AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 08-26-2011, 00:48   #11
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendin diyorsun karar verildi diye...

Verilen kararın arkasında duramamanın verdiği sıkıntıdır bu ve duramamanın sebepleridir...

Sizde çok iyi biliyorsunuz Türkiyenin dünya nezdinde nasıl küçük düşürüldüğünün ama diyorum ya işte işinize gelmiyor...

İçinizde fenere olan haset memleketin rezil olmasına bile kapılarına kapatabiliyor...
TFF şike yapan bir takımın arkasında daha fazla duramazdı. Durursa, bu sefer Türk futbolunu uçuruma sürüklerdi.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2011, 00:50   #12
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
sonuç net fener şike yaptı...
fener yapmadıysada başkanı-yöneticisi yada yardakçısı yaptı...
hala fenerli arkadaşlar Azizzzzzzzzzzzzzzzzzzz başgaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn derdindeler...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2011, 00:50   #13
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sıkıntı Beşiktaşın Fenerin yada trabzonun suçluluğu değil...
Ki haklarından fergat edilmeden iade edilen kupanın hiçbir ehemmiyeti yoktur, ama diyorum konu bu değil...

Konu Türkiyenin içine çekildiği rezil durumdur...

Ben daha önce de forumda yazdım. Beşiktaş'ta cezalandırılmalıydı. Ama Beşiktaş'ın sadece kupayı iade etmesi bile, iyi niyet göstergesidir. Cezasını hafifletebilir.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2011, 00:51   #14
Kullanıcı Adı
cartman
işin ilginc tarafı azız yıldırım nihat ozdemırle farklı fıkırlere sahip diyorlar ondan ıstıfa etmıs falan ..

Ya bu takım sütten cıkmıs ak kasık degıl nıhayetınde bır belge var kı ıcerde tutuyorlar o acıdan cok ta masum dusunmekte yerınde degıl
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2011, 00:53   #15
Kullanıcı Adı
İntifada
fenerbahçe şike yaptı hani kanıt
şu an fenerbahçe şike yaptı demek galatasaray şike yaptı demekle aynıdır çünkü federasyon bu yönde bi açıklama yapmadı...
şimdi ister istifa ister kovulma deyin çekip gidelim bank asyaya sonra geri kalan 17 takım ebesininkini tersten görsün
digitürk,havuz vb. görelim ligin kalitesini :D
o kadar basiretsiz bi federasyon var ki uefaya gelince yollamıyorlar ama değeri düşecek diye kümede düşüremiyor...
2 ay önceki ağızlarınız aynen sürüyor bizi o günde düşürmediler bugünde düşürmüyorlar madem öyle biz gidelim
bak epivates 2 ay önce bana küme düşersek haber verecekti...
Alt 08-26-2011, 00:55   #16
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şu an fenerbahçe şike yaptı demek galatasaray şike yaptı demekle aynıdır çünkü federasyon bu yönde bi açıklama yapmadı...
şimdi ister istifa ister kovulma deyin çekip gidelim bank asyaya sonra geri kalan 17 takım ebesininkini tersten görsün
o kadar basiretsiz bi federasyon var ki uefaya gelince yollamıyorlar ama değeri düşecek diye kümede düşüremiyor...
2 ay önceki ağızlarınız aynen sürüyor bizi o günde düşürmediler bugünde düşürmüyorlar madem öyle biz gidelim

hacı bank asya prim yapsın bıraz da (:
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2011, 00:57   #17
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TFF şike yapan bir takımın arkasında daha fazla duramazdı. Durursa, bu sefer Türk futbolunu uçuruma sürüklerdi.
Buda saçma...
Konuyu saptırıyorsun...Milan ve Porto örneği önümüzdeki dururken hiçbir yaptırım uygulanamazdı...
Bu çifte standartın farkındasınız ama işinize gelmiyor...
Takım meselesi değil bu, Trükiyenin uygulanan çifte standart ile nasıl rezil duruma düşürüldüğüdür...
Yahu sende en afilli milliyetçilerden değilmiydin...
Ne dedi akşam Aydınlar; Uefa bize dediki Yunanistanda verdiğimiz kararlardan dolayı Yunanlılardan çok baskı gördük ve bunu yapmaya mecburduk. Ayrıca üstüne basa basa defalarca söylüyorum çünkğü işinize gelmediği için bir türlü kabullenemyiorsunuz İtalyaya ve portekize bu baskı neden uygulanmadı ve fedrasyonlarına baskı yapılamadı. paşa paşa oynattılar şampiyonlar liginde...
Alt 08-26-2011, 00:59   #18
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
panpa...
tavuğa kişt dediler diye almadılar ya o kadar adamı...
madem öyle ergenekoncularda bi cikim yapmadı...
niye tapelerle onları alıyonuz da fenere gelince tu kaka...
tutarlı olmak gerek panpa...
Galatasaray aynı durumdaysa düşürülmesi için konuşmazsam adam değilim...
siz hala anlamamışınız ince çizgiyi...
nusret hala aziz başganmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn derdinde...
adam fenerin içine etti hala aziz başgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırıyonuz...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2011, 00:59   #19
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hacı bank asya prim yapsın bıraz da (:

bana yaramadı
premier ligi izlemek için digitürk bağlatıcaktım eve
Alt 08-26-2011, 01:00   #20
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben daha önce de forumda yazdım. Beşiktaş'ta cezalandırılmalıydı. Ama Beşiktaş'ın sadece kupayı iade etmesi bile, iyi niyet göstergesidir. Cezasını hafifletebilir.

Hala Beşikteş diyorsun ya...
Kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum...

Uefa İtalyaya Portekize yapamadığını Türkiyeye yapmıştır...
Olayı takımlara indirgeyerek bakmayın...

Konu kimsenin suçluluğu yahut suçsuzluğu değil. Uefanın uyguladığı çifte standart ve buna binayen federasyonun gösterdiği basiretsiz tutum... Ve türkiyenin dünya ülkeleri nezdinde düşürüldüğü aşağılık durum...

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)