05-12-2011, 02:39 | #1 |
Kılıçdaroğlu'nun seks kaseti toplantısı / Salih Tuna
MHP'yi sarsan seks kasetleri ortalık yere peşi sıra saçılınca CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun acil toplantı yaptığı iddia ediliyor:
Kılıçdaroğlu: Arkadaşlar MHP'nin başına gelenleri gördünüz. Kaseti olan delikanlı gibi şimdiden söylesin. Biz de ona göre önlemimizi alalım. Seçime çok az süre kaldı, başımıza iş almayalım. 1. CHP Milletvekili: Sayın genel başkanım, kasetimizin olup olmadığını nerden bilebiliriz ki?! Kılıçdaroğlu (Azarlar): Ne demek "nerden bilebiliriz?" Sen kendinin farkında değil misin? 1. CHP Milletvekili (İç ses): Sen kendinin farkındasın da ne oluyor. Daha referandumda oy kullanmayı beceremedin! Kılıçdaroğlu (Ortaya, öfkeli): Kimse içinden konuşmasın; ne düşünüyorsa açık seçik söylesin. 1. CHP Milletvekili (İç ses): Ana a... ana a... İçimizi de okumaya başladı! Kılıçdaroğlu: Ne demek istedin sen? Etrafına bakma, sana diyorum, sana! 1. CHP Milletvekili: Bana mı? Kılıçdaroğlu: Evet. 1. CHP Milletvekili: Şimdi ne dedim ki ben? Kılıçdaroğlu: İçinden "Ana a..." dedin; anlamadım sanma. 1. CHP Milletvekili (İç ses): Nerden anladın; içimize gizli kamera mı soktun! Hayret bir şey ya! Kılıçdaroğlu: Fazla konuşma da "Ana a..."nın hesabını ver! 1. CHP Milletvekili (Ürker): Sayın genel başkanım, herkes daha dikkatli olmalı, ayağını denk almalı anlamında söyledim. Kılıçdaroğlu (İç ses): Terbiyesiz. 2. CHP Milletvekili: Sayın genel başkanım, Aslı Aydıntaşbaş sizin de kasetinizin çıkacağını yazdı. Kılıçdaroğlu: Arkadaşlar o yazıyı ben de okudum. Öyle kaset falan değilmiş o; sadece telefon ses kaydından ibaretmiş. 2. CHP Milletvekili (İç ses): "Telefona üfle" falan mı demişsin yani. Kihkihkih... Kılıçdaroğlu: Sana ben bir üflersem var ya!..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|