05-07-2011, 15:42 | #1 |
NEREDE SAVCILAR
Arkadaşlar, ben aslında birazda konu dışı bir yazımla sizlere katılmak istiyorum.
aslında konu dışı olmasına rağmen, bugünkü gündemi belirleyen bir olayın, şahsen bana olan etkisinden dolayı, hükümetimize vede devletimize nacizane bir serzenişim olacak biliyorsunuz 05 04 2011 de, kastamonu mitingi dönüşü, ak bartimizin konvoyunun uğradığı saldırı bizleri olduğu gibi. akli selim sahibi olan milyonlarca vatandaşımızıda üzmüştür, dolayısı ilede, vatandaşın kafasında, neden, niçin, niye, gibi sorular oluşmuşturki. haklı olarak vatandaş soruyor .neden devlet,veya organizenin sorumluları, bu güzergahta bir tedbir almadan o konvoyu o yola soktular,acaba önceden o yollar kontrol altına alınamazmıydı ,ya ALLAH muhafaza sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan orada bulunsaydı veya o otobüse saldırı olsa idi, bunun hesabını kimler nasıl verecekti, benim güvenliğim bu kadar aciz olmalımı yani üç tane dağ faresi bizimle böyle köşe kapmaca oynaya bilmelimi. bu kadar teknolojiye bu kadar güvenlik gücünü bünyemizde beslememize rağmen, nedir bu olaylar, bu nasıl demokrasi anlayışıdırki. değnekleri bağlamışlarda, itleri salı vermişler ,böylesine demokrasimi olurmuş, şuraya bakınız, bir sözüm ona kadın (ne kadını)arşifte çıkıyor ve benim ülkemi kana boğmakla tehdit ediyor, ve bir soruşturmaya bile uğramıyor.bu nasıl adalet bu nasıl hukuk diyesi geliyor insanın. evvelden ALLAH denildi diye insanları devleti yıkacaklar diye içeriye alan savcılar neden şimdi dut yemiş bülbüle döndüler.ve hükümet neden bu kadın hakkında şikayetci olmuyor. bu cümleler bu vatanı bölmek suçu değilmi, bu kelimeler insanları biri birine düşürme suçu değilmi! bu bölücülüğün daniskası değiğlmi! ve yne bAsındaki yorumlardan öğreniyoruzki apo denilen katil avukatları ile yaptığı haftalık görüşmelerde, yetiştirdiği katillere seçimlere kadar ak parti ve polis teşkilatına durmadan saldıracaksınız diye emir gönderiyor. peki bunu basın biliyorda, devlet bilmiyormu, eğer devlet bu katilin bu halini biliyor ise neden bu adamla görüşmeyi kestirmiyor. neden hücreye almıyorlar bu şerefsizi neden besliyorlar benim ülkeme kan ve göz yaşı döktüren bu caniyi neden? neden? neden?'....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-07-2011, 15:56 | #2 |
Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eğer güneydoğu bölgesinde yaşıyorsanız apo ya zarar veremeyeceğimizi de (en azından belirli bir süre) çok iyi bilirsiniz. Yaşamıyorsanız devletin apoya herhangi bir şey yapmama sebebini de yeteri kadar anlamayabilir ve buna anlam veremeyebilirsiniz.
|
|
05-07-2011, 21:01 | #3 |
Ah be güzel kardeşim ,keşke anlayabilsem, keşke bu hususda yorum getirebilsem ,inanınız mantığım almıyor, benim ülkemi yıllardır kan gölüne çeviren bu zalimi yakalıyorlar ,getiriyorlar ,ve ne acıki dağdaki o zahmetli hayatı yerine, lüks bir otel misali hapishanede tutuyorlar. yetmiyormuş gibi ,bu zalimin oradan örgütüne emirler yağdırmasına göz yumuyorlar. ve bu ülkeye bağımsız ülke deniliyor, bu ne biçim bağımsızlık, eğer benim 40 bine yakın vatandaşımın katilini benim kanunlarım ortadan kaldıramıyorda, efendim dış güçler böyle istiyor yanlışına sığınıyor ise, kusura bakılmasında bu ülke bağımsız ülke olamaz,ve eğer demokratikaçılımın gereği diye böyle düşünülüyor ise ,buda kendi elimizle kendi katilimizi besliyoruz anlamına bir yanlış geliyor bana, çünkü bu insanlar büyük millet meclisinin aldığı kararları bahane ederek bu kadar azgınlaşıyorlar.öyle ise bu kararları alan merci , karşısındaki insanların kim olduklarınıda hesaba katarak böylesine kararlar alabilmeli , yoksa işte böyle çok daha yollar kesilir, çok recepler daha şehit verilebilir .
|
|
05-07-2011, 21:08 | #4 | |
Alıntı:
|
||
05-07-2011, 21:25 | #5 | |
Alıntı:
Onların ne iş yaptığını bilirsek, isimleri bordo bereli olmaz ;) |
||
05-07-2011, 21:28 | #6 |
Eeee abicim bunların en büyük yaramızda bir nane yapmadığı aşikar el adama sormaz mı benim vergimle finanse ettiğin özel bir timi neden en çok çözüm istediğimiz sorunda etkin olarak kullanmıyorsunuz diye.!
|
|
05-07-2011, 23:30 | #7 | |
Alıntı:
En basit örnek. İmralıdaki yerim dar dedi diye bunun ceremesini g.doğu halkı çekti haftalarca. Şehir talan edildi. Olaylar başını aldı gitti. Bu durumda kalkıp apoyu öldürtme fikri ne kadar mantıklı gelir size? Apoya zarar verilmemesinin belki birkaç sebebi vardır. Ama ilk ve en önemli sebep, başta doğu ve g.doğu olmak üzere Türkiyenin büyük bir kaosa sürükleneceği gerçeği gün gibi ortada olduğu içindir. Ben g.doğuda yaşayan biri olarak, bunu göze alamam. Yaşananları kaldıramam. Çünkü imralıdakine en ufak bir şey olursa bunun ceremesini en başta biz doğudakiler çekeriz. Devamında bolca şehit haberleri vs.. |
||
05-07-2011, 23:33 | #8 | |
Alıntı:
Tok, açın halinden anlar mı abla... |
||
05-07-2011, 23:34 | #9 |
Ben de onu merak ediyorum kardeşim. Bi bilsek ne işe yaradıklarını
|
|
05-07-2011, 23:36 | #10 |
|
|