AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-28-2011, 02:34   #41
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kimin toprağından kimi kovuyorsun ? tarzında sorularla sıkça karşılacaksın şimdiden uyarayım dedim.
Türklerin, Kürtlerin ve diğer Türkiye halklarının toprağından, Bölücü Terör Örgütü PKK'ya destek veren Kürtçü vatan hainlerini (ülkemizin topraklarını bölüp, ülkemiz toprakları üzerinde ayrı bir devlet kurmak isteyen vatan hainlerini) kendi toprakları olarak gördükleri Güney Kürdistan'a yani onlara göre onların vatanlarına yerleştiriyoruz derim. PKK'ya destek veren Kürtçülere göre Güney Kürdistan olan Kuzey Irak da onların vatanları olduğuna göre, yine kendi vatanlarında yerleştirilecekleri için, o bölücü hainler, bizi vatanımız dışına gönderiyorlar diye itiraz etmeyeceklerdir. Bölücü vatan hainlerinin, onlara göre Güney Kürdistan olan Kuzey Irak'ta yani onların kendi vatan toprakları olarak gördükleri coğrafyada, Kürdistan Özerk Yönetimi altında yaşamaları en doğrusudur. Orada onlara göre Güney Kürdistan'da ve Kürdistan Özerk Yönetimi altında yaşayacakları için, o vatan haini Kürtçüler Kuzey Irak'ı bölüp parçalamaya çalışmayacaklardır. Kürdistan Özerk Yönetimi de, PKK'ya destek veren hainler Kürt ırkından oldukları için onları kabul edip kendi toprakları üzerinde yerleştirmeye itiraz etmeyecektir diye düşünüyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2011, 02:37   #42
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türklerin, Kürtlerin ve diğer Türkiye halklarının toprağından, Bölücü Terör Örgütü PKK'ya destek veren Kürtçü vatan hainlerini (ülkemizin topraklarını bölüp, ülkemiz toprakları üzerinde ayrı bir devlet kurmak isteyen vatan hainlerini) kendi toprakları olarak gördükleri Güney Kürdistan'a yani onlara göre onların vatanlarına yerleştiriyoruz derim. PKK'ya destek veren Kürtçülere göre Güney Kürdistan olan Kuzey Irak da onların vatanları olduğuna göre, yine kendi vatanlarında yerleştirilecekleri için, o bölücü hainler, bizi vatanımız dışına gönderiyorlar diye itiraz etmeyeceklerdir. Bölücü vatan hainlerinin, onlara göre Güney Kürdistan olan Kuzey Irak'ta yani onların kendi vatan toprakları olarak gördükleri coğrafyada, Kürdistan Özerk Yönetimi altında yaşamaları en doğrusudur. Orada onlara göre Güney Kürdistan'da ve Kürdistan Özerk Yönetimi altında yaşayacakları için, o vatan haini Kürtçüler Kuzey Irak'ı bölüp parçalamaya çalışmayacaklardır. Kürdistan Özerk Yönetimi de, PKK'ya destek veren hainler Kürt ırkından oldukları için onları kabul edip kendi toprakları üzerinde yerleştirmeye itiraz etmeyecektir diye düşünüyorum.
sen öyle düşünüyorsun ama öyle değil.
ya sev ya terket dersen adamda sana der sen terket babanın toprağımı biz savaştık kazandık dedemdem miras kaldı
Alt 09-28-2011, 02:41   #43
Kullanıcı Adı
unnamed
bu işin sonu olmaz...
gönderelim ederlimlerle bu işler yürümeyeceği belli..
net ve somut adımlar atılmalıdır...
devlet iki yüzünüde net gösterirse çok iyi olur....

Alt 09-28-2011, 02:44   #44
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cevaplarsan sevinirim kardesim.
Özellikle Lazlar neden düsman degiller merak ettim.
Nufus olarak çok az oldukları için Devletin asimilasyonuna maalesef direnemediler. Kürtlerde eminim biz türküz deselerdi dillerini çocuklarına öğretmeselerdi falan devlet için tehlike arz etmezlerdi.
Mesela konyada ki iç anadoluda ki kürtler devlet için tehlike arz etmiyor çünkü herhangi bir hak talepleri yok çocukları asimile olmuş bknz : ben ( yol bilmem iz bilmem dil bilmem kültürümü bilmem öğretmediler )
kral gibi yaşıyorlar yani Türkmenlerden falan çok çok daha iyi durumda diyebiliriz. Mesela ilçede Türkmenler çoğunlukta olmasına rağmen yörükler falan ilçenin m.vekili kürttü.
gelmiş geçmiş belediye başkanlarının çoğu kürttü.

yani sen ben ortama uyum sağlarım hak falanda istemem benim dilimi kültürümü her şeyimi yok edin dersen kimse sana dokunmaz.

