![]() |
#11 |
![]() acik ve net konusayim o refah partisi bugün olsun yine ona oyumu ona verirdim...
cünkü oradaki samimiyeti, muhabbeti. öz veriyi, teskilat ruhunu su ana kadar hic bir partide görmedim ayni sekil mgv lerde öyleydi.. biz basbakanimizla beraber ak partiye geldik ve inaniyorum ki refah partisi devam etseydi basbakanimizda o partide devam ederdi ama ondan sonraki fazilet partisi ve son tahlilde saadet partisi o ruhu yakalayamamis, yenilenmeye ayak uyduramamisdir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Allah hocadan razı olsun..
rahmetiyle mumaleye eylesin inşaAllah... cihannur sana gelince hayatında hiç teşkilat içine katılmamış bir adam olarak bu yorumu yapman çok gereksiz olmuş.... |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Yoo, hiç de gereksiz değil unnamed. AK Parti; zihniyet, fikriyat ve dünya görüşü olarak en iyi ve en doğru siyasi partidir. AK Parti yapmış olduğu hizmetlerle Türk Siyasi Tarihi'nde 1908 yılından 2011 yılına kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş olan en başarılı siyasi parti olmuştur. AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir Allah'a şükürler olsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() iyide farkındaysan burada tartışılan kim ne icraat yaptı değil...
önce bunu bir ayırt et... |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() biz samimiyetten, teskilattan, muhabbetten bahsediyoruz burada icraati, iktidari karsilastiran oldu mu..
sapla, samani ayirmadan konuya bodoslama dalarsaniz komik duruma düsersiniz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
AK Parti'nin kurumsal kimliğiyle Refah Partisi'nin kurumsal kimliğini karşılaştırarak o değerlendirmeyi yaptım. AK Parti hem zihniyet, fikriyat ve dünya görüşü olarak, hem de yapmış olduğu hizmetlerle; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olmuştur Allah'a şükürler olsun. Konu Cihannur tarafından (09-12-2011 Saat 02:48 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Ciddi söylüyorum dedem Milli Selamet partisinin kurucularındandır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() yav cihannur neyden bahsediyorsun sen ya...
istemediğim şeyleri söyletiyorsun zorla he... saçma sapan konuşuyorsun... bi git Allah aşkına ya.... |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() bence Ak partide eklenmeliydi. ak parti milli görüş üzerine bina edilmiştir. sıfırdan yada kendi yetişme bir teşkilat parti değil.
Hocamızdan Allah razı olsun türkiye müslümanları üzeriden çok ciddi hakkı vardır. tüm kesimler için söylesem yalan olmaz. o bir millattır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
Hiç de saçma sapan konuşmuyorum. Yorumlarımı tekrar okur ve konu üzerinde derinlemesine düşünürsen, AK Parti'nin hem kurumsal kimliği hem de yapmış olduğu hizmetleri değerlendirildiğinde Refah Partisi'nden kat kat üstün olduğunu göreceksindir inşaallah. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|