10-17-2011, 03:05 | #1 |
''Alex, Hagi ile kıyaslanamaz''
Milli Takımın ve Türk futbolunun yıldız oyuncularından Arda Turan Medyaspor'a çok özel açıklamalarda bulundu.Galatasaray günlerini ve taraftarla arasında geçenleri anlatan Arda Turan, "Hagi mi Alex mi" sorusuna da "Tabii ki Hagi" dedi..
Bir zamanlar asgari ücret ile geçinen Arda Turan, şimdi Ronaldo, Messi gibi yıldızlarla aynı Arena'da... Arda'nın Galatasaray hakkında söyledikleri, milli takıma bakış açışı ve daha bir çok şey bu röportajda... http://spor.milliyet.com.tr/alex-hag...23/default.htm Peki Hagi için neler söylersin? Hagi çok büyük bir futbolcuydu. İyi de bir hoca ama hocalık olarak yıldızı barışmadı fazla Galatasaray’la ama çok iyi niyetli iyi bir profesyoneldi. Bizim hayallerimizi süsleyen Hagi’nin bizde farklı bir yeri olduğu için özel bir insan! Peki kıyas yapsan Hagi mi Alex mi? Tabii ki Hagi! Benim için Hagi Alex de inanılmaz bir futbolcu ama Alex Hagi’yle kıyaslanmaz diye düşünüyorum. Türkiye Liginde en beğendiğin yerli ve yabancı oyuncular? Selçuk İnan’ı çok beğeniyorum. Burak Yılmaz inanılmaz oynuyor, gerçekten inanılmaz. Emre Belezoğlu çok iyi bir futbolcu, Gökhan Gönül’ü çok beğenirim… Yabancılardan? Alex en iyisi… Simao’yu çok beğeniyorum. Bir de Belediyespor’un transfer ettiği Doka’yı çok beğendim.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|