Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Bahane değil,rum kesimindeki gibi bir patlama gerçekleşmedi,o patlamanın bahenesi olabilir anca.Farkındaysan silahlı bir mücadele söz konusu ve eş zamanlı gerçekleştirmişler,sıradan amatör grup değil bu gayet uzman ayrıca arazide daha iyi,gayet iyi yapılanmış bir örgüt var,dağda gezen şehirde de rahatca saklanabilir,zaten son saldırılara bakarsan adamlar araçlarla gelip basıyor aynı araçla kaçıyor,bunu ist de yapamazlar ankarada yapamazlar ama orada çok rahat şekilde yaparlar.Madem silahlı bir güçle mücadele ediyorsun,öldürmesini biliyorsan ve doğal karşılıyorsan vermeyi de doğal karşılıcaksın.''Zaiyat verilemez' diyemezsin,verilir ama bunu en aza indirmekle görevlisindir burada devreye tsk giriyor,komutanlık giriyor,başbakanı bağlayan bir şey yok burada,zaten herşey silah gücü değil insan aklına bağlıdır.Başarısızlığı kabullenmek diyorsun ama kabullenmediğin ortada,kabullenseydin gözlük mözlük demezz sigortaları arttırmazsın.
İyi anasını satayım ak partiyi suçlayalım,kıçı yiyen varsa tsk yıda dışlasın 'askere gitmiyorum' desin ama yemez,ak partiyi suçlayın 'oy vermicem gözlüğümü çıkarıcam' diyen varsa samimi ve insani davranıp tskyıda suçlayın 'askere gitmicem' desin,ama diyemez,çünkü asıl gözlüğü o vakit takmıştır.Elma ile armutu ayırmak bu kadar mı zor ?
|
doğru söylüyorsun bu insanlar için artık askere felan gidilmez.inşallah kimse çocuğunu askere göndermez.şehit düşenlere bakıyorumda hepsi yoksul birazda zenginler göndersin oraya çocuklarını birazda onlar korusun vatanı.benim çocuğum askere gideceği zaman aynı tas aynı hamam olsun yeminle yollamayacağım askere.belki büyük konuşuyorum ama birileri rahatça yaşayacak diye garibanların çocukları dağlarada yem olmak zorunda değil.
(Ben oğlumun düşerde biryeri incinir diye bisiklete binmesine bile izin vermezdim..
Aydınlı şehidimizin annesi..)
başbakanı bağlayan bir şey yok ha..
kusura bakma başbakan,bakan kim varsa hepsini bağlıyor.biz onları bu ülkeyi yönetmeleri , huzuru sağlamaları, düzeni sağlasınlar diye seçtik onlarda bi zahmet yapacakları şeylerle bunu sağlasınlar.başbakanı dünya bağlıyorda filist,suriye,mısır vb. 24 şehit düşmesi bağlamıyo senin gözünde öylemi.kusura bakma benim sevdiğm inandığım başbakanı Recep Tayyip Erdoğanı olanlar bağlıyor. ve bende bundan dolayı başbakanı eleştiriyorum.