AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 05-02-2011, 13:02   #1
Kullanıcı Adı
xfce
Standart 6. Filo'yu denize dökerdim.
6. Filo'yu denize dökerdim
- Müslüman gençler, 6. Filo'ya karşı destek verseydi, Türkiye'nin tarihi değişirdi. Müslümanlık üzerinden siyaset yapmamak lazım. Saadetin içindeyken de öyleydim. Benim kendi Müslümanlığımdan şüphem yok. Halkımın da beni Müslüman olarak gördüğünü zannediyorum. Bunu ikide beri söylememe gerek yok ki.
- Türkiye'deki sağ muhafazakar siyaset, hepsini içine katarak söylüyorum, niteliği ve başlangıcı itibariyle antikomünisttir. Ruslar, tehlikeli görülüyordu. Ruslara karşı, onların yayılmasını önlemek için antikomünist bir şeye ihtiyaç vardı. Komünizme karşı olmak imanın 7. şartı gibi bir şeydi o dönemlerde. Dünya dengesinin verdiği bir şey. 6. Filo'daki solcu gençlere karşı, camiden çıkanların onları kovalamasının altında da bu yatıyor, dinsiz imansızlar. Bir dinle bakalım adamlar ne yapıyor? Tam da Türkiye'nin hayrına olan bir şey yapıyor aslında.
- Ben o zaman lise yıllarındaydım, o günkü algı belliydi, kanlı pazar belliydi. Herhalde, üniversite yıllarında falan olsaydı, 6. filonun adamlarını dökmeye giderdim herhalde

(mehmet şevki eyginin kulakları ve vicdanı sızlıyormudur acaba)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-02-2011, 14:03   #2
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Sayın Erdoğan'a bir SP mitinginde " Biz Milli Görüş gömleğini birlikte giydik, o gömlek hala uzerimdedir, ancak sayın başbakan milli görüş gömleğini çıkarıp ön yüzünde ABD arka yüzünde İsrail yazan bir t-short giymiştir.." vs vs gibi hakaretler ediyordu şimdiii gomünüst savunucusu mu olmuş heytt bee adama gel adamaa ne değişmez adam =)
Alt 05-02-2011, 14:14   #3
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Erdoğan'a bir SP mitinginde " Biz Milli Görüş gömleğini birlikte giydik, o gömlek hala uzerimdedir, ancak sayın başbakan milli görüş gömleğini çıkarıp ön yüzünde ABD arka yüzünde İsrail yazan bir t-short giymiştir.." vs vs gibi hakaretler ediyordu şimdiii gomünüst savunucusu mu olmuş heytt bee adama gel adamaa ne değişmez adam =)

hayır komunist savunucu olmamış sadece..
amerikan askerlerine karşı çıkmak gerektigini soyluyor ve amerikanın gorundugu kadar hayırlı olmadıgını anlatmaya çalışıyor siz farklı dusunuyor olabilirsiniz tabi.
Alt 05-02-2011, 16:12   #4
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hayır komunist savunucu olmamış sadece..
amerikan askerlerine karşı çıkmak gerektigini soyluyor ve amerikanın gorundugu kadar hayırlı olmadıgını anlatmaya çalışıyor siz farklı dusunuyor olabilirsiniz tabi.
Gomünüstler bu konuda salağın önde gideni..! Dış siyasetten çakmayan, düz mantık insanlar, neymiş kapitalistmiş ülkemizden defolunmuş yahu kardeşim dış politikamız çıkar politikası olmalı ülkemize fayda sağlayacaksa neden bu amerikadan geliyor diye defedelim ki başımızdan ( sadece o olay için konuşmuyorum. ) Eeee doğudan da birşey gelemez bu ülkeye irtica dersiniz yeşil sermaye dersiniz, sizin moskoflara ihale veririz santal için onada karşı çıkarsınız onların tohumu değil misiniz kardeşim (gomünüstler) bu ne iştir.!
Alt 05-02-2011, 22:18   #5
Kullanıcı Adı
akobalı-akkurt
Exclamation
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
6. Filo'yu denize dökerdim
- Müslüman gençler, 6. Filo'ya karşı destek verseydi, Türkiye'nin tarihi değişirdi. Müslümanlık üzerinden siyaset yapmamak lazım. Saadetin içindeyken de öyleydim. Benim kendi Müslümanlığımdan şüphem yok. Halkımın da beni Müslüman olarak gördüğünü zannediyorum. Bunu ikide beri söylememe gerek yok ki.
- Türkiye'deki sağ muhafazakar siyaset, hepsini içine katarak söylüyorum, niteliği ve başlangıcı itibariyle antikomünisttir. Ruslar, tehlikeli görülüyordu. Ruslara karşı, onların yayılmasını önlemek için antikomünist bir şeye ihtiyaç vardı. Komünizme karşı olmak imanın 7. şartı gibi bir şeydi o dönemlerde. Dünya dengesinin verdiği bir şey. 6. Filo'daki solcu gençlere karşı, camiden çıkanların onları kovalamasının altında da bu yatıyor, dinsiz imansızlar. Bir dinle bakalım adamlar ne yapıyor? Tam da Türkiye'nin hayrına olan bir şey yapıyor aslında.
- Ben o zaman lise yıllarındaydım, o günkü algı belliydi, kanlı pazar belliydi. Herhalde, üniversite yıllarında falan olsaydı, 6. filonun adamlarını dökmeye giderdim herhalde

