AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Usame bin Ladenin öldürülmesi hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Cok iyi oldu, islama zararliydi 4 11.11%
Islam önemli bir Mücahidini kaybetti 5 13.89%
Bu adami daha cözemedim 12 33.33%
hersey abd nin bir oyunu, usamede oyunun bir piyonu 8 22.22%
Öyle birisi yasamiyordu ki, ölsün! 2 5.56%
ben öldügüne inanmiyorum 8 22.22%
Ölünün arkasindan konusulmaz! 5 13.89%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 05-03-2011, 22:00   #61
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Saltuk Buğra Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amerikadaki ikiz kulelere bodoslama dalan bu sözde Müslümanlar yüzünden Dünya İslamı terörizmle anmaya başladı.
Zaten yüzyıllardır İslama kin bağlayan batılıların ekmeğine tereyağ olan ,İslamiyeti Dünya'ya bombalarla tanıtan bu adama üzülmek benim Müslümanlık anlayışıma sığmaz.
Bundan yıllar önce bir kaç kez bizim ülkemizi de kana boyamışlar ,bir çok vatandaşımızın ölümüne neden olmuşlardı.
Öldü ya da ölmedi ,ama ne yazık ki geride kalan ve aynı dini paylaşan milyonlarca insanın her zaman yanlış tanınmasına neden olacak.
İlerleyen yıllarda İslamla tanıışmak isteyen bir çok insanın tekrar ,tekrar düşünmesine neden olacak.
İslamın beş şartını öğrenmeye çalışırken ,içinde masum sivil gözetmeksizin bomba sallamak ta varmı ona bakacak.
Oluşturduğu algıyı temizleme görevindeki kardeşlerimiz şikayet ederler ise ! Kanla bulananların izzetli konuşmaları anlaşılamaz !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 22:04   #62
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Habertürk'ün bu manşeti çok önemli.

Konu Hüdaverdi tarafından (05-03-2011 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-03-2011, 22:09   #63
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Habertürk2ün bu manşeti çok önemli.

Bunlar Şeytana taparlar ! Her türlü fitneyi Müslümanların başına bela etmeye çalışırlar !

Bir takım Müslüman kardeşlerimiz hoşgörü diyalog yaparlar ! Onları Müslümanlara karşı dinden çıkmış ! Yahudi ve Hristiyanlarla dost oldu diye takdim ederler !

Bir takım Müslümanlar Harici cihad ederler ! Onları Dahili alandakileri inandıracak şekilde ! Katliam, bagy(terör) uyguluyor dedirtiler !

Mesele iyi anlaşılmalıdır ! Kaostan medet umarlar !!! Amaç İslamı Müslümanları bçlüp parçalamaktır !

Müslümanlar kendileriyle değilde Düşmanlarına karşı birleşmedikçe ! Bu hazinlik içinde kalmaya mecburuz !!!
Alt 05-03-2011, 22:12   #64
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Şu da çok önemli bana göre,3 helikopterle mi ne operasyon yapılmış öyle bir şey.1 tanesi Pakistana ait.

Kara Şahin Düştü filmini izleyen bilir.
Gerçek deniliyor film için,doğrudur gerçektir -tabi abd askerinin eşi benzeri olmayan mücadelesi (!) hariç.
Her neyse,film de operasyon başlıyor,karadan ve havadan abd askeri ilerliyor.
Hava araçları kısa sürede vardığından dolayı,şehir girişinde çatılarda nöbet tutanlar,bir sonraki nöbetçiye telsizle haber veriyor.Oda bir sonrakine,en sondaki ise liderlerine haber veriyor.Hava güçleri şehrin merkezine varmadan liderin haberi oluyor.
Şehirdeki tüm direnişçiler hazırlanıyor.

Ladin orada olsa varsaysak,adam mal mı ki bir eve kapanıp saklanacak ?
Ufak bir çocuk çıktı habere,eve girip çıkıyormuş,kamera varmış evde.
Ladin gibi birisi kamerayla mı korunacak ?
Ladin diye birisi var vya yok,abd nin piyonu veya değil bilmeme orasını.Piyon olmadığını,gerçek olduğunu var sayarsak,böylesi bir insanın bir kaç kameralı evde saklanması söz konusu olamaz,mantak hatası var.
Bir tünel hazır olur yine de kaçardı.

Çok saçma bu öldürüldü haberi.
Kuşlarıma söyledim,ciyak ciyak ötüp güldüler
Alt 05-03-2011, 22:15   #65
Kullanıcı Adı
HaArP
Kardeşim sundukları deliller ! Komik ve inanılmaz ! Derinlemesine anlatmak isterim lakin yüzeysel kavramlar bile acizane anlaşılmamakta ! Zaman her kavramı net açıklayacak İnş...
Alt 05-03-2011, 22:19   #66
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Çok basit aga nesini anlamadın
Helikopter,asker baskını olunca evde alarm çalacak değil 'baskın varr' diye,kırmızı ışıkların yanacak hali yok
Madem saklanıyor,illa ki kaçma planı olmalı.Bir tünel olur,belli uzaklıklarda çabuk iletişim sağlanabileceği,tespitin zor olacağı bir iletiğim ağı olabilir.
İlla ki bir şey olur evden kaçmaya fırsat olsun diye.

Kapiş anladın umarım
Yani insan mal değildir aranan listesinin başında olup,bir evde,sadece duvarı yüksek yerde saklanacak kadar.
Alt 05-03-2011, 22:22   #67
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Çok basit aga nesini anlamadın
Helikopter,asker baskını olunca evde alarm çalacak değil 'baskın varr' diye,kırmızı ışıkların yanacak hali yok
Madem saklanıyor,illa ki kaçma planı olmalı.Bir tünel olur,belli uzaklıklarda çabuk iletişim sağlanabileceği,tespitin zor olacağı bir iletiğim ağı olabilir.
İlla ki bir şey olur evden kaçmaya fırsat olsun diye.

Kapiş anladın umarım
Yani insan mal değildir aranan listesinin başında olup,bir evde,sadece duvarı yüksek yerde saklanacak kadar.
Eyvallah kardeşim ben anlamadım demedim... ! Komik yani kaale alınamayacak kadar komik ! İnsanlarla Alay ediyorlar ! Ama Deccal değilmi ! 'Tekrar edersen herkes inanır' büyülerini Medyada kullanmaları yeterlidir !
Alt 05-03-2011, 22:24   #68
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Olsun özet geçmiş oldum
Alt 05-03-2011, 22:31   #69
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Olsun özet geçmiş oldum
Elşne sağlık kardeşim zahmet etmişsin...
Alt 05-03-2011, 23:08   #70
Kullanıcı Adı
İntifada
arkadaşlar...
o bölgede o fiyata malikanede oturacak çok fazla insan olmas gerek...
hemde o kadar korunaklı bi ev...
anında çakarlar kim olduğunu...
yalan dolan...
abd hava kuvvetlerindeki israilli komutanlar sağolsun...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)