AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-19-2011, 23:39   #20
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1 yaşansa amenna..2 yaşansa amenna 3 yaşansa amenna..
Lakin o gerçekleştiğini söylediklerimin hiç haddi hesabı yok..O derece yok..
Birinci derece tanıdıklarımın yaşadığı onlarca o tür çirkin vakalar var..
Yani herkes mi iftira atıyor? Hepsini geçtim babamın yaşadıkları var..
Her ne ise..Daha fazla yazmak istemiyorum..

Varsın sen hepsine iftira söyle sahadayız pozisyonları çok yakın görüyoruz hamdolsun..
benyok demiyorum öyle vakalar olmuş ama ben Hİzbullaha iftira diyorum sana kaynakta gösterdim. senin dediklerin devede kulak onlar ne ki dah vahimleri var cemaatın karalanması için ergenekon ve benzeri yapıların tezgahları.

" Batman emniyet müdürü M. Emin Körpe kontra faaliyetlerinde kullandığı A. Demir adlı işbirlikçiye şu talimatları veriyor: Cami çalışmalarını sabote etmek için gelen çocukları kendine çekerek onlara sarkıntılıkta bulun. Halk seni Hizbullahi bildiği için mahallede ve sokaklardan geçerken kadınlara el at, sarkıntılıkta bulun, hakaret et, camilerin mihrab ve minberlerine necaset atın ve kendin de oraları pislet, Perşembe günleri halkın mezar ziyareti yaptığı esnada onların arasına dalıp kadınlara sarkıntılıkta bulun, cemaat adına sempatizanların evlerine giderek orada kalmaya, hem rahatsız etmeye hem de çocuklarına sarkıntılıkta bulunmaya çalış. Ne yazık ki, bu işbirlikçi yaratık bütün bunları ve burada yazmaya haya ettiğim daha bir çok pisliği yapmış ve bu yaptıkları yaşadığı çevrede cemaate mal edilmiştir.

Yukarıda yazdıklarım güvenlik ve istihbarat birimlerinin cemaati halkın nazarında karalamak ve halkın teveccühünü kırmak için kendilerine bağlı ajan, muhbir ve işbirlikçilerin tümünden istedikleri ve harfiyen yerine getirdikleri faaliyetlerdir. Sadece birkaç örneğini verdim. Bu örnekler gibi hatta daha feci yüzlerce örnek mevcuttur. Yazmaya çalışırsam ciltlerle kitap ortaya çıkar. Evet hizbul-kontra gerçeği işte budur. Bu işin sadece bir cephesidir. "
HİZB-İ KONTRA GERÇEĞİ -3
http://www.huseynisevda.net/articles.php?article_id=319
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)