Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Usame bin Ladenin öldürülmesi hakkinda ne düsünüyorsunuz? | |||
Cok iyi oldu, islama zararliydi | 4 | 11.11% | |
Islam önemli bir Mücahidini kaybetti | 5 | 13.89% | |
Bu adami daha cözemedim | 12 | 33.33% | |
hersey abd nin bir oyunu, usamede oyunun bir piyonu | 8 | 22.22% | |
Öyle birisi yasamiyordu ki, ölsün! | 2 | 5.56% | |
ben öldügüne inanmiyorum | 8 | 22.22% | |
Ölünün arkasindan konusulmaz! | 5 | 13.89% | |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
05-03-2011, 22:00 | #61 | |
Alıntı:
|
||
05-03-2011, 22:04 | #62 |
Konu Hüdaverdi tarafından (05-03-2011 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
05-03-2011, 22:09 | #63 |
Bunlar Şeytana taparlar ! Her türlü fitneyi Müslümanların başına bela etmeye çalışırlar !
Bir takım Müslüman kardeşlerimiz hoşgörü diyalog yaparlar ! Onları Müslümanlara karşı dinden çıkmış ! Yahudi ve Hristiyanlarla dost oldu diye takdim ederler ! Bir takım Müslümanlar Harici cihad ederler ! Onları Dahili alandakileri inandıracak şekilde ! Katliam, bagy(terör) uyguluyor dedirtiler ! Mesele iyi anlaşılmalıdır ! Kaostan medet umarlar !!! Amaç İslamı Müslümanları bçlüp parçalamaktır ! Müslümanlar kendileriyle değilde Düşmanlarına karşı birleşmedikçe ! Bu hazinlik içinde kalmaya mecburuz !!! |
|
05-03-2011, 22:12 | #64 |
Şu da çok önemli bana göre,3 helikopterle mi ne operasyon yapılmış öyle bir şey.1 tanesi Pakistana ait.
Kara Şahin Düştü filmini izleyen bilir. Gerçek deniliyor film için,doğrudur gerçektir -tabi abd askerinin eşi benzeri olmayan mücadelesi (!) hariç. Her neyse,film de operasyon başlıyor,karadan ve havadan abd askeri ilerliyor. Hava araçları kısa sürede vardığından dolayı,şehir girişinde çatılarda nöbet tutanlar,bir sonraki nöbetçiye telsizle haber veriyor.Oda bir sonrakine,en sondaki ise liderlerine haber veriyor.Hava güçleri şehrin merkezine varmadan liderin haberi oluyor. Şehirdeki tüm direnişçiler hazırlanıyor. Ladin orada olsa varsaysak,adam mal mı ki bir eve kapanıp saklanacak ? Ufak bir çocuk çıktı habere,eve girip çıkıyormuş,kamera varmış evde. Ladin gibi birisi kamerayla mı korunacak ? Ladin diye birisi var vya yok,abd nin piyonu veya değil bilmeme orasını.Piyon olmadığını,gerçek olduğunu var sayarsak,böylesi bir insanın bir kaç kameralı evde saklanması söz konusu olamaz,mantak hatası var. Bir tünel hazır olur yine de kaçardı. Çok saçma bu öldürüldü haberi. Kuşlarıma söyledim,ciyak ciyak ötüp güldüler |
|
05-03-2011, 22:15 | #65 |
Kardeşim sundukları deliller ! Komik ve inanılmaz ! Derinlemesine anlatmak isterim lakin yüzeysel kavramlar bile acizane anlaşılmamakta ! Zaman her kavramı net açıklayacak İnş...
|
|
05-03-2011, 22:19 | #66 |
Çok basit aga nesini anlamadın
Helikopter,asker baskını olunca evde alarm çalacak değil 'baskın varr' diye,kırmızı ışıkların yanacak hali yok Madem saklanıyor,illa ki kaçma planı olmalı.Bir tünel olur,belli uzaklıklarda çabuk iletişim sağlanabileceği,tespitin zor olacağı bir iletiğim ağı olabilir. İlla ki bir şey olur evden kaçmaya fırsat olsun diye. Kapiş anladın umarım Yani insan mal değildir aranan listesinin başında olup,bir evde,sadece duvarı yüksek yerde saklanacak kadar. |
|
05-03-2011, 22:22 | #67 | |
Alıntı:
|
||
05-03-2011, 22:24 | #68 |
Olsun özet geçmiş oldum
|
|
05-03-2011, 22:31 | #69 |
|
|
05-03-2011, 23:08 | #70 |
arkadaşlar...
o bölgede o fiyata malikanede oturacak çok fazla insan olmas gerek... hemde o kadar korunaklı bi ev... anında çakarlar kim olduğunu... yalan dolan... abd hava kuvvetlerindeki israilli komutanlar sağolsun... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|