AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-12-2011, 01:41   #1411
Kullanıcı Adı
Zuzum.
üyesi olduğum bir forumda Ak parti adına hiç hoş olmayan konu açılmıştı..Bende o konuya ekleyebilmek için toplu bir şekilde bulabilmek için Google la AKP icraatleri yazdım ve kendimi bu forumda buldum: )
Zuzum. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2011, 05:03   #1412
Kullanıcı Adı
Ömer Doğu
İYİ ÇALIŞMALAR ALLAH EMEĞİNİZİ DAİM ETSİN.BEN GENÇLİK KOLLARINA GİRMEK İÇİN BAŞVURU ADRESİ ARARKEN SİTENİZİ BULDUM VE ÜYE OLDUM.BEN HUKUK FAKÜLTESİ 4.SINIFTAYIM BU KONUDA BANA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.MALATYADA İKAMET ETMEKTEYİM.EMEĞİ GEÇEN HERKESİN EMEĞİ DAİM OLSUN İYİ ÇALIŞMALAR
Ömer Doğu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2011, 13:00   #1413
Kullanıcı Adı
metin47
slm ben kendim ve ailem hep ak partiye oyumuzu verdil ben sizi internet aracılığı ile buldum ve katılmak istedim .kabul ettiğiniz için ayrı yeten teşekkür ederim...
metin47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2011, 17:25   #1414
Kullanıcı Adı
AdaletinKılıcı
Standart Haberdar ve Üye Oluşum
Merhaba Arkadaşlar,

Ben; forumdan, özellikle çok başarılı geçen son genel seçim döneminde sık sık ziyaret ettiğim anasayfa vesilesi ile haberdar oldum ve benzer duyguları, düşünceleri paylaştığım insanların yoğun olduğu bir ortamdaki sinerjiye katkı sağlamak için de foruma üye oldum.

Şimdiye kadar emeği geçen herkes sağ olsun... Hayırlı olsun...

Sevgiler, saygılar ve selamlar,
AdaletinKılıcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2011, 18:30   #1415
Kullanıcı Adı
ismal ayhan
selamın aleyküm arkadaşlar. bende akp gençlik kollarına üye olmak istiyordum ne zamandır. internetten araştırıken bu forumu buldum ve hiç geçiktirmeden üye oldum. aranızda olmak güzel ak dostlar...
ismal ayhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-20-2011, 14:53   #1416
Kullanıcı Adı
mertkılıç
Siyasal forumları dolaşıyordum sonra akpartiforumu gördüm , girdim ve kaydoldum
mertkılıç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-20-2011, 16:11   #1417
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Benimkisi uzun bir hikaye.
20 30 kişile dönen bir forumda düzenli olarak yazıyordum.Sağcısı,solcusu,koministi şamanisti bile vardı.Gerçekten güzel tartışmalara imza atıyorduk.Hala özlediğim bir ortam.Sonra forumda birkaç sahte üyelikle küfürler filanedildi.Sonra bir kaç üyeninmsn leri çalındı.En sonunda olay kimin başının altından çıktığı ip numaralarından saptandı fakat o ana kadar çok sevdiğim bir abim olan malum forumun yöneticisi bunu açıklamadı kabak benim başıma patladı anlayacağınız.
Bende Aşık Reyhani gibi gidirem dedim.Yapılan haksızlığa dayanamadım.Onlarda haklıydı.10 kişinin gitmesindense bir kişiyi göndermek daha akıllıcaydı.Sonra güvenli bir liman olarak gördüğüm akpartiforuma sığındımHer şerde bir hayır varmış.Burada çok değerli insanlarla tanıştım.İyiki o olay çıkmışta buraya gelmişim.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-20-2011, 17:30   #1418
Kullanıcı Adı
incierdin61
internete
incierdin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2011, 17:49   #1419
Kullanıcı Adı
Blur
Sitede ki EZEL Nickli arkadaş sayesinde başka bi forumda özel mesaj yoluyla : )
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2011, 18:00   #1420
Kullanıcı Adı
mediha
Ak partinin çalışmalarını ve bize kazandırdığı yenilikleri takdir ediyor ve çok beğeniyorum. Belki benimde katkım olabilir diye gelişmeleride yakından takip edebilmek açısından üye olmayı düşündüm. İnternetten araştırma yaptım ve burdan üye oldum.
mediha isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz

Konuyu Toplam 35 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 35 Misafir)