Kürt sorunu 1923 'den beri süregelen bir sorun . sorun 80 senelik olunca 3-4 senelik çalışmalar pek işe yaramıyor maalesef.

ayrıca g.doğuda yeni yetişen nesil bu kaybolan zulüm görmüş nesilden daha insafsız var milliyetçi.

Devlet baştan çürük kurulunca işte sorunlar bitmiyor
Alt 09-28-2011, 02:50   #45
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
sen öyle düşünüyorsun ama öyle değil.
ya sev ya terket dersen adamda sana der sen terket babanın toprağımı biz savaştık kazandık dedemdem miras kaldı

Ben ülkemi bölüp parçalamaya, ülkem üzerinde ayrı bir devlet kurmaya çalışmıyorum. Ülkemin asker, polis, sivil, kadın, çoluk-çocuk, genç-yaşlı demeden insanlarını bombayla, uzun namlulu silahlarla ve diğer silahlarla öldürmüyor, yaralamıyor, sakat bırakmıyorum. Ülkemin insanlarını kaçırıp öldürmüyorum. Bunları yapan veya bunları yapan bir terör örgütünü destekleyen kim olursa olsun, ben bile olsam vatandaşlıktan çıkartılıp ülke dışına gönderilmelidirler. PKK vatan haini bir terör örgütüdür. PKK'yı destekleyenler de vatan hainleridirler. Vatan hainlerinin vatandaşlıktan çıkartılmaları da normal ve doğal bir uygulamadır.

Konu Cihannur tarafından (09-28-2011 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-28-2011, 02:57   #46
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:

Ben ülkemi bölüp parçalamaya, ülkem üzerinde ayrı bir devlet kurmaya çalışmıyorum. Ülkemin asker, sivil, polis, kadın, çoluk-çocuk, genç-yaşlı demeden insanlarını bombayla, uzun namlulu silahlarla ve diğer silahlarla öldürmüyor, yaralamıyor, sakat bırakmıyorum. Ülkemin insanlarını kaçırıp öldürmüyorum. Bunları yapan veya bunları yapan bir terör örgütünü destekleyen kim olursa olsun, ben bile olsam vatandaşlıktan çıkartılıp ülke dışına gönderilmelidirler. PKK vatan haini bir terör örgütüdür. PKK'yı destekleyenler de vatan hainleridirler. Vatan hainlerinin vatandaşlıktan çıkartılmaları da normal ve doğal bir uygulamadır.
yani böyle sanki uygulanabilir bir şeymiş gibi ciddi ciddi yazman bende hayranlık uyandırıyor gerçekten.
bölücü terör örgütü btö destekçilerine söyleyelim yarın şu kapıdan çıksınlar

tamam hemen giderler
Alt 09-28-2011, 03:10   #47
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
yani böyle sanki uygulanabilir bir şeymiş gibi ciddi ciddi yazman bende hayranlık uyandırıyor gerçekten.
bölücü terör örgütü btö destekçilerine söyleyelim yarın şu kapıdan çıksınlar

