AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-26-2007, 13:53   #1
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Bir CHP'liyi anlamak!
Chp replikleri ve Türkçe Karşılıkları

*Çankaya'ya İmam İstemiyoruz: Cumhurbaşkanı olarak halkın içinden gelen birini yediremiyoruz!

*Hazırlanmakta olan Yeni Anayasa'nın gizli tutulmasına bir anlam veremiyoruz: AK Parti'nin üstünlüğünü içimize sindiremiyor ve bir türlü idrak edemiyoruz.

*Deniz Baykal'ın mitinglerin birinde halka başörtüsü dağıtması: Hehe,bir iktidar olalım,başlarınızdakileri de böyle dağıtacağız!!

*Deniz Baykal'ın mitinglerin birinde halka maket gemi dağıtması: Bunu yemezler herhalde ya,yok yok o kadar da değil!

*İktidar olamazsam Rodos'a kadar yüzeceğim: Yaşımı düşünün de oy verin bari ya,nasıl yüzerim ben Rodos'a,lütfen bunu göz önünde bulundurun sandık başında!

*Laikliğin yeni bir tanıma ihtiyacı yoktur: Ekmeğimizle oynuyorlar!

*367 şart: Anayasa Mahkemesi arka bahçemiz,eskiden değilse bile artık şart kardeşim!

*Meclise girmeyeceğiz: Bir etkisi olmasa da meclise girmememizin,inatçıyız kardeşim,biz dava adamlarıyız,biz davayı her şeyin üstünde tutarız(!)

*Deniz Baykal'ın istifa etmemekte diretmesi: Yapıştım ya,kalkamıyorum!!

*Yüzlerce vatan evladı ölüyor AKP yüzünden: MHP ile bile koalisyon yaparız,yeter ki bakanlık/başbakanlık maaşı bağlansın bize!

*Yeni Anayasa konusunda CHP'nin sessiz kalması: Bu konuda Anayasa Mahkemesi'nin yapabileceği bir şey var mı acaba?

...

Devamı ilgiye bağlı olarak gelecektir...

Tunahan Bozkurt ( AKtunaHAN )

Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)