![]() |
#21 | ||
![]() Alıntı:
Bugünkü saldirilari kontrol altina alamayanlar askerdir...Hükümetin nesini sucluyayim kardesim. Hükümet azami derecede olanaklari sunuyor orduya. Neyi nicin elestirecegimizi bilemeliyiz. Klavúzumuz karga olmasin vesselam..... Alıntı:
Onlarca askerimiz sehit oldugunda GOLF TURNUVASINDA zevkü sefa eden generallerin oldugu bir orduyla, degil irakin kuzeyine...bir üst mahalleye bile gidemezsin.! Bu ordunun icindeki, yildizli golfcüler, itini köpegini askere gezdirtmeye cikaran yildizlilar, tsk'nin heliköpteriyle aile piknigi yapmak icin yaylalara ucan yildizlilar yok olmadigi müddetce, senin yazdiklarin edebiyat olarak kalacak... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() ANF nin facebook sayfasına bakıyorum...
Şerefsiz sayfa sahipleri 26 canla övünüyor... sonra altına yorumlara bakıyorum bazı arkadaşlar giriyor ve en son 21 di galiba öldürülen PKK itleriyle kafa buluyor... sonra birbirlerine küfür ediyorlar... profillerine bakıyorum birinde üç hilal ve bir kurt... diğerinde bir terörist resmi... birinde ne mutlu türküm diyene yazıyor... diğerinde ne mutlu kürdüm diyene... dini inançlarına bakıyorum islam yazıyor ikisinde de... bitanesi gelmiş atatürkün evlatları soyunuzu kazıyacak yazmış... bir başkasıda aponun evladı olarak tanımlamış kendisini... ne ilginç tipler,modeller ne farklı olaylar var... |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Kimse senin saydığın o askerliğe yakışmayan askerleri savunmaz zaten, bende savunmuyorum. O saydıkların 1 se o sevmediğin orduda kahramanlık hikayeleri en az bindir. Ben sana başka birşey söylüyorum, sana diyorumki bana 9 senelik iktidarında pkk silahlı gücüne karşı ne yaptın ne önlem aldın onu anlat diyorum, martaval okuma bana. Profesyonel askerlik işini hallettinmi ? Gerilla taktikleri uygulayan birimler kurdunmu ? Bu caydırıcı, önleyici manevraları yaptınmı ? Ota boka vergi alacağına bu iki basit iş için vergi koysaydın bu millet seve seve verirdi o vergiyi, vergi kaçıran bile bu vergiyi kaçırmazdı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Partizanlık yapmaktan vazgeçip hesap sormasını bilmezseniz daha çok kafanız kumda kalır bu kadar söylüyorum !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Avrupa ülkeleri yüzyıllarca birbiriyle savaşmadımı. Önemli olan insanların dininin islam veya hristiyan olması değil, onları yönetenlerin dininin imanının para olması. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
kime göre önemli ? bende her iki tarafında üst kademesinin islamdan uzak tavırlarının bu olaylara sebebiyet verdiğini düşünüyorum... islamı anlayamadığını düşünüyorum ırkçılık yapanların... çıkarlar ortak olunca pkk nasılda destekler orduyu... 28 şubattan sonra aponun darbecileri nasıl kutladığını hatırlıyoruz herhalde... |
||
![]() |
![]() |
#27 |
![]() daha bir kaç gün önce cumhurbaşkanı oradaydı...
üst düzey rütbeliler oradaydı... ses getirecek eylem isterler yapabilseler belki o zaman yaparlardı bu hainliği ama kimbilir nasıl güvenlikliydi o zaman... |
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Of Allahım sen bu millete metanet ver 24 şehit duyunca yüreğim parçalandı bunların bedeli artık bir şekilde ödetilmeli..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Sabah Hakkari'de görevde olan komiser arkadaşıma mesaj attım.
"içim yanıyor, Allah yardımcınız olsun. Herhangi bir konuda herhangi birşeye ihtiyacın olursa mutlaka haber ver. Yerine getirmekten mutluluk duyarım" Cevap geldi "Eyvallah kardeşim tek dileğimiz buradaki insanları unutmamanız ve dualarınız. Ne olursa olsun, Vatan Sağolsun. Başımız sağolsun, sağlıcakla kalın" Ben bu adamla oturup rakıda içtim, bara da gittim. Bu adamlar görüş, ideoloji gözetmeden, chpliyim, mhpliyim, akpartiliyim, laikim, eşim başörtülü, Türk mü Türkiyelimi demeden sırt sırta tek bir amaç için kelle koltukta vatanını koruyor, senin atanı ananı bacını koruyor. Bazı şeyleri bırakın artık, ayırım yapmanız gereken parametreler farklı, bunları görün artık. Atatürk'çü dinsizdir, içki içen şöyledir, namaz kılmayan kakadır, alt kimlik, Türk ... bu ve türevlerine kafa yormayın artık. Ülke ne durumda görüyorsunuz, doğru olanı destekleyelim ama yanlış olanıda görmemezlikten gelmeyelim. Kendi kendimize zarar veriyoruz. Chp, Akp, Mhp başkanları milletvekilleri benim babamın oğlu değil. Yönetecekseler adam gibi yönetsinler bu ülkeyi. Körükörüne destek vermek, biat etmek ne size ne başkasına yarar sağlar. Hükümeti bizim sorgulamamız hükümet için birşey ifade etmiyor, %50 oy aldım siz kimsiniz diyip geçiyor ama bu sorgulamayı kendi tabanı yaparsa hatasını görebilir ve doğruyu bulabilir. Kendine fazla güvenmek, kibir bunlar tehlikeli şeyler. Kendimce isteklerim arzularım böyle işte. İnşallah evinden uzakta vatan toprağına düşen bu kardeşlerimin kanı yerde kalmaz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
Nato kafa nato mermer... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 13 Misafir) | |
|