Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü. |
Anketimiz: İLGİSİZLİK hastalığımızın kaynağı nedir? | |||
Mahalle baskısı, sürü psikolojisi ile çevreye uyum sağlamaktan. | 0 | 0% | |
Yabancı ve yerli medya organlarının beyinlerimizi yıkaması. | 3 | 27.27% | |
İstiklal Mahkemeleri dönemindeki psikolojik hareketin sonucları. | 0 | 0% | |
Sekuler, hedonistik, Batıya özenmenin sonuçları. | 0 | 0% | |
İslamı tam olarak yaşayamamamızdan, İman eksikliğinden. | 5 | 45.45% | |
Bunların dışındaki farklı sebeplerden. | 0 | 0% | |
İlgisiz değiliz. | 3 | 27.27% | |
Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
04-30-2011, 02:10 | #11 |
medyayı işaretledim...
|
|
04-30-2011, 12:42 | #12 |
Soru yanlış oldu herhalde ilgisiz olmadığımızı iddia etme hastalığımızın kaynağı nedir
A) Kınamalar B) Ayıplamalar C) Azarlamalar D) Arayı Soğutmalar |
|
04-30-2011, 14:19 | #13 |
|
|
04-30-2011, 14:40 | #14 | |
Alıntı:
Yorumlarda ilgisiz değilim diyen kardeşlerimize bir bak. Hepsi daha iyiyi yapma peşinde. Bunun yollarını arıyor. Birlik olmalıyız diyorlar. İnsan ilgilenmediği bir konuda, "ne yapmalıyız" diye düşünür mü? Allah birşeyin olmasını isterse, sadece "ol" demesi yeterlidir. Ama insan bir şey yapmak isterse, öncelikle hazırlık yapmalı, varsa hatalarını düzeltmelidir. Plansız programsız yapılan her hareketin sonu hüsrandır. Filistin konusunda birşeyler yapmak istiyorsak, planımız Müslümanların birlik olması, dini doğru yorumlamak, cehaletten kurtulmak, ilmiye dönemine geçmek olmalıdır. Bu planı hayata geçiremeden atılacak her adım, sadece hüsranla sonuçlanır. |
||
04-30-2011, 14:48 | #15 |
Konuyu sadece Filistin'e baz almayınız arkadaşlar,
Başörtüsü yasakları, Düşünce suçları, Tarihi vesayet, Ülkede son zamanda işlenen vahşetler, cinayetler Üniversitelerdeki ideolojik baskılar Daha onlarcası var... |
|
04-30-2011, 17:45 | #16 |
İslamı tam olarak yaşayamamamızdan
|
|
05-01-2011, 02:52 | #17 | |
Alıntı:
Belkide o zaman biz teşhisimizi koymuştuk diye vicdanımızı rahatlatırız Koyduğumuz teşhisler ve ilgi,alaka verdiğim şıklarla sınırlı bunlar da devletler arası diyaloglar senin benim yapacak çok fazla şeyi zaten yok.. Ama yapmamız gereken ilgisizliği açığa vurmayı da beceremiyoruz.. Müslümanlar birlik olmak için hareket bekliyor bizde hasta ayağına yatıp birde üstüne uyuyo numarası yapıyoruz |
||
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|