![]() |
#761 |
![]() 5-Ağlayacak kadar aşık oldun mu? hayır ne mutlu bana
![]() 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? nestea 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 10-En sevdiğin çiçek ? orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?tanışma esnasındaki soğuk sohbetler . 12-Sevdiğin renkler? siyah,mor 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? gelecekte kendimi göremiyorum ![]() 14-Aşık mısın? değilim . 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle tabiki kızın yeri annesinin dibi ![]() 17-OLmazsa olmazın ?künefenin üzerinde kaymak mutlaka olacak ![]() 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var tabi . 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? herşey yerli yerinde gerek yok ki 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? namaz vaktinin geçip geçmediği 21-En nefret ettiğin hareket?şımarıkça yapılan bütün hareketler. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? bu soru öyle saçmaki cevap vermeye gerek görmüyorum. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? dünyada ölümden başkası yalan ![]() 24-Takma adın ? çok fazla var ama buraya yazmam ![]() 25-En sevdiğin spor? masa tenisi,yüzme 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? yerine göre değişir. 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? hacı ![]() 29-İş , Okul? ikiside yok hayat bana güzel ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
![]() 1.19:09
2.Yaşar 3.17 Başak 4.Yok olmasıda imkansız 5.Evet 6.Kola Turka 7.Boş 8.9 9.Kulağımı hos gelen her tur muziği dınlerım ![]() 10.Gül 11.Kendısının herseyi bildiği zanneden bir insanın muhabbeti. 12.Siyah,Kırmızı,Beyaz 13.İyi goruyorum ![]() 14.eveet 15.Aile ama arada yurt 16.GALATASARAY 17.Bilgisayarım ve yemek ![]() 18.coook var 19.hıc bır seyi 20.Yin mı sabah oldu benım uykum var ![]() 21.Birinin enseme vurması 22.kendım olmak isterdm gene 23....... 24.Dubis 25.Futbol 26.Utangaç 27.Türkçe,İnglizce azda olsa Almanca 28.By By ![]() 29.Mustafa Kemal Anadolu Öğretmen lisesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
![]() 1-Saat kaç:20.24
2-İsim:Habil 3-Yaşın kaç ve burcun ne:1997,boğa 4-Dövmen varmı:Tabiki hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu:Kainatın efendisine 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı:Kola Turka 8-Tercih ettiğin rakam:1 9-Sevdiğin müzik türü:Tasavvufi 10-En sevdiğin çiçek:Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı:Laubali 12-Sevdiğin renkler:Kırmızı,Beyaz,Turkuaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun:İnşallah hayırlı bir kul 14-Aşık mısın:Yaratan'a 15-Ailenle misin, tek mi:Ailemle 16-Tuttuğun takım:Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın:Belki 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın:Sayısız 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin:Nefsimi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey:Kahvaltı 21-En nefret ettiğin hareket:Hakaret 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin:Yiğitlikte Hz.Hamza,cesarette Hz.Ali,sabırda Hz.Eyub,güzellikte Hz.Yusuf,zekada II.Abdülhamid 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin:Allah bilir 24-Takma adın:Azap 25-En sevdiğin spor:Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü:Açıksözlü 27-Konuştuğun diller:Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük:Reis 29-İş , Okul:Cağaloğlu Anadolu Lisesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
![]() 1-Saat Kaaç? 09:25
2-İsim? Volkan 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 21 - Akrep 4-Dövmen varmı ? Evet Var 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet Hala aşığım ![]() 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Farketmiyor (: 8-Tercih ettiğin rakam ? tek bir rakam yok 2-4-9 9-Sevdiğin müzik türü? türkçe slow 10-En sevdiğin çiçek ? Beyaz gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? sohbt anı için gereksiz gördüğüm konuları konusmaktan fazla hoşnut kalmam (: 12-Sevdiğin renkler? mavi ile gri 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? evli mutlu çocuklu (inşaallah) (: 14-Aşık mısın? 01 aralık 2010 dan beri evet hemde şanslı bir aşığım ![]() 15-Ailenle misin, tek mi? annem ve babamdan ayrı abimle yaşıyorum 16-Tuttuğun takım ? beşiktaş 17-OLmazsa olmazın ? sabahları 1bardakta olsa çayım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? ![]() 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? şu an önümde uzun süreli olan herşeyin bir an önce zamanının geçmesini isterdim askerlik,okul gibi ![]() 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? bi 10 dakka daha uyusam ne olur ? (: 21-En nefret ettiğin hareket? kulağımla oynanması (: 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? futbol ve masa tenisi (: 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? utangaç olmamam için arkadaşlarımla çevremle ilişkilerime dikkat ederim Açık sözlüyümdür 27-Konuştuğun diller? mesleki ingilizcem birdem şirin türkçem ![]() 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Aybalam birde sıpa (: 29-İş , Okul? çok şanslıyım ikiside (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
