04-19-2011, 22:15 | #21 |
bu kadarda paranoya yapilmaz ki
|
|
04-19-2011, 22:17 | #22 | |
Alıntı:
Başbakan en azından bir açıklama yapabilirdi fakat sana diyalogları gösterdim.. Alex burada tamamen bir figüran ve Sadri Şener'le yapılacak olan görüşme tamamen göz boyamak ama aynı senaryoyu biz yemeyiz.. Mesut Yılmaz zamanında olanları yemeyiz.. 2003 Senesi ben sustum.. Şenol Güneş'e ayıp edildi ben yine sustum.. Ama artık yeter ayıptır diyorum. |
||
04-19-2011, 22:17 | #23 |
Korkunun ecele faydası yok bahane üreteceğinize düzgün top oynayın .
|
|
04-19-2011, 22:17 | #24 |
Furkan sen simdi söyle bir Trabzona git tamamen istim üzerinde öyleki gs kongre üyesi erdogan bayraktar bile bizim oradan aday olunca ben fanatik ts liyim, gs yle isim olmaz dedi yoksa kendiside biliyor bu isin baska türlü olmayacagini..
imamlar hutbede trabzonspordan bahseder, esnaf sokakta trabzonsporda, okulda ögretmenler trabzonspordan bahseder yani öyle bir durum var artik bunun adi manyaklik mi, paranoyaklik mi bende bilmiyorum! |
|
04-19-2011, 22:18 | #25 |
Siyasi düşünce ile ne alakası var?
Yani şimdi bu çok doğal bir olay.. Tam da bu zamanda fenerin başkanı ile başbakanın konuşması çok normal.. Alex'i Türk yapmak için sezon sonu beklenemezdi değil mi? Kaldı ki -yanlış biliyorsam düzeltin- vatandaşlığa geçmek için başvuru yaptığınızda beş sene beklemeniz gerek.. Yattara'ya böyle oldu.. Beş sene sonra Alex Türk vatandaşı olsa ne olur, Uganda vatandaşı olsa ne olur? Yani ben işkillendim.. Özküz de olsa altında buzağı ararım.. O kadar net. |
|
04-19-2011, 22:19 | #26 | |
Alıntı:
sahsen ben basbakanima güveniyorum ondan yana zerre süphem yok ama burasi türkiye ve heran hersey olabilir ;) |
||
04-19-2011, 22:20 | #27 | |
Alıntı:
|
||
04-19-2011, 22:22 | #28 | |
Alıntı:
Sen Trabzonspor'luluğun ne demek olduğunu anlayamayabilirsin kardeşim.. Fenerbahçe'li bi adamın futbola bakış açısıyla Trabzonspor'lu bir adamın futbola bakış açısı bir değildir.. Trabzon şehrine gelirsen bunu anlayabilirsin.. Dünyanın en büyük şehir takımıdır Trabzonspor bu da bilinsin.. 96' da fener'in yaptığı oyunları kimse unutmadı.. Ve ; Trabzonspor , Trabzon'dan ibaret değildir.. |
||
04-19-2011, 22:23 | #29 |
Eyvah eyvah TS lilere bak ne hallere düşmüşler
Şimdiden böyle bir travma varsa lig sonlarını düşünemiyorum |
|
04-19-2011, 22:24 | #30 | |
Alıntı:
Sene sonu beklenemezmiydi ? Şurada kalmış 5 hafta diyaloglara bak.. Her olaya böyle mi şöyle mi bakalım.. Alex hakediyor ona eyvallah.. Ama verilen kare 5 hafta var.. Ve fenerbahçe klübünden açıklama ; " TRABZON Neden Hakemlerle Kaybetmiyor ? " Sonra da millet bize düzgün top oynayın diyor.. : ) |
||
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|