08-19-2011, 00:19 | #11 |
Ha ben saçmalıyorum..
Doğru ya sizler Beslan'da ilkokulu basıp 13-15 yaşında yüzlerce öğrencinin ölmesine neden olanları da mücahid olarak görüyorsunuz.Bu mantıkla gayet normal İsrail'de herkes öldürülebilir Bunları yazmanın israil'i savunmakla ne ilgisi var ben onu anlamadım. |
|
08-19-2011, 00:25 | #12 |
yav kafama sıkıcam şimdi, yahu adam askeri otobüse saldırmadan önce içeride sivil varmı yokmu diye kimlik kontrolümü yapıcak ?
|
|
08-19-2011, 01:39 | #13 |
http://www.akpartiforum.com/iste-sav...n-t135943.html
benhur bak sivli böyle israilin... 1. İsrail müslümanlarla harp halinde bir terör devleti. 2. İsrail vatandaşları 7'den 70'e kanunen asker statüsündedir. o yüzden çıkıp hoşgörü naraları atma... ha bak beni söyleteceksin... sizin hocaefendide sevmez haması mesela biliyoruz... şeyh ahmed yasinin şehit edildiği hafta zamanda yayınlanan röportajını unutamıyorum... büyüklerim sinirden çıldıracak gibi olmuştu... neymiş hamas bu savaşın bitmesini istemezmiş çünkü silah kaçırıyormuş... sana senin gibilere tek bir şey diyorum gidin metodunuz neyse ne tür sevgi pıtırcıklığı yapacaksanız yapın... kafire karşı hakkıyla direnen mücahitlere söz etmeyin... |
|
08-19-2011, 01:55 | #14 |
|
|
08-19-2011, 02:04 | #15 | |
Alıntı:
Bak yine Beslan diyorsun, tepemi artırıyorsun... BEslan mücahidlerine kurban ol emi... En azından senin gibi kanı bozuk adi it sürüsü İsraili savunmuyorlar... Ha diyelim ki senin dediğin olsun, Beslanda Çeçenler çocukları öldürmüş olsun; ulan bir adamın karşısında çoluğunun çocuğunun anasının karısının ırzına geçilecek, sen onların çoluğunu çocuğunu düşüneceksin. Sineye çekip kıçının üzerine oturacaksın. Sana böyle birşey yapılsa ne yaparsın BEnhur... Oturup diyalog saçmalığınımı denersin. Siz benim anama bacıma çoluğuma çocuğuma tecavüz ettiniz ama bunu oturup konuşarak halledebilirmi dersin... Konuşturma beni... |
||
08-19-2011, 02:07 | #16 |
İsrailiin filistinde öldürdükleri sivil değil nasılsa hepsi terörist (!) öyle değilmi...Kusura bakma ama bu zihniyeti anlamıyorum anlamak bile istemiyorum....
|
|
08-19-2011, 02:14 | #17 |
Akıncı video çok güzel gitti.Allah razı olsun.
|
|
08-19-2011, 02:15 | #18 |
Allah sendende razı olsun abla kulaklarına gözlerine sağlık...
Nurettin hocamın maşallahı var... |
|
08-19-2011, 03:05 | #19 |
biz fatihte sosyal dokunun hafız evlerinde kalıyorduk reyiz istanbula geldikçe . nureddin hoca çok sağlam bir hoca bence.
|
|
08-19-2011, 03:55 | #20 |
00:50: İsrail'in 2 Mısır askerini öldürdüğü buna karşılık Mısır askerlerinin de 3 İsrail askerini öldürdüğü iddia ediliyor. 23:03 Gazze'de şuanda ürkütücü bir sessizlik var. 22:21 Bir patlama sesi daha duyuldu. 22:13 Ambulanslar patlama sesi duyulan yere doğru yola çıktı. 22:10 Gazze'nin kuzeyin de bir patlama sesi duyuldu. 22:00: Gazzelilere büyük bir saldırı olacağını belirten broşürler uçaklardan atılıyor. 21:54 Han Yunus'ta telefon hattı kesildi. 21:50 İşgalci İsrail Başbakanı Netanyahu: "Teröristler, bunların bedelini ödeyecektir." dedi. Açıklama için tıklayınız. 20:30: İsrail'in saldırılarına misilleme olarak Gazze'den füzeler ateşlendi. 19:45: Eilat şehrinde çatışmalar yeniden başladı. Bölgeden gelen ilk haberlere göre çatışmada 2 yerleşimci öldürüldü. (İsrahaber) 19:40: Şehidler arasında Halk Direniş Komiteleri ve askeri kanadı Selahaddin Nasır Tugayı'nın önde gelen liderlerinin de olduğu bildirildi. Saldırıda hedef alınan ev, Halk Direniş Komiteleri liderlerinden Halild Şaas'a ait. Saldırıda üst düzey komutanlar şehid olurken ev halkının tamamı da yaralandı. Gazze'den Son Görüntüler +18 Gazze'deki yerel kaynakların bildirdiğine göre İsrail'in saldırısında Halk Direniş Komiteleri Genel Sekreteri ُEbu Ivad Kemal al-Neirab de şehid oldu. Saldırıda şehid olanlardan Imad Hammad ise Halk Direniş Komitelerinin birinci adamı olarak bilinmekte. Saldırıda şehid olan üçüncü kişi, Ebu Cemil Halid Şaas ise Halk Direniş Komiteleri'nin planlama sorumlusu. Saldırıda şehid olanların dördüncüsü Halid Şaas'ın kızı iken beşincisinin Halid el Mısri olduğu bildirildi. Saldırıda şehid olan altıncı kişinin kimliğinin henüz tespit edilemediği öğrenildi. (israhaber) 19:25: Ehud Barak Gazze'ye askeri operasyon başlatıldığını ilan etti. 19:20: İsrail tankları Gazze'ye doğru yola çıktı 18:40: Şehid sayısının 6'ya çıktığı haberleri geliyor. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|