![]() 1-Saat kaç ? 20.26
2-İsim? Erdem 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 1992- Balık 4-Dövmen varmı ? Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Olmadım. 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Uludağ Gazoz. 8-Tercih ettiğin rakam ? 19 9-Sevdiğin müzik türü? Kulağa hoş gelen her müzik 10-En sevdiğin çiçek ? Pek alakam yoktur. 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Böbürlenerek sohbet. 12-Sevdiğin renkler? Yeşil-Beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Yorum yok ;) 14-Aşık mısın? Hayır 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemleyim. 16-Tuttuğun takım ? Bursaspor 17-OLmazsa olmazın ? Bursaspor 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Oldukça fazla 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Chp'yi :D 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Acaba geç kaldım mı 21-En nefret ettiğin hareket? Laubali 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Yunus Emre 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? O iş tamam 24-Takma adın ? Yok 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Yerine göre ikiside 27-Konuştuğun diller? Biraz İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? TEXAS 29-İş , Okul? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
![]() 1-Saat kaç ? 11:03
2-İsim? Ayşe 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 26 / Yengeç 4-Dövmen varmı ? Hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet... O'na (cc) olan aşkımdan... 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? Kola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 13 9-Sevdiğin müzik türü? Anadolu Rock,Türk Sanat Müziği , Slow, İLAHİ...Kulağa ve ruhuma hoş gelen tüm türler... 10-En sevdiğin çiçek ? Papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Laubali,küçücseyici,kırıcı ve gıybet içeren sohbetler.... 12-Sevdiğin renkler? Beyaz,Kahverengi,Siyah,Lila.... 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Çevresine ve kendisine fayda verebilecek bir birey 14-Aşık mısın? Evet...Hem de aşkların en güzeli İLAHİ AŞK.... 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemle 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? Toprağım,Dinim,Kitabım,Ailem ve Doğru kabul ettiklerim.. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Fatma ![]() 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? İnsanların birbirlerini ezerek yükselmesini önlemek ve gerçek anlamdaki kardeşliklerinin farkına varmalarını sağlamak... 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Elhamdülillah yeni bir güne başlıyorum...Bugün ne yapabilirim...Bugünün en güzel karı ne olabilir...Allah'ım günümü güzel ve hayrlı kıl... 21-En nefret ettiğin hareket? Laubali,kırıcı,yükseklerden uçarcasına bakışlar ve aşağılayıcı tavırlar... 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Yunus Emre 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? - 24-Takma adın ? - 25-En sevdiğin spor? - 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Her şeyin ortası makbuldür... 27-Konuştuğun diller? TÜRKÇE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? - 29-İş , Okul? - |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
![]() 1-Saat kaç ? 07.45
2-İsim? ismail 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 22 oğlak burcu 4-Dövmen varmı ? hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hiç biri 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 9-Sevdiğin müzik türü? türkü 10-En sevdiğin çiçek ? gülün her rengi 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? aşk 12-Sevdiğin renkler? koyu renklerin hemen hepsi ama koyu kırmızı koyu mavi ve beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? hedeflerimin için ilk adımı atarsam iyi bir yerde 14-Aşık mısın? evet ama Allah'ın yarattığı bir kula değil 15-Ailenle misin, tek mi? tek 16-Tuttuğun takım ? Tavşanlı linyitspor 17-OLmazsa olmazın ? telefon 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? çoook 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? atasının izinde olmayan insanları 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? sigara ![]() 21-En nefret ettiğin hareket? ciddiyetsizlik ve küfür 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? insanın sınırları yoktur isterse en iyisi olabilir 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Kalbiniz mi mühürlendi,şerefini bu kadar mı önemsiz görüyorsun... 24-Takma adın ? hacı-şaho 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? fazla açıksözlü 27-Konuştuğun diller? yabancı dil bilmiyorum 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? sadıç 29-İş , Okul?muğla üniversitesi fen bilgisi öğretmenliği 2.sınıf |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
