AK Gençliğin Buluşma Noktası
Star ve HaberTurk "Star" ve "HaberTurk" gazetesi köşe yazıları.

Stil
Seçenekler

Alt 10-10-2011, 21:44   #11
Kullanıcı Adı
Terennüm
yazının bütününe odaklanıp yorum yaparsanız daha isabetli olur..böyle bir yazının bir cümlesine takılıp aynı şeyleri yazmının kime ne faydası var..

burada bir hedeften bahsediliyor bir stknın nasıl bir özveri ile önümüze çıkacak ermeni soykırmını yasasını nasıl kırabilirimin adımları atılıyor.Her mart ayında mutad olarak Türkiye devletine aba altından sopa gösteremk isteyenlerin sabırsızlıkla beklediği tasarıyı nasıl meclise getritmeyizin hesabı yapılıyor.zira her seferinde bir şeyler karşılığı bu tasarı geri dönüyor..sahi sizce bunu karşılığı yahudi yada yunan lobisine ne veriyoruz..yada başka lobilere?
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2011, 21:45   #12
Kullanıcı Adı
İntifada
valla benhur kusura bakmada senin bu kafayla inandığına hiç inanasım gelmiyor :D
noldu rabbani öldükten sonra keyif içinde talibana saydırıyodun o haberde yalan çıktı hiç sesin çıkmadı...
siz batı kaynaklı medyayla talibanı izlemeyi devam edin...
zaten tekzip eden yalanlayan medyayı hiç takip etmezsiniz zamanda vermeyince bu konuda bilgi batının yalanı zihninize işler...
ulan taliban hayali karakter inşa etmiş onlarlamı savaşıyor...
ne işi var amerikanın orada...
ama yok o kadar liberal olmuşsunuz ki amerikanın hiç bir yaptığına kötü diyemez olmuşsunuz...

taliban diyorum taliban diyeceğim...
darul harp olan bir bölgede cihat yapan kardeşlerimin tarafında olacağım...
Alt 10-10-2011, 21:46   #13
Kullanıcı Adı
TYH
100lerce gülen hareketi olsa 100xmilyonlarca şakirt
100 tane daha epivates gerekirdi o zaman
Alt 10-10-2011, 21:53   #14
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla benhur kusura bakmada senin bu kafayla inandığına hiç inanasım gelmiyor :D
noldu rabbani öldükten sonra keyif içinde talibana saydırıyodun o haberde yalan çıktı hiç sesin çıkmadı...
siz batı kaynaklı medyayla talibanı izlemeyi devam edin...
zaten tekzip eden yalanlayan medyayı hiç takip etmezsiniz zamanda vermeyince bu konuda bilgi batının yalanı zihninize işler...
ulan taliban hayali karakter inşa etmiş onlarlamı savaşıyor...
ne işi var amerikanın orada...
ama yok o kadar liberal olmuşsunuz ki amerikanın hiç bir yaptığına kötü diyemez olmuşsunuz...

taliban diyorum taliban diyeceğim...
darul harp olan bir bölgede cihat yapan kardeşlerimin tarafında olacağım...
TALİBAN HEYKELLERİ PATLATIYOR

videoyu izle,bırak batı medyası laflarını bence.Adamların beyni 2 bin yıl öncesinde kalmış.Sizin taliban demenize şaşmamak gerek.
Adam binlerce yıllık insanlık mirası heykelleri dinamitlerle havaya uçuruyor
Osmanlı MISIR'da 500 yıl kaldı
Tek bir Firavun heykeline dokunmuş mu?
Yobaz ile Medeni arasında ki fark bu işte
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2011, 22:01   #15
Kullanıcı Adı
İntifada
amerikanın yıktığı hastaneler,okullar katlettiği müslümanlar diyorum ben
adam heykel diyor
afganistanda kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum heykelin...
malum ülke işgal altında şu an...
taliban buda heykellerini yıkmış gözlerinden öpeyim ne güzel yapmışlar...
La ilahe illallah diyen birisi puta nasıl izin versin...
Peygamberin kabedeki putları yıkmadı mı ?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Alt 10-10-2011, 22:08   #16
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Peygamberin kabedeki putları yıkmadı mı ?
Sana hee deyip geçmek lazım,malum altta kalmayı pek hazzetmiyorsun sanırım.
ABD nin yaptıkları ile kıyaslayacaksak niye birine müslüman diyoruz ki o vakit?
Medeni dünyada medeni şekilde davranmak gerekir.
Osmanlı müslüman değil miydi?
Fatih Sultan Mehmet ,Kanuni kafir miydi?
Kabe'de ki putlarla kıyaslıyorsun
Dedik ya beyin 2 bin yıl öncede kalmış diye

