08-26-2011, 03:10 | #101 |
|
|
08-26-2011, 03:11 | #102 | |
Alıntı:
yani bence grup gayet iyi, yerinde bir kac transferle en azindan uefayi zorlariz! |
||
08-26-2011, 03:11 | #103 | |
Alıntı:
akpartiforumda zırlayanlara bakaydın sen abi başbakan ts yi şampiyon yapmıyor diyenlere bu yüzden ak partiye oy moy yok diyenlere bakıcan bırak angutu armutu ben ak parti forumdan bahsediyorum |
||
08-26-2011, 03:13 | #104 |
oda bana suursuz birisidir.. intihar ne demek hemde futbol icin.. ben burada senle aksama kadar tartisirim ama yarin unutur, giderim cünkü bu futbol ve hic birseyden önemli degildir!.. ne yani simdi burada tartisiyoruz diye bulusmada yumruklasalim mi yani millet olarak abartmada üstümüze yok.. ayrica intiharinda dinimizdeki yeri malumdur benim tek diyecegim Allah affetsin.. |
|
08-26-2011, 03:14 | #105 |
her takimda var öyle taraftarlar.. basbakanimizin bu konuyla uzaktan, yakindan alakasi yokdu öyle olsaydi rize 1. ligde olurdu, kasimpasa düsmezdi, aziz yildirim tutuklanmazdi..
|
|
08-26-2011, 03:15 | #106 |
|
|
08-26-2011, 03:15 | #107 | |
Alıntı:
büyük olmasada trabzondan en az 2 gömlek üstün takımlar... cska avrupanın gediklisi sağlam takım orada o havada puan alamazsınız hatta interden yemediğiniz farkı cska dan yiyebilirsiniz... lille kendi evinde geçen sezon çok iyi oynadı... hazar falan hızlı takım orada zor yenersin... içeride lille ve cskadan birini yenebilirsiniz belki ben ikisiylede berabere kalacağınızı düşünüyorum... |
||
08-26-2011, 03:18 | #108 | |
Alıntı:
ben lille deplasmaninda kapanirsak puan alacagimizi düsünüyorum, icerdeki maclarda ortada en kötü ihtimal beraberlik aliriz. |
||
08-26-2011, 05:03 | #109 | |
Alıntı:
Elbetteki bu çifte standart ülke olarak onur kırıcı ama bunu bu duruma getirenleri sorgulamak gerekir. Sen sorununu kendi içinde çözmez ,suçlu olanlara ya da en azından suçlu olarak gördüklerine, bir an önce sonuca gidip gereken cezayı vermezsen elin adamı da gelir maalesef onurumuzu kırar. Avrupalılar için bu bir fırsat olmuş ve her dönem bize antipati ile baktıklarından onurumuzu kırmak için de fırsat doğmuştur. Bize de geriye sadece yutkunarak bakmak kalır. Bu fırsatı onlara verenlere şu mübarek ay da dilim varmıyor ama ne kötü söz söylesek azdır. Türk futbolunu bu durumlara düşürenlere tepeden aşağıya hepsine yazıklar olsun diyorum. |
||
08-26-2011, 19:54 | #110 |
Eğer bank asya liigi başladıktan sonra Fener düşerse o yılı bay geçecek yanı iki yıl kalmış olacak bank asya da o yüzden düşürün bizi diyorlar erkenden ki zaten düşürüleceklerini onlar da biliyor...
|
|
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|