07-24-2011, 15:21 | #1 |
Beş Şehir
Beş Şehir; bir polis, bir tezgâhtar, bir öğretmen, bir seyyar satıcı ve 11 yaşında bir çocuğun, yaşamla, ölümle ve aşkla iç içe geçen hikâyesini anlatıyor. Çekimleri İstanbul’un ardından Afyon ve Eskişehir’de mayıs sonuna kadar devam eden ‘Beş Şehir’in yönetmenliğini Polis filmiyle tanınan Onur Ünlü, görüntü yönetmenliğiniyse Meleğin Düşüşü ve Beyaz Melek gibi filmlerin ödüllü görüntü yönetmeni Eyüp Boz üstleniyor. Türkiye’nin sayılı plastik makyaj sanatçılarından, makyör Derya Ergün ise dünyada nadiren uygulanan bir makyaj tekniğiyle filmde bir sürprize imza atmış.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-07-2011, 18:28 | #2 | |||
onur ünlü farkı arkadaş...
çok seviyor adam izleyiciyi manyak etmeyi... ve çokta başarılı bunu yaparken... işte leyla ile mecnun dizisinin senaristide o... ah muhsin ünlü ismiylede tanınıyor devrimci galiba dindar bir abimiz... murat menteşlede baya iyi arkadaşlar... filmde kedi hariç herkes ölüyor ama ya intihar ya cinayet adam sen nasıl yazdın bu senaryoyu nasıl bağladın bu sona... intihar vurgusunun çok olduğu bir film her derdi olan alsın dayasın kafasına sanki silahı... 5 ana karakter var ama ben en çok şevketi sevdim çok güzel bir karakter... aşık adam sınanmaz deyip silahı ağzına sokması... benim yerimde olsaydın benim yerimde olmak istemezdin demesi ah muhsin ünlü kalemi belli... polisi oynayan eleman tam bi sönepe vallahi halinden ben utandım onun şevketin sevdiği kıza ayar oldum şevkete yaptıklarından ötürü öğretmen zaten yaprak dökümündeki ali rıza gibi gelen giden vuruyor... veletin karakterde tatlı olmakla beraber biraz maldı...Ama acıtıyordu insanın içini... Vel hasılı kelam ah muhsin ünlü yapmış yapacağını güzel bir film finalini paylaşalım... tamda şarkısını seçmiş
|
||||
08-07-2011, 19:17 | #3 |
|
|
08-07-2011, 19:25 | #4 |
yavuzum yaptığın yorum üzre...
filmi izlemeyi düşünüyorum... nette var herhalde... |
|
08-08-2011, 02:16 | #5 |
bulursun...
izle bence... |