![]() |
#131 |
![]() EnAktif Üye:.......hüdaverdi,akıncı34,unamed,burAk,tarantu la,blur,serdarybluemoon,
En Yardımsever Üye: .....Ak-kelebek,furkan,ottoman En Ciddi Üye: .......Haarp,Saltukbuğra han,Ahmet yasin En Çok Rastladığınız Üye: .......akıncı, grevs,onurcan En Fanatik Üye: ......., akıncı hüdaverdi,bir ara meçhul ![]() En Tatlı Başbelası üye: .......El emin-furkan En Geveze Üye: ....... yorum yok En Karizmatik Üye: ....... rizzeli,yalçın karaca,hakan özkan,eşref En Kibar Üye: .......tyh,haarp,seyyah,aksevda,göünülden,reyyan,h üma,Almi En Komik Üye: .......epivates,nun,mavera bu ay mavera on adım önde ![]() ![]() En Daimi Üye: .......yetkin1st,tarantula,akıncı,sevban,ibocan En Paylaşımcı Üye: .......ibocan,hüdaverdi,burAk,cihannur, En Sevilen Üye: .......forumda yüz yüze görüşüp hasbihal ettiğim yalçın karaca kendisiniAllah için seviyorum.. En Sinirli Üye: .......Ezel,Grevs, En Heyecanlı üye: .......grevs,blur, En Sabırlı Üye: .......seyyah,ahmet yasin,beldeitayyibe ,tyh En Şair Üye: .......mustafa cilasun En iyi İmza: .......ruhizar En iyi Kullanıcı Adı: .......darbeci çoban En Efendi Üye: ......forumumuzda beyefendi ve hanımefendi fazlasıyla var.. En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ...... En Entellektüel üye: .....dilemma,Haarp,hakan özkan En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: .......akobalı akkurt- En Özgürlükçü üye: .......asi isyankar En Aykırı üye: .......forum yönetimine kazan kaldıran yeniçeriler ![]() En iyi Yorum yapan Üye: .......nacizane kanaatimce Haarp üsatdımız ![]() ![]() En Kendine güvenen Üye: .......seyyah,gönülden,el emin merve hüdavendigar En Anlaşılamaz üye: .......tarlanın taşıyla tarlanın kuşunu vurmak isteyenler.. En Anlaşılır üye: .......epivates ![]() ![]() En Yeteneğini yansıtan üye: .......mustafa cilasun görmek istediğimiz üyeler...Dilemma,siyah gül,ayışığı,leyal,canan erdoğan, Konu Terennüm tarafından (07-31-2011 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#132 |
![]() eyvAllah..
|
|
![]() |
![]() |
#133 |
![]() enlerinde yer vermeyen herkese minnettarım
![]() |
|
![]() |
![]() |
#134 |
![]() iyi ki bi askere gittik he, hemen unutulmuşuz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#135 |
![]() la harbi ben seni niye unuttum
![]() |
|
![]() |
![]() |
#136 |
![]() la bi sen unutsan yine iyi, herkes unutmuş
![]() doğru söylüyorsun gözden uzak olan gönülden de ırak oluyor. canlı örneğini yaşamış olduk (: |
|
![]() |
![]() |
#137 |
![]() o zaman unutturma
![]() |
|
![]() |
![]() |
#138 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#139 |
![]() o zaman kulaklarin bayagi bir cinlamistir
![]() inanmiyorsan beylerbeyi diye bir arastir :D |
|
![]() |
![]() |
#140 |
![]() hey gidi günler hey bu konular eskiden onlarca sayfa olurdu herkes liste yapardı artık kimse liste yapmıyor neden acaba ?
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|