AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-28-2011, 15:37   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart Diyanet tarafından Ramazan’da hayata geçirilecek iki proje.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 40 milyonun üzerinde insanın açlık tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı Afrika için bir kampanya başlattıklarını belirterek, “Her evden bir iftar, bir fitre Afrika’ya.” dedi.



Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda din görevlilerine seslendi. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Başkan Görmez, burada yaptığı konuşmada, Ramazan’da hayata geçirilecek iki proje hakkında bilgi verdi. “Her evden bir fitre bir iftar Afrika’ya” diyen Görmez, bu kıtada yaşanan açlık sıkıntısına dikkat çekti. Görmez, “1 Ağustos’tan itibaren başlayacak olan uygulama ile bütün operatörlerden AFRİKA yazıp 5601’e gönderilecek olan SMS’ler 5 TL karşılığında olacak. 3 SMS gönderildiğinde bir fitre bir iftar parası verilmiş olacak. Ümit ediyoruz ki fitrelerimiz ve iftarlarımız, uzaklarda hayata tutunmaya çalışan canlara ab-ı hayat olacaktır.” diye konuştu.

Fitre miktarının 7,5 TL olarak belirlendiğini hatırlatan Görmez, bu miktarın asgari olarak belirlendiğini hatırlattı. Görmez, “Herkes kendi konumunu dikkate alarak, onun üzerinden verebilecektir.” dedi

http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=218545

 

ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi