AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 08-19-2011, 11:42   #21
Kullanıcı Adı
dirayet
Arkadaşlar farkında mısınız, değil misiniz bilmiyorum ama burada 2-3 PKK = BDP sempatizanı var zaten.Sizden görünüp, inceden inceye sizi yönlendirmeye çalışıyorlar. BDP = PKK ile diğer partileri aynı kefeye koymaya çalışıp halkı birbirine bölmeye çalışan insanlar var. Yazılan yazıları iyi bir okuyun, kim olduklarını çok iyi göreceksiniz ! Bunlar stratejik şekilde çalışıyor. Ortadan konuşuyorlar gibi yapıp, dindar kesimin sözlerini tekrarlayıp sonrada alttan alta kendi terörü destekleyici fikirlerini ortaya döküyorlar.

Burda amaç insanları solcu-sağcı, dinci-dinsiz,alt sınıf-üst sınıf, türk-kürt(bunun türevleri) ve bunun gibi unsurlarla insanları fikir bazında bölüp toplumun dayanak noktasını çökertmeye çalışıyorlar. Umarım farkındasınızdır bunun.

Türkiye Cumhuriyetinde Türkçe konuşan, Türk Bayrağını, bayrağı kabul eden, Türkiye Cumhuriyetini vatanı kabul eden ve bunun için kan döken ve dökecek olan herkes bu ülkenin vatandaşıdır. Ne ırktan ve ne dinden olursa olsun ! Bunu kabul etmeyen zihniyet ise bölücüdür. Bunun dışında bir fikir beyan edenleri anlayın ki bölücülük yapacak burada. İnceden inceye işleyecek sizden taraf görünüp aklınızı bulandırmaya çalışacak. Siz siz olun bu oyunlara gelmeyin.

Herkese iyi muhabbetler...

Konu dirayet tarafından (08-19-2011 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir..
dirayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-19-2011, 12:55   #22
Kullanıcı Adı
depare
Bu saatten sonra ne Pkk taraftarlarına ne de bizim tarafımıza konuşarak bu sorun çözülmez bu bize yakın geçmişimiz den miras kaldı malesef..

Pkk'da saf insanları kandırmak için bunu çok iyi kullanıyor..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-19-2011, 17:30   #23
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
dirayet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar farkında mısınız, değil misiniz bilmiyorum ama burada 2-3 PKK = BDP sempatizanı var zaten.Sizden görünüp, inceden inceye sizi yönlendirmeye çalışıyorlar. BDP = PKK ile diğer partileri aynı kefeye koymaya çalışıp halkı birbirine bölmeye çalışan insanlar var. Yazılan yazıları iyi bir okuyun, kim olduklarını çok iyi göreceksiniz ! Bunlar stratejik şekilde çalışıyor. Ortadan konuşuyorlar gibi yapıp, dindar kesimin sözlerini tekrarlayıp sonrada alttan alta kendi terörü destekleyici fikirlerini ortaya döküyorlar.

Burda amaç insanları solcu-sağcı, dinci-dinsiz,alt sınıf-üst sınıf, türk-kürt(bunun türevleri) ve bunun gibi unsurlarla insanları fikir bazında bölüp toplumun dayanak noktasını çökertmeye çalışıyorlar. Umarım farkındasınızdır bunun.

Türkiye Cumhuriyetinde Türkçe konuşan, Türk Bayrağını, bayrağı kabul eden, Türkiye Cumhuriyetini vatanı kabul eden ve bunun için kan döken ve dökecek olan herkes bu ülkenin vatandaşıdır. Ne ırktan ve ne dinden olursa olsun ! Bunu kabul etmeyen zihniyet ise bölücüdür. Bunun dışında bir fikir beyan edenleri anlayın ki bölücülük yapacak burada. İnceden inceye işleyecek sizden taraf görünüp aklınızı bulandırmaya çalışacak. Siz siz olun bu oyunlara gelmeyin.

Herkese iyi muhabbetler...
Adam beni diyo beyler rahat olun...
Valla muhterem pkklı yada bdpli olmak için önce kürtçü olmak lazım
Kürtçü olmak içinde kürt olmak lazım...
Galiba milliyetçi bir türk olmadığım için bdpli yaftası yiyoruz
Hiç umrumda değil ;)
Alt 08-19-2011, 18:09   #24
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
İnsan soysuz olmaya görsün.
Geriye sadece mart ayını bekleyen ****** kediler gibi gözlerini kısıp kısıp nankörlük yapmak kalıyor.