tamam hemen giderler
Uygulanamaz diye bir şey yok. Önceki mesajlarımda yazdım. Yasa çıkartılması gerekiyor. Bölücü Terör Örgütü'ne destek verenler mahkeme kararıyla tespit edildiklerinde vatandaşlıktan çıkartılırlar diye bir yasa maddesi kabul edilebilir. Ayrıca Kuzey Irak'taki Kürdistan Özerk Yönetimi'yle de anlaşma yapılması gerekiyor. Vatandaşlıktan çıkaracağımız vatan haini Kürtçüleri kabul etme konusunda Kürdistan Özerk Yönetimi'yle anlaşma yapmalıyız. Bunları gerçekleştirirsek, PKK'ya destek veren vatan hainlerini mahkeme kararlarıyla vatandaşlıktan çıkartabilir ve onları Kuzey Irak'a gönderebiliriz.
Alt 09-28-2011, 04:23   #48
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Uygulanamaz diye bir şey yok. Önceki mesajlarımda yazdım. Yasa çıkartılması gerekiyor. Bölücü Terör Örgütü'ne destek verenler mahkeme kararıyla tespit edildiklerinde vatandaşlıktan çıkartılırlar diye bir yasa maddesi kabul edilebilir. Ayrıca Kuzey Irak'taki Kürdistan Özerk Yönetimi'yle de anlaşma yapılması gerekiyor. Vatandaşlıktan çıkaracağımız vatan haini Kürtçüleri kabul etme konusunda Kürdistan Özerk Yönetimi'yle anlaşma yapmalıyız. Bunları gerçekleştirirsek, PKK'ya destek veren vatan hainlerini mahkeme kararlarıyla vatandaşlıktan çıkartabilir ve onları Kuzey Irak'a gönderebiliriz.

bende şöyle birşey söylesem ne dersin Kuzey ırak turklerin babasının malı mı Arapların toprağı içindeki hainleri hangi hakla arapların toprağıan gönderirsin.

Alıntı:

...Ülkemin asker, polis, sivil, kadın, çoluk-çocuk, genç-yaşlı demeden insanlarını bombayla, uzun namlulu silahlarla ve diğer silahlarla öldürmüyor, yaralamıyor, sakat bırakmıyorum. Ülkemin insanlarını kaçırıp öldürmüyorum.
bi de bundan emin misin yapmıyor mu yapmamış mı ?

Konu Ammar tarafından (09-28-2011 Saat 04:34 ) değiştirilmiştir..
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2011, 04:38   #49
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende şöyle birşey söylesem ne dersin Kuzey ırak turklerin babasının malı mı Arapların toprağı içindeki hainleri hangi hakla arapların toprağıan gönderirsin.

PKK'lı vatan hainlerini Kuzey Irak'a göndermek için Kuzey Irak'taki yönetimle anlaşmak yeterli olur zannedersem. Eğer sadece Kürdistan Özerk Yönetimi'yle değil Irak Merkezi Yönetimi'yle de anlaşmak gerekiyorsa bunu da yapmak için uğraşılmalıdır.

Alıntı:
bizde bundan emin misin yapmıyor mu yapmamış mı ?

BTÖ'ye yardım, yataklık yaptıkları; sözle, yazıyla vd. propaganda yöntemleriyle BTÖ'ye destek verdikleri mahkeme kararıyla tespit edilenler vatandaşlıktan çıkartılmalıdırlar. Yani vatan haini oldukları delil veya delillerle tespit edilmiş olanlar vatandaşlıktan çıkartılmalıdırlar.
Alt 09-28-2011, 19:33   #50
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:

biz sanki oh olsun demişiz gibi konuşuyorsun. biz bir gerçeği dile getiriyoruz. ve senin kessinler biçsinler tavrının bu günleri doğurduğunu söylüyoruz. PKK ya bu tavırların ve bu tavırların pratiğe dökülmesi sonucu milyonlarca insanın PKK nın kucağına itidiğini dile getiriyor.

gerçekleri söyleyin tahamul edemiyorsunuz bazı gerçekleri görmek gerekiyor.

senin nasıl askerinin selası okunuyorsa PKK lıda aynısını yapıyor sen şehit ediyorsun oda şehit ediyor. sen vatan diyorsun o da vatan diyor sen vatan bölünemez diyorsun oda vatan kurtarılacak diyor. sen müslümanım diyorsun oda müslümanım diyor. bunlar gerçeklerimiz. her ne kadar TC laik rejimi gibi PKK yapı olarakta gayri islami isede ki zaten kendilerini laik ve demokrat tarif ediyorlar o eski sosyalist ve komunistlikte yok. halklar müslümandır. ve bü güzel kullanılıyor. halk gerçeğin farkına varamıyor. hatta bazen izah ettiğimizde bile tamam biliyor ama hakkımız diye devam ediyorlar. onun için boşuan demiyoruz tek çare islami yaşamın öünün açılması gerekir ve yasal güvenceye alınması gerekir diye. insanlar küfürden ancak islami bir şuurla kurtula bilir.

ben kendimi söylüyorum eğer ben Allaha çok şükür islamı özemsemiz biri olmasaydım. şuan PKKlı veya pkk sampatizanıydım. yaşayan bilir gören bilir.

