09-26-2007, 13:53 | #1 |
Bir CHP'liyi anlamak!
Chp replikleri ve Türkçe Karşılıkları
*Çankaya'ya İmam İstemiyoruz: Cumhurbaşkanı olarak halkın içinden gelen birini yediremiyoruz! *Hazırlanmakta olan Yeni Anayasa'nın gizli tutulmasına bir anlam veremiyoruz: AK Parti'nin üstünlüğünü içimize sindiremiyor ve bir türlü idrak edemiyoruz. *Deniz Baykal'ın mitinglerin birinde halka başörtüsü dağıtması: Hehe,bir iktidar olalım,başlarınızdakileri de böyle dağıtacağız!! *Deniz Baykal'ın mitinglerin birinde halka maket gemi dağıtması: Bunu yemezler herhalde ya,yok yok o kadar da değil! *İktidar olamazsam Rodos'a kadar yüzeceğim: Yaşımı düşünün de oy verin bari ya,nasıl yüzerim ben Rodos'a,lütfen bunu göz önünde bulundurun sandık başında! *Laikliğin yeni bir tanıma ihtiyacı yoktur: Ekmeğimizle oynuyorlar! *367 şart: Anayasa Mahkemesi arka bahçemiz,eskiden değilse bile artık şart kardeşim! *Meclise girmeyeceğiz: Bir etkisi olmasa da meclise girmememizin,inatçıyız kardeşim,biz dava adamlarıyız,biz davayı her şeyin üstünde tutarız(!) *Deniz Baykal'ın istifa etmemekte diretmesi: Yapıştım ya,kalkamıyorum!! *Yüzlerce vatan evladı ölüyor AKP yüzünden: MHP ile bile koalisyon yaparız,yeter ki bakanlık/başbakanlık maaşı bağlansın bize! *Yeni Anayasa konusunda CHP'nin sessiz kalması: Bu konuda Anayasa Mahkemesi'nin yapabileceği bir şey var mı acaba? ... Devamı ilgiye bağlı olarak gelecektir... Tunahan Bozkurt ( AKtunaHAN )
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|