10-24-2011, 10:44 | #1 |
Faşist'likte sınır tanımayanlara yazıklar olsun!
Dünden beri şoktayım. Deprem bölgesi doğu diye, depremzedeler kürt diye; ırkçılık yapıp, bu olayı dahi türk-kürt meselesine getirip ''Onlar kürt, onlar pkk'lı, ölsünler kimin umrunda'' diye yapılan yorumlara rastladım birçok yerde ve hayretle okudum bu yazılanları.
Allah aşkına bu kadar seviyesizlik bu kadar aptallık olur mu? Biz insanlığımızı çoktan kaybetmişiz de haberimiz yokmuş meğer. Yazıklar olsun o düşüncede olanlara. Yazıklar olsun bugün depreme maruz kalanlar kürt diye sevinip göbek atanlara. Ne diyor Hadis-i şerifte: ''Kardeşinin uğradığı felaketi sevinçle karşılama.! Allah onu rahmetiyle, o felaketten kurtarır da seni derde uğratır'' Bugün bir başkasının başına gelen felaketlerin yarın senin başına ya da en yakınının başına gelemeyeceğinden emin misin ki , bugün bu zor durumda olanlara acımayıp aksine hallerinden memnun oluyorsun? Ki zaten Hadis'te de belirtildiği gibi, bu dünyada kimsenin hakkı kimsede kalmayacak. Rabbime şükürler olsun ki ''ilahi adalet'' var. En azından bu yüzden içim rahat. Şuan bu yazıyı görüp, bu hadisi şerifi okuyup, ırkçılığa hala devam edecek olanlar olur mu bilemem ama olmazsa kendileri için çok daha hayırlı olur. Fakat bunlara rağmen dinimizin yasakladığı ırkçılığı devam ettirecek olanlar varsa aramızda, onların da CANI CEHENNEME. O insanları tek kelime ile lanetliyorum. Çünkü gerçekten bu kez hadlerin fena aştılar. Kınamak yetmez bunları, lanetlemek lazım artık.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|