(mehmet şevki eyginin kulakları ve vicdanı sızlıyormudur acaba)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

sen önce alevisi sünnisiyle islamın olmazsa olmazlarında putları yıkmayla başla...

bak gözünün içine,içine sokuyorlar,meydan,meydan...

sonra , basın medyayı hallet, sonrada 6 filo diye bir şeyde kalmaz merak etme...
akobalı-akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2011, 23:27   #6
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gomünüstler bu konuda salağın önde gideni..! Dış siyasetten çakmayan, düz mantık insanlar, neymiş kapitalistmiş ülkemizden defolunmuş yahu kardeşim dış politikamız çıkar politikası olmalı ülkemize fayda sağlayacaksa neden bu amerikadan geliyor diye defedelim ki başımızdan ( sadece o olay için konuşmuyorum. ) Eeee doğudan da birşey gelemez bu ülkeye irtica dersiniz yeşil sermaye dersiniz, sizin moskoflara ihale veririz santal için onada karşı çıkarsınız onların tohumu değil misiniz kardeşim (gomünüstler) bu ne iştir.!
moskoff
Alt 05-02-2011, 23:37   #7
Kullanıcı Adı
unnamed
bunun adı gündemde kalma çabasıdır...
kendide biliyor oy alamayacağını...
siyaset sahnesinde yok olup gidecek....
xfce sende koministsin, uzak dur artık buralardan hadi bakayım...
git skm ne otur...
belki bi Allah'ın kulu gelirde hayrına size bi kamyon sopa atar....
Alt 05-02-2011, 23:45   #8
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunun adı gündemde kalma çabasıdır...
kendide biliyor oy alamayacağını...
siyaset sahnesinde yok olup gidecek....
xfce sende koministsin, uzak dur artık buralardan hadi bakayım...
git skm ne otur...
belki bi Allah'ın kulu gelirde hayrına size bi kamyon sopa atar....
kominist degil komunist once sozunu ettigin şeyi dogru soyle onda sonra gel.
daha konuyu bilmiyon.
Alt 05-02-2011, 23:49   #9
Kullanıcı Adı
unnamed
çokta tın...
ikiside aynı...
komunist deyince sanki o iğrenç idoloji güzelleşiyormu...
aklınca laf çakmaya çalışıyorsun yemezler koç...
bu forumda bulunup burayı o iğrenç ideolojinle kirletmeni istemiyorum....
Alt 05-02-2011, 23:54   #10
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çokta tın...
ikiside aynı...
komunist deyince sanki o iğrenç idoloji güzelleşiyormu...
aklınca laf çakmaya çalışıyorsun yemezler koç...
bu forumda bulunup burayı o iğrenç ideolojinle kirletmeni istemiyorum....
ayy kirlendimi yoksa ozur dilerim.

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)