![]() |
#1 |
![]() az önce pencereden dışarı öylesine bakarken yan apartmanın çöplerinde yemek arayanhamile kediyi ve bir diğer kediyi taşlayan koca popolu şişman bir bi kadın gördüm.eliyle kovalıyordu,bir yandan da o patlayasıca ağzına bir şeyler tıkıştırıyordu.boğazında kalasıca!ben bunları izlerken bir iki kere hiştledim durdu duracak gibi oldu etrafına bakındı ama bir süre sonra yeniden devam etti.bende dayanamadım o anda ağzıma ne gelirse saydım bi güzel küfrettim!sana ne ya sana ne hayvan orada rızkını çıkarma aç karnını doyurmaya çalışıyor kime ne zararı var ey Allahsız pislik!tabi hemen geri çekildim ama kendimi gösterdim.durdu yine mal mal bakındı ağır ağır hareketlerle.yanında bi de mal bi adam var sırıtıyo salak salak.sinirimden ağladım.elim ayağım titriyor zaten şu anda.kendimde zaten rahatsızım yanlarına inemedim sadece camdan bağırmakla yetindim.inseydim bende onları taşlardım çünkü!aşağı indim dedemlerin yanına onlarda bana bi güzel gülüp sanane demezler mi?!daha çok sinir oldum.. ne yapıcam ben böyle insanlara karşı hayvan seven hiç kimse yok etrafımda.çocuklar tekme atıyor,büyükler taşlıyor..bu nasıl iş?!çankırı gibi berbat bir yerdeyim ve tek bir veteriner var sadece.imkanlarım çok kısıtlı hatta yok denecek kadar az ne yapanilirim ki?nasıl laf anlatmalı nasıl davranmalıyım ben böyle insan kılıklı mahluklara karşı..?bilemiyorum artık nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi..öyle yüzü kızarmayan insanlar ki..öyle cahiller var ki..Allahtan korkmaz kuldan utanmaz insanlar bunlar..bıktım bıktım artık bu manzaraları izleyip elimden bir şey gelmemesinden.bıktım artık duyarsız insanların arasında laf anlatmaya çalışmaktan..deliriyorum şu anda..her zaman bunları gördükçe de aynı şey oluyor zaten .ama aldıran nerde..ben yine kendimi yediğimle kalıyorum...birde maharetmiş gibi gülüyorlar iyimi..hayvanları ezmenin neresi komik olabilir?!. hayvanlara eziyet eden çocuklarına annaleri babalarıda bir şey demiyor!düşünseniz bir en yakınlarım bile benimle alay edip kedi köpek gözlüyor diyorlar bana!yok yok yok!insanlıkları yok bitmiş tükenmiş!acıma duyguları yok!hep bi bencillik!evet şimdi söyleyin lütfen bana hayvanların varlığının kıymetini bilen güzel insanlar ; bi öneriniz olacakmı benim gibi korkak bi zavallıya ....
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|