Gülen hareketi medeni dünya ile medeni münasebetleri öğütler.
Heykellere saldırmayı değil sanat üreten insanlar için uğraşır
Dünyaya insalığa değer katmak gerekli.
Afganistan İşgal altındaymış evet işgal altında işgalden önce de 20 yıl birbirlerini boğazladılar
Hangi zihniyet tahmin et bakalım..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2011, 22:16   #17
Kullanıcı Adı
İntifada
biri şuna budistlerin budayı tanrı olarak gördüğünü ve heykellerine taptığını dolayısıyla buda heykellerinin put olduğunu anlatsın :D
ulan adama gülerler ya :D
işgal altında bir memleket var...
dünyanın emperyalistleri bir olmuş saldırıyor onlara karşı koyan bir taliban var...
bir adam afganistan söz konusu olunca işgalden,tecavüzden,katliamdan değilde yıkılan heykelden bahsediyorsa insan değildir...
1 müslüman bütün heykellerden değerlidir gözümde amerika yüzlercesini katlediyor...
eğer dünya bu işgale göz yumup heykel yıkımına ses ediyorsa o dünyanın adaletine tüküreyim...
eğer öyle ise o dünyaya şirin görünmek için metod üretenlerin metodlarına tüküreyim...
Alt 10-10-2011, 22:18   #18
Kullanıcı Adı
ibocan
taliban veya el kaide hakkında çok detaylı ince ince bilgilerim yok, fakat şunu söylemek istiyorum, 11 eylül olayları gerçekleştiğinde , abd ırak'a el-kaide sayesinde girdi,afganistan işgal edildi ya taliban mazeret sunuldu yada el-kadie, onca müslüman öldü, kadın çoluk çocuk yaşlı öldürüldü veya kadın kısmına hem hakaret edildi hemde tecavüz edildi, neydi mazeret, '' terörist zanledildiler veya şüphelilerdi,,sanki SAVAŞ sebebi olarak bu örgütler veya gruplar kurulmuş tezgahlanmış ve ÖRGÜTLENMİŞ ve dünya toplumuna günah keçisi ilan edilmiş.. !!! ve her türlü ticari servislerde bu örgütleri bu şekilde kullanıp PETROL amaçlı bir noktaya geliniyormuş düşüncesi ABD nin bu denli GASP'çı tutumunada denk düşüyor. yani ben demiyorum el-kaide veya taliabın içinde iyi insanlar olmasın, vardır mutlaka iyi inançlı insanlarda vardır mutlaka. KULLANILDI diyorum, çünkü kamera karşısında bi insanın başının gövdesinden ayrılması hiçbir müslümanın yapacağı CİHAD türünden bi noktaya tekamül etmiyor, hatta bu olayları GAYRİ müslim lerde yadırgadığından , bi anda el-kaide veya taliban örgütü dünyada MÜSLÜMAN DÜŞMANLIĞINI yayıverdiler.. fakir ,çaresiz,müslümanlar daha çok ölür ve şehit oluvermeye başladılar,,öbür yandan GAYRİ MÜSLİM düşmanlığıda çoğalıverdi,ben bu işin içinde bi bit eniği sezer gibiyim, acaba nedir bu işin sırrı,, CİHAD'mı yoksa kullanılmakta olan bi örgütmü,,
ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2011, 22:49   #19
Kullanıcı Adı
unnamed
ula yazmayayım dedimde...
ula bu benhur adamı kanser eder....
yoksa sen hala amerikanın her gittiği yere özgürlük götürdüğünü zannedenlerdenmisin?
öyleyim dersen bile şaşırmayacam...
Alt 10-10-2011, 23:32   #20
Kullanıcı Adı
Mavera
anlayabilmek, anlasilabilmek iste asil meselede budur!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)