![]() |
#1 |
![]() Kocasından fena halde dayak yiyen kadın doktora gider.
Doktor kadına sorar: -"Ne oldu size böyle? -"Doktor bey ne yapacağımı bilemiyorum. Kocam ne zaman içip de eve sarhoş dönse beni gebertene kadar dövüyor." -"Bu konuda size çok işe yarayan bir çözümüm var hanımefendi. Kocanız sarhoş olarak eve geldiğinde elinize bir bardak şekerli çay alın ve kocanız yatıp uyuyana kadar ağzınıza alacağınız bir yudum çayı ağızınız içinde sürekli dolaştırın." -"Peki doktor bey dediğinizi aynen yapıcam" İki hafta sonra aynı kadın eli yüzü düzgün şekilde doktoru ziyaret eder ve doktoruna: -"Evet doktor harika bir çözümdü bu. Kocam eve sarhoş geldiği her seferinde yatıp uyuyana kadar ağzıma bir yudum çay alıp ağzımı çalkalar gibi ağzımda dolaştırdım; ve kocam bana hiç dokunmadı bile." Doktor cevap verir: -"Gördünüz mü ağzınızı kapalı tutmak ne kadar çok işe yarıyor."
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() reserved
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bi git lan
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kadın milleti bildiğim kadın milleti...
nun hanım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kadın erkek fark etmez her iki cinsinde çenesi düşük olanları mevcuttur.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() genelde bayanların çenesi düşük oluyor ama...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() La onu bardağa döker konuşur tekrar döktüğünü içer konuşmak dırdır yapmak için herşey yapar kadın milleti
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kadının doğasında var çok konuşmak.konuşan kadından zarar gelmez,içi dışı bilinir.ama çok konuşupta içi başka konuşan kadında veya erkekte çok tehlikelidir,ALLAH korusun bunu zeka'i fıtrattan sayan kadınlar veya erkekler karşısındakilere hiç acımazlar,her türlü oyunu (FİTNE'yi ) çevirirler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kadınlar en çok sustuğu için şiddet görüyormuş biryerde okumuştum.
Ama ertesi gün okuduğum yer yalanlandı zaten inanmamıştım. :=) Fakat böyle birşey okumadığımı da söyleyerek kendimi yalanlıyorum. Gerçek olan tekşey var oda şiddet. Bu yalanlanmadı eminim. :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Çok konuşmanın bazı yan etkileri olsa da ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|