04-25-2011, 18:30 | #1 |
Kılıçdaroğlu Başbakan’a Ananı… Dedi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldak’ta miting meydanında Başbakan Erdoğan öyle bir söz söyledi ki herkes bir an donup kaldı.
Videohaber/ Aktifhaber Ergenekon davasının tutuklu sanığı Mehmet Haberal'ı aday göstermesiyle dikkatleri üzerinde toplayan CHP'nin bugün Zonguldak'ta mitingi vardı. Kılıçdaroğlu Zonguldak’tan Başbakan Erdoğan’a seslenerek, “Karşıma çıkamaz. Karşı çıkması için mangal gibi yürek gerek. Var mı o yürek onda?” dedi. Hızını alamayan Kılıçdaroğlu Erdoğan’a “ Buradan meydan okuyorum bir toplu iğnesi kadar yakınlarıma çıkar sağladığımı ispatlarsan eyvallah. Eğer İspatlayamasan benim adımı yolsuzlukla anarsan Ananı.. Ana… Ana… gerisini söylemeyeyim.” Dedi miting meydanındaki seçmenler de TV başındaki izleyicilerde duyduklarına inanamadı. İşte O Video.... http://www.aktifhaber.com/kilicdarog...i--430833h.htm
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-25-2011, 18:34 | #2 |
kimi insanlar anılarıyla anılır...
Kimileride analarıyla... Ben bundan sonra kemal kılıçdaroğlunu ana neyse devamını söylemiyeyim... |
|
04-25-2011, 18:47 | #3 |
Bundan sonra kendisini anasıyla mı analım istiyor? Ama hayır, bizim için analar mukaddestir...
Kendileri hep bu tür olaylarla gidip geldikleri için, yüzleri kızarmadan milletin, çoluk çocuğun, kadınların önünde normalmiş gibi söyleyebiliyorlar... Toplu iğne ucu kadar diyor bir de namussuz. La zaten senin tüm foyan çıktı ortaya. İnsanda hiç utanma arlanma olmaz mı ya? Zaten kendisinde iğne ucu kadar utanma, edep haya olsa bunu orada söylemez... Kendisini orada alkışlayan milleti de esefle kınıyorum. Ben olsam oradan çeker giderdim. Ha... olayından sonra bu 2. Siyasette bu kadar edepsizlik olmasın... |
|
04-25-2011, 18:59 | #4 |
o dili kesmek boynumuzun borcu...!!!
|
|
04-25-2011, 19:55 | #5 |
Serefsiz ahlaksiz mahluk.
|
|
04-25-2011, 20:09 | #6 |
CHP'nin başında bir serseri var ...
|
|
04-25-2011, 20:51 | #7 |
Rabbim büyük kimisini böyle kendi diliyle rezil eder kimisini vezir. Arada ki fark belli.
12 Haziran'da cevabını alacaksın Gandi.. |
|
04-25-2011, 21:08 | #8 |
Ya sabır... =) 12 Haziran bir gelsin hele... Anasınıda alıp gidecek gandi...
|
|
04-25-2011, 21:12 | #9 |
bekliyordum....
ne zaman asil seviyesini gosterecek diye.... yuklu bir tazminat onu bekler.... |
|
04-25-2011, 21:15 | #10 |
Kılıçtaroğlu senin yaptıklarını bu sitede belgelemek bizlerin boyun borcu oldu biz isbatlarsak o zaman bu forumda seninde ana aaaaaa...gerisini söylemiyeyim...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|