![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
İşde orada şunu sormalıyız; Bunca zaman kime anlattık? Şahsen biz ne yaptık ki diğerlerindende bekliyoruz? İşde böylesi şeyler bundan kaynaklanıyor. Bak dikkat et hep biz, siz, onlar kullanıyoruz. Ne zaman sorunu tekilde aramaya başlarsak, ilk kendimizi sorgularsak işde o gün geri dönüş başlar Allah'ın izni ile. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Benim görüşüm,
Göz zinasına nasıl bilinçli olarak yönlendiriyorlarsa belirli araçlar ile, Aynı araçlar ile de onlarla savaşmak. Bunun da sırrı hatta her sorunun sırrı, yasadıgımız çağın en öneli silahı şuur altı operasyonlarıdır. Biz kendimizi eğitip bu yola başkorsak karşımızda Allah'ın izni ile kimse kalmaz. Derdi Allah olanın, Allah dertlerini alır. Vel hasılı yine söz başa dönüyor, iş bizde bitiyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Düşündüğüm üniler de hep kilit yerlerde ya.. Biri kadıköy biri beşiktaş
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() gerçekten ortalık vahim...nefsi terbiyelemek lazım...
gerçek iman sahipleri başarır.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Alıntı:
![]() bu tür giyinenler artık her yerde var onun için evde oturmak en iyisi tabi mecbur zamanlar dışında alışveriş yapmam lazım ama sokakların halini görmemek için hep erteliyorum birkaç yıl önce gezmek için bile çarşıya çıkmayı seviyordum şimdi mecbur olduğum halde gitmek istemiyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Bazen havalar hic isinmasa diyorum suanda yasadigim ülkede disarida tam anlamiyla küfür kol geziyor!..
Rabbim bizi küfre girmeyenlerden yada en azindan bu sürecten en az günahla ayiranlardan eylesin.. o yüzden pazar günleri mümkün, münasebet evde gecirmek istiyorum o kadarki yaklasik 8 yildir cok sevdigim yüzme sporundan bile vazgecmis durumdayim cünkü burada deniz yok, havuzlar var ve yeterince lakayit bir ortam var.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() kumsalı görseniz şimdi..
halinize şükrederdiniz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() iyiki küçük ve muhafazakar bir kasabadayım: