09-21-2011, 00:27 | #21 | |
Alıntı:
Ben burada çiller'i miller'i savundum mu ? O zaman ki yapılanları savundum mu ?? Siz şu an çok iyiyiz fenayız dağıtıyoruz havalarındasınız ya onu söylüyorum... İsrail'in üstünü çizemiyorsan çıkıp " SİZ ÖLDÜRMEYİ İYİ BİLİRİSİNİZ " deyip o lafı yutmayacaksın.... Ya sus ya konuş... Ne yaptığımız belli değil |
||
09-21-2011, 00:29 | #22 |
Hangi tepkisi modaratöreydi bunu algıladıysan söyle bakalım.
|
|
09-21-2011, 00:29 | #23 | |
Alıntı:
|
||
09-21-2011, 00:33 | #24 |
Davos olayından sonra ;
Peres aradı CNN Türk, Peres'in daha sonra Erdoğan'la telefonla iletişime geçerek "üzgün olduğunu", sesini duyulmadığını düşündüğü için yükselttiğini dile getirdiğini duyurdu. Erdoğan: Tepkim panel yöneticisineydi Akşam saatlerinde Forum'un başkanı Klaus Schwab'la birlikte yaptığı basın toplantısında, Peres'in forumun usulünde yer almayan bir üslupla doğrudan kendisine yönelik konuştuğunu, zaman zaman sesini yükselttiğini, ama tepkisinin panelin kolaylaştırıcısı Ignatius'a olduğunu söyledi. Erdoğan bu sözünü Ignatius'un kendisine ve Amr Musa'ya 12, BMJ Genel Sekreteri Ban Ki-moon'a 8 ve Peres'e 25 dakika ayırmasına, ayrıca sözünü keserek paneli bitirmeye çalışmasına dayandırdı. Tepkisinin Peres'e, İsrail halkına ya da Yahudilere olmadığını, Yahudi düşmanlığının insanlık suçu olduğunu dile getiren bir lider olduğunu söyleyen Başbakan, gazetecilerin Davos'a yeniden gelip gelmeyeceği sorusunu da Schwab'la birlikte bir değerlendirme yapacaklarını söyleyerek yanıtladı. Erdoğan, bu koşullarda Davos'un zevk vermediğini de ekledi. (TK) |
|
09-21-2011, 00:33 | #25 |
|
|
09-21-2011, 00:38 | #26 |
|
|
09-21-2011, 00:39 | #27 |
|
|
09-21-2011, 00:42 | #28 |
dedim ki ben her dediğini yaptı çiller sora devletin kasasında kurus kalmadı. şimdi de öyle olsun istiyon heralde. senn kafanda diplomasinin yeri yok onu anladm ben sana dikdatör lazm kardes
|
|
09-21-2011, 00:53 | #29 | |
Alıntı:
Genel olarak bir sıkıntın varsa bilemem.... Bütün Dünya bizi takip ediyor ve Türkiye'nin kararlı tutumundan bahsediyor. Ne kadar ciddi olduğumuzu bütün Dünya'ya anlattık bi size anlatamadık.Gözleriniz kör olmuş nereden vursak diye şaşırmışsınız. Elin gavuru anladı siz anlayamadınız!! Madem siyasetten anlamıyorsunuz sana bir tavsiyem var... Bekle ve gör... Biraz daha derinlemesine araştır. Birazda dış basını takip et. |
||
09-21-2011, 00:55 | #30 | |
Alıntı:
Elin gavuru anladı diyor kim anladı kardeşim neye göre anladı kim anlattı böyle boş boş konuşuyorsunuz... Sana diyorum ki git yurt dışına de ki Türkiye falan filan işte dış siyaset ne düşünüyorsun de politika bilen adama bakalım ne cevap alacaksın... |
||
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|