![]() |
#1 |
![]() Kamer Genç, Meclis'i yine karıştırdı!
![]() Yemin etmeyen CHP milletvekili Kamer Genç adının okunmamasına tepki gösterdi. CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM Başkanlığı seçimindeCHPmilletvekillerinin isimlerinin okunmamasına tepki gösterdi. Halkın oyuyla milletvekili seçildiğini ifade eden Genç, oylamada kendi isminin de okunması gerektiğini savundu. Genç'in sözlerine karşılıkAK PartiGrup Başkanvekili Nurettin Canikli, Geçici Başkan Oktay Ekşi'ye dönerek itiraz etti. Canikli, "Anayasanın 81. maddesi çok açık. Yemin etmeyen milletvekilleri Genel Kurul'da bu şekilde konuşamaz ve oy kullanamaz" dedi. AK Parti Grup Toplantısı'na girişinde gazetecilere açıklama yapan Burhan Kuzu da, "CHP'lilerin oylarının karşılığı yok. Israr ederlerse idari görev devreye girer" cevabını vermişti.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çirkef olunca normal
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu adam başlı başına zarar. Geçen Tunceli'de bir amca kameralar önünde tartaklamıştı bunu. İyi bir oh çekmiştim
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu adama hiç kızmıyorum..
kendine yakışanı yapıyor... benim en çok kızdığım bu adam kim neden oy veriyor... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yemin töreninde adı okununca kürsüye gelmedi çiçek sulamaya gitmiş olmasın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|