04-19-2011, 22:02 | #6 | |
Alıntı:
Üstadim yasim 27 ve bende senin gibi hic sampiyonluk görmedim.. Benimde takimim, ak partinin önündedir yani belki bir gün ak partili olmayabilirim ama o gün kesinlikle Trabzonsporlu olacagimdir.. Partim ne yaparsa yanlis yapar zihniyetinde degilim ama Trabzonspor iyisiyle, kötüsüyle kabulümdür.. Ama ben bu bulusmayi cok önemsemiyorum yani bir nezaket ziyareti olarak görüyorum ki bu ülkenin spor bakani eski trabzonspor kaptani, baskani ve secimlerde trabzonspor milletvekili adayi o acidan bu konudada duyarli olmaliyiz.. basbakanimiz fenerbahcelidir ama hic bir zaman takimini siyasete karistirmadi ki fenerbahcelilerde bu yüzden yakiniyor.. hatirlatalim mesut yilmaz siyasetle, sporu karistirdi ve fener trübünlerde secimde görüsürüz mesut bey denildi ve görüsüldü.. birde su nokta var trabzon, basbakanimiz icin cok büyük önem arzediyor ki 2004 secimlerde belediye baskanligini kaybedince basbakanimiz annesine anne trabzonu kaybettik diyerek üzüntüsünü belirtmistir.. ayrica basbakanimiz ne kadar fenerliyse aileside o kadar trabzonludur cünkü damadi berat albayrak fanatik trabzonludur ayrica dünürü sadik albayrak senden, benden fanatik trabzonlu hatta torunlari mehmet akifi bile simdiden trabzonsporlu yapti ;).. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|