![]() |
#1 |
![]() ![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Somali ziyaretinde kendisine eşlik edecek heyeti taşıyan Türk Hava Yolları'na ait uçak Mogadişu havaalanına inişinde kanadını yere sürtmesi sonucu büyük tehlike atlattı Uçakta AK Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, İTO Başkanı Nevzat Yalçıntaş, sanatçılar Ajda Pekkan, Sertap Erener, Muazzez Ersoy, Nihat Doğan, gazeteciler ve koruma ekibi ve bazı milletvekilleri de bulunuyordu. Sabah
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Gecmıs olsun dıyelım ama ölümü hatırlayınca belki somalili insanları daha iyi anlarlar diyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Dün düşünüyordum pistin kötü olma durumunu,ahanda tehlike atlatmışlar.Allahtan birşey olmamış.
Konu Hüdaverdi tarafından (08-19-2011 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ucaktan bende felaket tırsarım ben olsam kalpten giderdim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Nihat Doğan delikanlılığın kitabını herhalde yeniden yazmıştır.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ajda pekkan allah gözünü doyursun yav
![]() 80 yaşına geldin daha ne yaşayacaksın ![]() O değil numara yapsa en iyi ajda pekkan yapar yine mimik yokki kadında ![]() Davul gibi bir yüz kocaman bir ağız ![]() Nihat reyiz korkmaz adamsın nihat adamsın ![]() Pilotada iki çift lafım var nasıl iş yapıyorsunuz... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ölümün kol gezdiği bu topraklarda belki de işbaşındaki Azrail'in hafif bir teması olmuştur.
Hayır için giden insanların atlattığı bu tehlike için büyük geçmiş olsun diyelim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|