Konu Saltuk Buğra Han tarafından (08-19-2011 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir..
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2011, 23:28   #25
Kullanıcı Adı
ak sevda
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birileri keyif çatsın devletteki nüfuzu sürsün diye ölüyor çocuklarımızın çoğu doğuda...
1 aylık askeri doğuya süren sen
Sonra öldürülüşünü heron kamerasından izleyen yine sen
Niye hep anadolunun bilmem ne köyündeki dayı vatan sağolsun diyor ?
Niye teşvikiyede bebekte bağdat caddesi civarında yas evi görmedik ?
Bu emekli paşalar falan kısırmı erkek çocukları olmuyormu neden bir paşa karısını şehit çocuğuna ağlarken oğlu dağda ölmüş bir zengini vatan sağolsun derken görmüyoruz ?
Neden vatan millet umurunda olmayan adamlar benim vatan sevgimi sömürsün ?
Bundan daha tehlikeli resimler görmek istiyorsanız açın pkkli arkadaşıyla plajda poz veren genelkurmay başkanı çocuğunun resmine bakın...
ağlayayım mı şimdi sömürülen kürd halkım için

Konu ALmi´ tarafından (08-23-2011 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir..
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2011, 07:23   #26
Kullanıcı Adı
abrek93
En çok can sıkan noktada onlarda ölülerine şehit diyolar biz de şehit diyoruz.Nası bi çelişkidir bu??Kardeş kardeşe kırdırılıyo.Başbakanın yanlış hatırlamıyosam grup toplantısında bi konuşması vardı.Bulabilen paylaşsın.Çok güzel bi konuşmaydı tam bu konuyla ilgili.
abrek93 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2011, 07:24   #27
Kullanıcı Adı
abrek93
Exclamation
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Alt 08-26-2011, 07:25   #28
Kullanıcı Adı
abrek93
Ekliyorum ama gözükmüyo video.Düzeltebilen varsa yardımcı olsun.Link bu.

http://www.youtube.com/watch?v=bOYvQrSFIS0
Alt 08-26-2011, 09:43   #29
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
Kerdoğan ne demek bilen var mı?
Orda ki K ne ifade ediyo merak ettim çoğu yazmış..

Hristiyanlarda kendi kayıpları için şehit derler.
Haçlı seferine çıkıp ölmüş birine şehit deseler kaç yazar..
Allah yolunda, dini, canı, namusu şerefi, vatanı milleti uğrunda can verenler şehit değil midir.
Bizim dememizin ne anlamı var ki..
Karşı tarafın demesi zorumuza gidiyo ama bizim kaybımızın hepsi acaba gerçekten o mertebeye ulaşmış mıdır ki..
Bizim dememiz sadece temennidir dûadır bir nevi..

Eskiden ölen pkklıları duyunca sevinirdim.
Hiç içim acımazdı.
Şimdi soruyorum da kendime; acaba ben onların doğdukları şartlar altında doğsaydım.
Onların kulaklarına çalınanlar benimkine çalınsaydı.
Şu an verdiğimiz şehitlere mi dağdakilere mi üzülüyo olurdum?
Ben onlardan olmazdım diyorum ama
Hangimiz gerçekten verebiliriz ki bunun cevabını net bi şekilde..

Daha kaç şehit vericez, daha kaç adam öldürücez bilinmez.
Açıkcası biteceğine dair bi umudum yok.
Ya bi taraf katliam yapacak ya da bi taraf susacak..

Konu Ruh-i zar tarafından (08-26-2011 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir..
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2011, 11:55   #30
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kerdoğan ne demek bilen var mı?
Orda ki K ne ifade ediyo merak ettim çoğu yazmış..
Ker, Kürtçe eşek demektir. Ker'in Kürtçe'de başka anlamları da varmış; ama Kürtçe'de ker denilince akla öncelikle eşek kelimesi geliyor bildiğim kadarıyla. Kürtçüler, Kerdoğan diyerek Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Eşek Erdoğan diyerek hakaret etmiş oluyorlar.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)