04-19-2011, 23:40 | #11 |
Selamün aleyküm dostlar sakın olun yahu az
Olay nerelerden nerelere taşınmış.. Trabzon'u , Trabzonspor'u anlamak herkesin harcı değildir o yüzden kimseye bunu anlatmanın faydası olmayacaktır. Zira Trabzonspor demek Trabzon'dan ibaret değildir , Türkiye'nin hatta dünyanın dört bir yanında taraftarı mevcuttur. Ege'li , Akdeniz'li , Doğu'lu bir sürü tanıdığım insanlar var Trabzonspor'lu. Başbakanımıza bende %100 güveniyorum. Bu olayda art niyet aramamakla birlikte 'şık' olmadığını düşünüyorum.. Ayrıca kardeşimizinde dediği gibi Sadri Şener olayı bence de Trabzon'daki tepkileri bir nevi dindirmek amaçlıdır diye düşünüyorum. Şikelerden vs bahsedilmiş somut örnekte verebilirim ama ortamın gerilmemesi ve tartışmanın uzamaması adına vermiyorum Türkiye'de tüm taraftar gruplarına gidin sorun şike denince akla gelen ilk takımı size söylerler. Bu olay değil de , Trabzon'a ve Trabzonspor'a yapılan en büyük ayıp öncelikle , Kayseri'ye , Rize'ye , İstanbul'a (2) adet stat yapan hükümetimizin halen Trabzon'a bir stat kazandıramamasıdır üstelik yanılıyorsam düzeltin 2006 yılında başbakanın verdiği söz var aradan 5 sene geçti anca dolgu çalışmalarına başlandı. Bir de üstelik Spor Bakanı güyam Trabzon'lu.. Şenol Güneş'e yapılanı zaten hiç söylemiyorum bile. Trabzon'u , Trabzonspor'u ve Trabzon'luları bu kadar hafife almanız önemsememeniz açıkcası beni üzdü arkadaşlar. Ak Parti kaydederse , Trabzon kaybeder, Trabzon kaybederse Ak parti kaybeder. Mesele kimin ne kadar kaybettiği değil. Sonuç olarak 12 Haziran'da 1.sırada aday olan Faruk Nafiz ÖZAK dahil beklediği oranda milletvekili çıkamazsa Trabzon'da başta Başbakan olmak üzere tüm gönülden Ak Partili olanlar bu duruma üzülecektir. |
|
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|