![]() |
#1 |
![]() EMİN PAZARCI 19 Temmuz 2011, Salı
13 şehidin ardından Facebook'ta örgütlenen vatandaşlar, pek çok ilde terörü lanetlediler. Ellerine Türk Bayraklarını aldılar. PKK terör örgütünün kanlı saldırılarına karşı tepkilerini ortaya koydular. Tıpkı, teröre karşı tek vücut olan pek çok batı ülkesinde yapıldığı gibi! Bu arada yanlışlar da sergilendi. Hoş olmayan görüntüler yaşandı. Bazı gruplar, BDP'nin binalarına karşı saldırıya geçmek istedi. Keşke olmasaydı. Yapılan gösteriler, sadece demokratik bir tepkiyi ortaya koymakla sınırlı kalabilseydi. Ama oldu... Sen misin bunu yapan? Bazı çevreler, hemen meşreplerinin gereğini yerine getirdi. Terörü lanetleyen vatandaşlara veryansın etmeye başladı. Kimi bu gösterileri "faşizan bir tepki" olarak nitelendirdi, kimisi de "göstericilere acıdığından" bile bahsedebildi. Dikkat ettim... Hiç biri kahpece katledilen 13 askerimizle ilgili herhangi bir tepki ortaya koymamışlardı. Buna karşılık terörü lanetleyenlere yüklenmişlerdi: - Anlamsız, faşizan bir tepki... İşte Türkiye bugünkü duruma böyle geldi! Terör yanlısı PKK'lılar, sokaklara çıkıp, önlerine çıkan her şeyi yakıp yıktılar. Kamu binalarını taşlayıp, vatandaşların araçlarını yaktılar. Bu eylemlerini yıllar boyunca sergilediler. Bunlardan çıt çıkmadı! Belediye otobüslerine Molotof Kokteylleri atıp içindeki masum insanları diri diri ateşe verdiler... Kılları kıpırdamadı! Terör örgütü yandaşları okullara saldırdı. İlköğretim çağındakı minicik yavruları hedef aldı. Eğitim yuvalarını kundaklamaya çalıştı. Görmezlikten geldiler! Seçim dönemi vatandaşın hür iradesini baskı almaya çalıştı. Bağımsız adayların dışındaki siyasi partilerin seçim büroları peş peşe saldırıya uğradı. Bunlar umursamadı! Bu ülkenin askeri ve polisine karşı düzenlenen hain pusuları, köy baskınlarını, kaçırılan ve katledilen insanları, yakılan iş makinelerini, örgüt içi kanlı infazları, uyuşturucu ticaretine verilen desteği hiç saymıyorum. Onlar, bunlarla da ilgilenmedi! Ne zaman ki vatandaş terörü lanetlemek için sokaklara çıktı. Ne zaman ki insanlar "artık yeter" dedi. Bunlar hemen harekete geçti. Belli çevrelerden yaylım ateşi başladı. Teröre ve teröriste karşı sergilenen irade yerden yere vuruldu. Nedir bu yapılanların adı? Şimdi kimse kalkıp da "kimlik mücadelesi", "demokrasi", "siyasal haklar" gibi bir takım kavramların arkasına gizlenmesin. Bu yapılanların adı açıktan açığa ve göstere göstere sürdürülen bir terör destekçiliği! *** TBMM Faili Meçhul Cinayetleri Araştırma Komisyonu Başkanı Sadık Avundukluoğlu, 1995 Yılı'nda bir rapor hazırlamıştı. Devlet dahil, bütün kurumların içinde PKK terörüne destek verenlerin bulunduğunu kayda geçirmişti. Ardından susturulmaya ve etkisizleştirilmeye çalışıldı. Şimdi bakıyorum da o kadar haklıymış ki!.. Dün sorumluluk mevkiinde oturup da gereğini yapmayanlar her akşam televizyonda. Sürekli olarak ahkâm kesiyorlar. O dönemde Sadık Avundukluoğlu gibi isimleri etkisiz kılmaya çalışanlar, bugün teröristle pazarlık masasına oturulması gerektiğini savunuyorlar. Geçmişte sorumluluklarını yerine getirmeyenler, şimdi topluma "çözüm reçeteleri" sunuyorlar. O zamanlar medyada "vur-kaç" taktiği uygulayan PKK yanlısı kalemler, artık açıktan teröre destek veriyorlar. Sürekli olarak insanlık suçu işleyen, oluk oluk kan döken terör ve teröristin böylesine destek aldığı bir başka ülke var mıdır acaba? Hiç sanmıyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bence günün yazısı bu olmuş..
Yaptığımız mitinglerede ırkçı miting diyorlar eğer şehitler için yürümek ırkçılık , faşistlikse sapına kadar öyleyim ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() pkk terörü ve ülkücü terörün beslenme kaynağı aynıdır
kan . |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|