yine söylüyorum... teröririst gördüğün insanlara karşı kendini koruyanı way efendim sen misin karşı çıkan yada ne biliyor sen misin silahı olan gel 1 ay iskence sonra 3-5 yıl hapis dersen olacağı bu. mesele sadece başkasının canını kendi canına tercih etmek değil. geçmişten gelen bir artık kabllenme ve sevgi var. adam sevgi besli önemli olan o sevgiyi kırmkatır halkı kırmak değil.

we selam...
Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray

pkknın ne yaptığı beni ilgilendirmez,beni ilgilendiren gerçek yüzleri.
pkknın liderleri toplanıp hacca gitsede bu beni etkilemez,bu beni nasıl etkilemiyorsa ve etkilemicekse oradakilerin de etkilenmemesi gerekir.
Benimm uzaktan gördüklerimi,bizzat olayların içindekiler göremiyorsa buna cehalet denir. İstedikleri kadar müslüman olsunlar,pkknın müslüman taktiğini de biliyorum netten araştırısan ellerinde pkk bayrağı apo bayrağı ve tevhid bayrağı olup tekbir getirenleri de görebilirsin.Şimdi tevhid bayrağını yakayım mı yoksa pkknın bu yüzüne inanmamam mı gerekir ? Oldu olacak hepsini birer mücahid olarak varsayalım,hatta islami pkk diye adlandıralım
Kullanılan bir şey yok.
Kullanılan şey taklit yapmak,bugün tv ye çıkan eski mit müşteşarı yardımcısı aynen şunu diyor 'doğu halkı müslümandır dinine bağlıdır ama gençler artık islamdan uzaklar bu yüzden pkk sempatizan kazanıyor', olayın özüde budur zaten.pkk dini iyi kullanıyor olsaydı oradaki hizbullahla kanki olmazlar mıydı ? Geçmişi bir yana bıraktım bu yıl içinde dahi 1 imam olmak üzere bir çok kuran kursuna saldırı yaptılar,camiilerde pkk şarkıları çaldılar,saldırdılar.Bunların yanı sıra namazla nasıl alay ettikleride ortaya çıktı,apoyu peygamber ilan ettiler vs

Mardin de gözlerimle gördüm araçlarla gelen çarşaflı kapalı kadınlara taşla saldırdılar,belli ki bu kişileri dışlamışlar belde de ve göç etmişler başka bir gölgeye.Oy kullanma haklarını gerçekleştirmek için geldikleri de inanılmaz hakaret ve saldırıya maruz kaldılar.Bu mudur dini kullanmak ? Oradakilerin hak talebi ? Söylediğin 90 lara aittir anca.

Bölge halkını bir yana bıraktım İstanbul dan bile vekil çıkarabiliyorlar,bölgede bdp ye destek veren kadarı İstanbulda var eylem yapıyorlar paso.
Hadi bölge halkı baskı altında diyelim,veya cahilliklerinden dolayı destk veriyorlar diyelim,istanbuldakiler ne bok yiyor derler insana.Bunlarda mı silahlı baskı altında ? Bunlarında mı evine silahlı baskın yapılıyor ? Haklarını kullanamıyorlar ?

Ortada aşırı milliyetçilik var,bizim türkçüler nasıl ki dine değil de türkçülüğe tapıyorlar,bunlarda kürtçülüğe takan tipler.Geri kalanı ise cehalete batmış bir türlü gerçeği göremeyenlerden oluşuyor.Yok hakmış,yok islammış bu söylemlere ben güler geçerim.
Millet artık uydu takıyor,hatta çift çanak takıyor yabancı kanalalrı izlemek için veya açık seçik kanalalrı izlemek için,okuma yazması olmayanın gözleri ve kulakları da kapalıysa,hele ki gençler teknolojiyle içli dışlı olmasına rağmen bu tavırlarda bulunuyorsa ortada milliyetçilik hatta ırkçılık söz konusu.

Ayrıca 'gerçeklerimiz' dediğin şeyleri çok iyi biliyorum merak etme,pkk forumunda dolanırım hep okurum.
Arazide çıkan yangına dahi nasıl tapki verdiklerini iyi bilirim.İlla ki yaşamak gerekmez.
Kurban olduğum teknoloji sağolsun

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)