kitabı' ve 'İç Tehdit' kavramları uyarınca 'İrtica ile Mücadele' adı altında Yabancı Ülkelerin servisleri ve Devletler arası andlaşmalar söz konusu basit şekilde algılanacak şeyler değildir... Yoksa Türkiye'de 'El Kaide' mi var ki ! Varsa 'El Kaide' mi yoksa bir takım Mücahidleri koruyan ve savunan Fethullah Hocanın dediği gibi çulsuz insanlar mı ? Ama 'İrtica zihniyeti' bunu malzeme olarak kullanır ! Kullandıda ! Bunuda bu cemaatin üzerine kaydırır ! Kaydırmaya çalıştıda ! Amaçları Ülkede Mücahidleri ve İslami hassasiyetleri 'Kıstırma' taktiğidir...! ''Sinagoglara yapılan bombalama eylemlerini yapanlar'' Ergenekoncu zihniyet idi ! Önce karar veremediler ! Dediler ki Hizbullah diyelim ! Sonra Masonlardan haber geldi ! Şu anda 'Teröre karşı savaş konseptimiz var' 11 Eylül olayları ile Müslüman olan Türk Halkı 'El Kaide' adı altında Mücahidleri destekleme oranı fazla ! El Kaide'ye atalım suçu dediler ve attılar... ! Sonra ne hale geldiğini iyi biliyoruz... ! Andlaşmalar var devlette eğer sen Pkk'yı terörist ilan edersen sende El Kaide'yi terörist ilan etmek zorundasın !!! Medyadaki ağızları bu şekliyle değerlendirmelisin !!! Bilmediğinizi düşündüğüm kavramlar var kardeşim... İşler yoluna girdikçe hakikatler ortaya çıkacaktır :

değerli kardeşim seni anlıyorum kavramlardan da antlaşmalardan da rejimden de tağuttanda zalimden de iftiracılardan da bilmeden konuşanlardan spariş üzerine haber yapanlardan da özellikle birilerine suçları yıkma konusunda haberim var. ama benim anlamadığım

devletin dilini bir kullanmak zorunda mıyız. yada Devletin terörist ilan ettiğini biz caat veya fert olarak aynen kullanmak zorunda mıyız ? ne zorunluluğumuz var Gülen HOCAEFENDİ antlaşmalar mı bağlı ki devlet dilini yada uluslar arası dili ( ABD dili İstmediğini Terörist ilan etme ) Kullanıyor.

ben terörist terör demiyorum gönül verdiğim yapıda demiyor. bişeyde olmuyor.

devletle fertleri cemaat ve STK ları ayıralım artık.
Alt 04-19-2011, 20:48   #75
Kullanıcı Adı
Terennüm

izledim ve gerçekten bir kez daha ürperdim..biz hala birbirimizle uğraşalım..teşekkürler haarp
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2011, 20:52   #76
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

izledim ve gerçekten bir kez daha ürperdim..biz hala birbirimizle uğraşalım..teşekkürler haarp
bende öyle

ama tamamda aynı kanal değil miydi ki ? el kaide yaptı diyen.

demekki neymiş Müslüman kardeşlerimizi körü körüne karalamicaz iftira atmicaz terörist demicez.
Alt 04-19-2011, 20:57   #77
Kullanıcı Adı
Darbeci Çoban
Recep Tayyip Erdoğan adam ya adam.

Bu millet sana hasta,

Çok yaşa Recep Usta!

=)
Darbeci Çoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2011, 20:59   #78
Kullanıcı Adı
Terennüm
kardeş seninle zaman öldürecek kadar boş değilim...gülen hocaya ve sevenleri hakkında istediğini düşünmekte serbestsin..cami çıkışlarında gülen hocanın abdullah gülün ve tayyip erdoğanın kara propaganda cdlerinide dağıtmayı unutmayın..mümkünse seçimlerden önce...Rabbim gönlünüze göre versin..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2011, 20:59   #79
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:

Meselenin özü budur kardeşim... Birbirimize sarılmak hatta meseleleri Hucurat suresi 6ncı ayet uyarınca değerlendirmek yerinde olacaktır...Acizane bu konuda daha fazla söz etmeye gerek yok kanaatindeyim... Çünkü Meseleler derindir... İnanın bunlar yüzeyseldir... Çok daha derindir...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2011, 21:13   #80
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
kardeş seninle zaman öldürecek kadar boş değilim...gülen hocaya ve sevenleri hakkında istediğini düşünmekte serbestsin..cami çıkışlarında gülen hocanın abdullah gülün ve tayyip erdoğanın kara propaganda cdlerinide dağıtmayı unutmayın..mümkünse seçimlerden önce...Rabbim gönlünüze göre versin..
bizim öyle bir derdimiz yok hep yaptığınız şeydir sonuna kadar saldır sonra mazlum ayaklarına at dikkat et ben atmıyorum attıkları için eleştiriyorum. sabahtan beri STV ve Zamanı karalama haberlerini konuşuyoruz. varsa bizim karaladığımız haberleri getir. Allaha binlerce kes şükürler olsun ki biz aşağıdaki CD leri dağıtıyoruz. İnternette bunları dağıtıyoruz Gazetelerimizde bunları dağıtıyoruz TV dede Kutlu doğum mitingleri canlı veriyoruz. STV ZAMAN gibi başka cemaat Örgütleri CD yapmıyoruz Haberde etmiyoruz Manşette etmiyoruz.

ayrıca AK Parti Kimsenin tekelinde değil Daha önce olduğu gibi Bizi Çakma Akpartili ilan etmeye çalışmayın.

Erdoğan = zaman değil Gül= STV hiç değil Ak parti = Gülen cemaati Hiç değil.

DAĞITTIKLARIMIZ

Konu Ammar tarafından (04-19-2011 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 16 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 16 Misafir)