04-28-2011, 18:35 | #11 | |
Alıntı:
Bir anda sınavlarda skandallar ardı ardına patladı. |
||
04-28-2011, 18:38 | #12 | |
Alıntı:
Adam hakkında geçmiştede şaibeli sınavlar yapmıştı diye iddiada bulunuyorlar. Yapmadıysan çıkar bu iddialara cevap verir dava açarsın ama çıkıp bunlara cevap veremiyor. Gözünüz kulağınız kapanmış sizin. |
||
04-28-2011, 18:51 | #13 |
Basın her gün oktan boktan haber yaparken her boku ciddiye alıp cevap vermek tabi olmaz.
Kaldı ki 'hemen' cevap verilmez dedim.Ben olsam bende vermezdim. Misal,bir okulda müdürün 40 cm uygulamasını manşetten haber yaptılar. Müdür çıktı açıklama yaptı.Manşetten haber yapan kaç şerefsiz basın müdürün açıklamasını manşetten veya en azından ufakta olsa bir köşesinde paylaştı ? Bazı basın diye geçinenler öyle bir haldeki,kerhanedeki karılara benziyorlar,istediklerini ağıza sakız yapmasını iyi biliyorlar.Her şeyin yeri ve zamanı var elbet.Sen soruşturma sonucunu beklemeden istifa istiyorsan demek ki bunda bir cacık var.Basın önceki YÖK başkanını mesela,göklere çıkarıyor da şimdikini sürekli eleştiriyorsa,bu işte de bir cacık var demektir.Kendi mekanizmalarını sürdürmek için illa ki yıpratma politikasını izliyorlar.Bugün başbakanın projesini eleştiren ve kemal malına destek veren gazete,ne gariptir ecevitin porjesi diye hava atıyor,kemalinde açıklaması ortada,tutar nerede ? Lafı makatından anlıyorsan sorun sende,ne diyoruz ? Sonuçlansın,suçu hatası varsa cezalandırılır,suçu hatası yoksa ne olacak peki ? Bu basın öyle bir basın ki,öyle pis bok beyinli muhalesef var ki,merkez bankası başkanı seçiminde bile aynı pisliği yediler,yenisinde de yemeye devam ettiler.Kısık seslede özür dilediler.Bu basını kimse ciddiye almaz,kanıtlanmamaış iddiaları da kimse ciddiye almaz.Suç duyurusunda bulunsunlar bu diddia ile ilgili gerisi kolay. Adam sanki babamın oğlu yoksa babane çokta tıkırımda sanki neresini savunayım ? Beni ilgilendiren basının yavşak tutumu. |
|
04-28-2011, 19:09 | #14 |
eşi başörtülü yada namaz kıldığı için görevden alınan sırf başörtüsü takıyor diye eğitim hakları elden alın insanlar için niye sesiniz çıkmıyor?iki yüzlülüğü bırakın onlara aradığınız adaleti birazda karşı köy için arayın samimi olduğunuzu anlayalım...
|
|
04-28-2011, 20:14 | #15 |
Bu memleketi marjinal sloganlarla idare ettigini sanan tüm müdürlerin, amirlerin, bürokratlarin sonu gelmistir.
Bu bozkurt yürüyüsleri, yalnizca tribünlere oynanan son paslasmalar olarak zihinlerde kalacak. |
|
04-29-2011, 09:37 | #16 | |
Alıntı:
Geçmiş mesajlarıma bakarsan benim bu konudaki görüşlerimi anlayabilirsin. İsteyen istediği inançla kılıkla istediği eğitimi almalı istediği yerde çalışmalı ve bu böyle olurdu zaten ama bunu sizin gibiler engelliyor. Türbanı bayrak gibi görürsen olmaz, türban üstünden siyaset yaparsan olmaz. Madem çok samimisiniz chp nin kalesi olan Antalya'dan türbanlı bayanı neden 14 üncü sıradan milletvekili adayı gösteriyorsunuz, göstersenize 1 den 2 den. Madem samimisiniz sizden istifa eden belediye başkanını aday göstermeyince adam karısını aday gösterdiğinde neden türbanlı diye itiraz ettiniz. Emine hanım GATA'ya başörtülü alınmadı diye her mikrofona bunu söyleyen Sn Başbakan, eşi türbanlı diye eşsiz katılımını isteyen Fransa dolayısıyla Sarkozy için neden tek bir kelime etmedi. "Gün gelecek komutanlar türbana selam duracak" diyerek türbanı esas kimliğinden çıkartıp araç olarak gören bir ekolden geliyorsunuz ama görüyorumki ona bile sahip çıkamıyorsunuz. |
||
04-29-2011, 10:25 | #17 | |
Alıntı:
bu arada laiklik ezberleriniz ne oldu.4 senedir şu laiklik üzerine kurduğunuz politikaları bi türlü ağzınıza alamadınız.millettin vicdanında prim yapmayan dünkü söylemlerinizden nasıl vazgeçmek zorunda kalıyorsanız,bugün zırvaladığınız saçma politikalardan da yarın vazgeçmek zorunda kalacaksınız. AK Partinin başörtülü bir milletvekilinin sırasına kafa yorayacağına Chp nin neden bir başörtülü adayı olmadığını bize açıkla. |
||
04-29-2011, 10:55 | #18 | |
Alıntı:
Benim laiklik ezberim yok, esas anlamıyla din ve devlet işlerinin birbirinden ayrı olmasını savunuyorum. Din kurallarıyla yönetim olmaması gerektiğini düşünüyorum. Dinin, inancın insanın kendisiyle ilgili olması gerekir. Aslında yine ilk paragrafa geri döndük, din üzerinden siyaset yapılmasa herkes dinini, inancını rahatça yaşar. Ben CHP li değilim, onlara sorman gerekiyor. |
||
04-29-2011, 11:02 | #19 | |
Alıntı:
Sevgili Ricopasa. Din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması demek , dini kendi anladığı ritüellerde yaşamak isteyenlere müdahale etmek ilemi olur. Din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasını neden farklı yaşamlar üzerindeki baskı aygıtı olarak görürüz , yani bir devletin herhangi yaşam tarzını halkına dayatma gibi görevi olabilirmi. Bunun hakkını laikliklikden alması mümkünmü. Benim bildiğim din ve devlet işlerinden ayrılma kıstası kanun tesis edilirken , dini normlara dayanan ilhamını dinden alan kuralların devlet sistemine monte edilmesine karşın olur. Neden biz bu anlayışı cevirerek devleti bir din ve giyim sahibi yaparak bunu halka dayatıyoruz bu faşizm değilmdir. |
||
04-29-2011, 11:44 | #20 |
yargi kararini versin once...
daha sonra yorum yapmak gerekir.... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|