![]() 1-Saat kaç ? -21.30
2-İsim-emre 3-Yaşın kaç ve burcun ne-22 Koç 4-Dövmen varmı-Hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu- ![]() 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı-kola içmiyorum 8-Tercih ettiğin rakam-17 9-Sevdiğin müzik türü-arada dinlerim o an ruhuma ne hitap ediyorsa 10-En sevdiğin çiçek-gül..çünkü PEYGAMBERİM le simgelenmiş bir çiçek 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı-dedikodulu olan hepsi 12-Sevdiğin renkler-yeşil mavi turuncu 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun-vatana hizmetim olsun yeter 14-Aşık mısın-hayır 15-Ailenle misin, tek mi-ailemle 16-Tuttuğun takım-Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın-annem 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın-var baya 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin-Hiiçbirşeyi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey-şimdi kalkıp işe kim gitcek.d 21-En nefret ettiğin hareket-fikrim yok ama cimriliği sevmem 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin-çanakkalede şehit düşen mehmetçik 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin-naber ya derdim.d 24-Takma adın-yok 25-En sevdiğin spor-Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü-Valla pek utanmam açık sözlüyümdür 27-Konuştuğun diller-kendi dilimiz 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük-moruk.d 29-İş , Okul-iş |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
![]() [QUOTE=fati06;3176]-Saat kaç ? 23.11
2-İsim? sevim 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1992.03.05 balık-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hiçbiri şalgam cola turka. 8-Tercih ettiğin rakam ? 16 9-Sevdiğin müzik türü? turku hit 10-En sevdiğin çiçek ? kırmızı gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? boş 12-Sevdiğin renkLer? mavi.pembe. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? yaptığım işte lider konumda 14-A$ıkmısın? akpartiye 15-AiLeiLen mi tek mi? ailem 16-Tuttuğun takım ? gs 17-OLmazsa oLmazın ? 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? var ecem ![]() 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbirşeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? çok şükür yaşıyorum 21-En nefret ettiğin hareket? el hareketi 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kenim den memnunum ![]() 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? seviyorum seni akp ![]() 24-Takma adın ? sewo 25-En sevdiğin spor? boleybol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? bu gunumede şukur 29-$imdi saat kaç? 23.19 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? bursa sanayi lisesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
![]() 1-Saat kaç : 19:45
2-İsim : Ekrem 3-Yaşın kaç ve burcun ne : 25 Başak 4-Dövmen varmı : Hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu: Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı : Tabikide Coca Cola ( Yiğidi Öldür, Hakkını Yeme ) 8-Tercih ettiğin rakam : 58 9-Sevdiğin müzik türü : Slow 10-En sevdiğin çiçek : Papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı : Cinsellik 12-Sevdiğin renkler : SARI - KIRMIZI 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun : Allah Büyük 14-Aşık mısın : Evet 15-Ailenle misin, tek mi : Ailem 16-Tuttuğun takım : GALATASARAY 17-OLmazsa olmazın : GALATASARAY 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın : Çok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin : Günahları 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey : Duş Almak 21-En nefret ettiğin hareket : Sulu Şakalar 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin : Kendimden Memnunum 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin : SENİ SEVİYORUM 24-Takma adın : SavLo 25-En sevdiğin spor : FUTBOL 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü: Açık Sözlü 27-Konuştuğun diller:TÜRKÇE , İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük: GS 29-İş , Okul: İŞ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 20 Misafir) | |
|
|