![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() başlığı hemen hemen benzer kopyaladım...
içeriği ise insanları ilgilendirecek kısmını kestim... malum herşeyi okumak zorunda değil millet... |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() bence gayet hos bir tablo..
sonucta sayin gülü siyasete kazandiran, onu ta arabistanlardan getiren erbakan hocadir o acidan erbakan hoca nin yeri baskadir sayin gülde.. bu acidan görüsmede böyle ince bir davranis bence cok güzel durmus.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() adı ustunde hediye···
İlla bir kulp takmayin |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Gerek Sayın Erdoğan gerekse Sayın Gül köklerini inkar eden bir anlayışa sahip değiller keza böyle kimseler olsalardı bugün bulundukları noktalara gelemezlerdi ve yine hiç birşey Abdullah Gül'ün ve nice demokrasi neferinin Rahmetli Necmettin Erbakan Hoca'nın öğrencileri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sonuç olarak ne Sayın Kamalak'ın niyetinde bir yamukluk ne de fotoğrafta bir yamukluk var. Sorun duruma yaklaşım tarzında bence kardeşim. |
||
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Bence de çok hoş bir hediye..Ben şahsen gayet memnun kaldım bu durumdan..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Bende sevip sayıyorum hocayı... Hediyenin anlamsız olduğunu söylememle Abdullah Gül geçmişini inkar etmeli demiyorum tabi...siz olaya farklı bakıyorsunuz bende farklı..bu yüzden oratada yanlış olan bişey yok..her kes aynı şeyleri düşünmeli diye bir şey de yok... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() yok fotoğrafın kıç kısmından tuttu, yok göbek kısmından tuttu, yok efendim abdullah gülün eli bilmem neredeydi... vs vs. yahu altı üstü bir hediye var ortada. cumhurbaşkanın eski günlerinden bir kare. o karede ziyarete gelen saadet partilinin eski lideri ve abdullah gülün hocası da olunca anlamlı bir hediye olmuş. aynı kökten gelen, benzer ideolojiye sahip olan partileriz demeye çalışmışlar fotoğraf vesilesiyle
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
... Ben daha çok yukarıda alıntı yaptıgım kısımdan etkilendim.resimden değil. |
||
![]() |
![]() |
![]() |